Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 19 Oct 2011, 09:23

omule stiuca, nu mi se pare normal sa ne complicam noi existenta pentru niste tepari. pur si simplu, facut un topic lipicios in care sa fie trecute cu majuscule numele teparilor. cred ca e cel mai simplu :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Oct 2011, 09:34

Pe de-o parte e frustrant sa cumperi un lucru prezentat ca fiind impecabil si cand deschizi pachetul sa vezi ca e o cazatura....ca i-a sarit omului mustarul nu e de mirare.Poate modul a fost putin cam dur, dar nu toata lumea reactioneaza elegant cand se simte prostita.
Pe de alta parte daca mulineta nu era prezentata ca fiind in stare exceptionala poate omul se astepta sa fie obosita si nu mai injura deloc.
Uneori vanzatorul din disperarea de asi vinde marfa o poleieste pre mult, insa ca si cumparator trebuie sa ai si putina rezerva cand cumperi un second. Ce-i drept asa isi pierde rumanu credibilitatea. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 19 Oct 2011, 09:36

ULK scrie:Din punctul meu de vedere, daca e adevarat ce sustine biban(si pare ca da, chiar vanzatorul recunoaste)...atunci se numeste TEAPA...si nu e de tolerat pe aici.

In anunt ii zicem exceptional...si cand desfacem coletul SUPRIZE SUPRIZE..Ca la samsarii de telefoane ...Gest crestin, ce mai....si profesionist..suflet de muzician :wink:

Cumparatorul e de vina...dece e botanist la un anunt, pus de un user cu vechime..siiiigur.
ULK, in primul rand cine esti tu de-ti permiti sa ma judeci? Ai luat parte la afacerea in discutie? Ma cunosti personal, sa judeci gestul ca fiind "crestin", sau m-ai vazut pe youtube cantand manele? Ai gura sparta, omule, si nimeni nu te-a invitat aici sa ne demonstrezi asta. Ai avut mulineta in discutie in mana? Nu....atunci?
Prea ati inceput sa scrieti ca "chiar vanzatorul recunoaste"....CE ANUME AM RECUNOSCUT? Ca nu e o mulineta noua? Absolut...cum ar putea fi noua, dac-am folosit-o de cateva ori? E in stare depravata? Nu. Din perspectiva mea, e in stare exceptionala, dar totul e relativ la capitolul asta. Fiecare interpreteaza altfel. De mers merge, si inca foarte bine. Arata impecabil (n-are vopseaua sarita sau alte zgarieturi/defecte), iar de o posibila problema la pick-up si la rotor eu nu stiam, pentru ca mulineta s-a comportat excelent de fiecare data. N-am cazut cu ea, draga ULK, deci nu fa pe desteptul cu mine, si nicidecum n-am folosit-o de 100 ori.
Daca prinzi o stiuca de 4,87 kg, o sa le spui la toti ca ai prins un peste de 4,87 kg sau "am prins o stiuca de 5kg"? Normal ca a doua varianta. In functie de imaginatia/fantezia pescarului, aceasta greutate poate urca si la 6 kile jumate, daca e cazul.
Cred ca la fel se intampla in cazul produselor second, aici pe forum. Daca spui impecabil, = foarte bun in realitate, stare buna = probleme serioase, s.a.m.d.
In cazul de fata, eu n-am sesizat nici o problema, iar mulineta arata superb, deci mi-am permis sa scriu stare excelenta.
Nu mai dati cu pietre, daca nu sunteti la subiect cu problema.
Pt. Andrei Riga: Ma bucur ca Zauberul ti-a placut si a mers bine, cu rezultate excelente. Excelerul era mai uzat, e adevarat, dar te-ai bagat putin in ea si a renascut, din cate am inteles.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 19 Oct 2011, 09:48

shimano scrie: ...

Cred ca la fel se intampla in cazul produselor second, aici pe forum. Daca spui impecabil, = foarte bun in realitate, stare buna = probleme serioase, s.a.m.d.

...
sorry shimano ... dar asta poate doar in cazul tau, pana acum ce am cumparat de pe rapitori (si nu numai) se potrivea descrierii ...

cand cineva a zis ca lanseta e ca noua si a fost folosita foarte putin m-am trezit in mana cu o lanseta pe al carei maner inca era praf de rumegus si nu prezenta nici o urma de folosinta (merci adrian99) sau cand am cumparat anumite voblere (merci mai multor useri :lol: ) care erau descrise intr-un anumit fel le-am primit exact cum erau descrise ...

deci, cand vinzi ceva nu prezinti ca fiind exceptional si de fapt are anumite probleme ... e de inteles sa faca circul pe care il face (mai putin partea cu injuraturile ale caror rost nu le vad) ... sunt sigur ca daca rolurile erau invers tu il faceai pe individ si mai de cacao ...

poate ar fi bine sa se bage obligativitatea unor poze reale a produselor care se vand ... in felul asta cumparatorul isi putea face deja o idee despre ce cumpara si vanzatorul nu ar putea declara anumite chestii neadevarate ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 19 Oct 2011, 10:01

d4md3od scrie:
shimano scrie: ... e de inteles sa faca circul pe care il face (mai putin partea cu injuraturile ale caror rost nu le vad) ... sunt sigur ca daca rolurile erau invers tu il faceai pe individ si mai de cacao ...

poate ar fi bine sa se bage obligativitatea unor poze reale a produselor care se vand ... in felul asta cumparatorul isi putea face deja o idee despre ce cumpara si vanzatorul nu ar putea declara anumite chestii neadevarate ...
1. Daca rolurile erau invers, nu as fi injurat. De fiecare data cand cumpar de pe forum, e cu risc. Ba chiar trimit si banii in cont, inainte sa-mi ajunga marfa, pentru ca merg pe incredere. Nu am primit intotdeauna ce mi-am dorit, dar niciodata nu l-am injurat sau amenintat, si nu i-am trimis inapoi nimic. Am luat lansete la 8-10 milioane, mulineta la 12-13 milioane, acolo-s riscuri, nu un Zauber amarat de 250 lei. Si chiar scumpeniile acelea nu erau exact cum ma asteptam.
2. Obiectivitatea pozelor nu e o problema, chiar mulineta mea in discutie, Zauberul, arata extraordinar, pot sa-i fac 1000 de poze, si arata ca noua, dar interiorul poate fi mai uzat. Poza nu reflecta starea reala a mulinetei.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 19 Oct 2011, 10:05

Un clip video cu mulineta ar rezolva discutiile astea. :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Oct 2011, 10:08

shimano....iti mai zic unu; si te las...Nu mai deschide gura pe aici ca te scufunzi si mai tare in penibil.
Si cine sunt eu sa te judec? Sun un user ca si tine, care nu vrea sa ia o teapa de genul asta, pe acest forum. Omul mai cumpara, mai vinde cateceva.
Cum pui tu problema...este clara treaba ce fel de vanzator esti...adica esti ala care umbla cu "exceptionale" in loc de "putin uzat".
In calitate de posibil cumparator(sa zic tepuit? ), am tot dreptul sa nu te las sa mai repeti figuri din astea pe aici.

Sper , ca de acum incolo , daca mai vrei sa vinzi ceva pe aici sa descrii produsul exact cum se prezinta in realitate. Altfel nu te astepta la indulgente si vorbe dulci de la noi. Suntem o comunitate virtuala ...vrei sa faci parte din ea( ergo..sa vinzi/cumperi pe aici) te adaptezi..Nu vrei?. La revedere.
Ca de samsari si gainari e plina lumea...Oricand ai OKAZII la dispozitie. Nu te retine nimeni.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 19 Oct 2011, 10:10

Biban scrie: Stii ce noroc ai? Ca ne despart destui km, altfel iti spargeam dintii, tu-ti mortii matii!
:roll: Hopa...n-am inteles eu bine, sau primesc inca o amenintare din partea ta? Imi spargeai dintii? Da cine esti tu, mai Van Damme, de te pui cu mine? La aia 50 de ani cat ai nici nu cred ca te mai poti misca, si vii sa-mi spargi dintii? Da ce, tu crezi ca eu sunt sacu de box si stau si astept pumnii tai? Ia vezi-ti de treaba, ca daca noi doi ne intalnim (si ne despart 20 de ani de putere si rapiditate), rezultatul e atat de evident...deci nu te mai stresa atata cu cuvinte mari, ca la varsta ta faci un stop cardiac in orice moment. Ia aer si du-te la pescuit, sa-ti cureti mintea.
Aaaa...si lasa-i pe mortii mamei mele in pace, caci sigur nu sunt necrofil, poate tu, eventual...nu te cunosc.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Oct 2011, 10:11

Daca spui impecabil, = foarte bun in realitate, stare buna = probleme serioase, s.a.m.d.
Gepetto...asta anuleaza nevoia de filmulet cu mulineta defintiv.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 19 Oct 2011, 10:14

ULK scrie:shimano....iti mai zic unu; si te las...Nu mai deschide gura pe aici ca te scufunzi si mai tare in penibil.
Si cine sunt eu sa te judec? Sun un user ca si tine, care nu vrea sa ia o teapa de genul asta, pe acest forum. Omul mai cumpara, mai vinde cateceva.
Cum pui tu problema...este clara treaba ce fel de vanzator esti...adica esti ala care umbla cu "exceptionale" in loc de "putin uzat".
In calitate de posibil cumparator(sa zic tepuit? ), am tot dreptul sa nu te las sa mai repeti figuri din astea pe aici.

Sper , ca de acum incolo , daca mai vrei sa vinzi ceva pe aici sa descrii produsul exact cum se prezinta in realitate. Altfel nu te astepta la indulgente si vorbe dulci de la noi. Suntem o comunitate virtuala ...vrei sa faci parte din ea( ergo..sa vinzi/cumperi pe aici) te adaptezi..Nu vrei?. La revedere.
Ca de samsari si gainari e plina lumea...Oricand ai OKAZII la dispozitie. Nu te retine nimeni.
Ma tot repet...ai vazut mulineta in discutie? Ai pipait-o? Nu...atunci cu ce drept ma faci tepar? Nu-mi spui tu "la revedere", ca din cate stiu nu esti nici administrator, nici mare shef al forumului.
Teapa inseamna cutie goala...sau plina cu altceva. Ia mulineta in mana, si dup-aia comenta.

Scrie răspuns