Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Atita timp cit nu am avut mulineta in mina nu cred ca ar fi cazul sa luam partea cuiva. Totusi pentru limbajul "licentios" eu am mari dubii in ceea ce -l priveste pe cel care l-a folosit ! De :vorba dulce mult aduce !
Nu toata lumea poate fii ca adrian 99 !
Si apoi ce rost are virsta in afaceri ??? Aici e vorba de incredere si de bun simt !De cei sapte ani de acasa ! Stop cardiac poate sa faca si un bebelush iar obrazul gros poate sa-l aiba si un om la 100 de ani ! Totusi staisticile arata ca de fapt e invers (ce putin in ceea ce priveste stopurile cardiace
).
Nu toata lumea poate fii ca adrian 99 !
Si apoi ce rost are virsta in afaceri ??? Aici e vorba de incredere si de bun simt !De cei sapte ani de acasa ! Stop cardiac poate sa faca si un bebelush iar obrazul gros poate sa-l aiba si un om la 100 de ani ! Totusi staisticile arata ca de fapt e invers (ce putin in ceea ce priveste stopurile cardiace

-
- veteran
Ca sa nu se mai intample asa ceva, vin si eu cu o propunere. Cand se mai vand scule SH, sa existe un intermediar (administrator al forumului, moderator sau oricine altcineva) care sa primeasca marfa si sa constate daca aceasta corespunde descrierii facute de vanzator. Se trimite marfa de catre vanzator catre aceasta persoana, care spune daca corespunde descrierii si ii transmite cumparatorului opinia sa. Sunt costuri suplimentare, ce-i drept, se fac doua expedieri de marfa, dar cred ca sunt destul de mici comparativ cu riscul care se elimina. Vanzatorul plateste expeditia catre intermediar, cumparatorul plateste expedierea de la intermediar la el. Ce spuneti, cum vi se pare?