Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
re
Pai daca omu vrea sa o repari , trimite-o aici http://mulinete.wordpress.com/ sa ne spuna carei treaba cu obiectul . Si faceti pe jumate reparatia
, nu va mai certati atata .

-
- veteran
Desi mi-am propus sa nu-l bag in seama pe Biban, am si eu ceva de spus , ptr ca am cate una cu amandoi:
de la dl Demeter am cumparat si eu acum ceva timp doua mulinete: un Zauber de 3000 (de care sunt extrem de multumit, am pus cu ajutorul lui cateva bucati de 3-4 kg in barca sau pe mal) si un Exeller de 2000 in "stare foarte buna" care era insa extrem de tavalita si tot cu pickup-ul care se misca greu. La momentul respectiv insa nu ma durea prea tare ptr ca ma interesau f tare tamburii. Si chiar si asa , am desfacut-o, am degresat-o si am uns-o la loc(nu e o operatie prea complicata) si a scos si ea niste salai anul asta. Oricum de la "stare foarte buna" la necesitatea unei mici interventii e ceva cale.
In ceea ce-l priveste pe Biban
Interesant e cum s-au intalnit ei doi: unul dornic de ieftineturi si unul dornic sa scape de o mulineta "forjata"
de la dl Demeter am cumparat si eu acum ceva timp doua mulinete: un Zauber de 3000 (de care sunt extrem de multumit, am pus cu ajutorul lui cateva bucati de 3-4 kg in barca sau pe mal) si un Exeller de 2000 in "stare foarte buna" care era insa extrem de tavalita si tot cu pickup-ul care se misca greu. La momentul respectiv insa nu ma durea prea tare ptr ca ma interesau f tare tamburii. Si chiar si asa , am desfacut-o, am degresat-o si am uns-o la loc(nu e o operatie prea complicata) si a scos si ea niste salai anul asta. Oricum de la "stare foarte buna" la necesitatea unei mici interventii e ceva cale.
In ceea ce-l priveste pe Biban
Da ULK, stai linistit, asa stie el sa vorbeasca, iar cei 40 si ceva de ani ai lui(5,10,15,20, cati or fii ei) l-au invatat ca asta este calea bunului simt, pe care o reclama el de la altiiULK scrie: grizly.. corect....Biban ,se putea limita doar la :profu' tepist , muzician cu voce "falsa"..chestii de genu'. Cand vad ca se aduce vorba de decedatii mamei...un singur cuvat imi vine in minte...Cocalar manelist...Foarte urat suna.
Ia sa vezi acum cum vor sari acum dragii de ei sa ne spuna ca de fapt o mulineta cu pickup-ul gripat cu nisip este de fapt in stare excelenta si celalalt ca 250 ron e un pret foarte mare ptr o mulineta care in stare "exceptionala" costa aproape 500. of, of,mai,mai...Biban scrie:Ce ai propus tu aici suna a manelism si cocalarie; eu nu fac pariuri, se pare ca la tine inseamna mult banii si nevoia de a te impune cu ei. (...)Restul cuvintelor ce pare le-ai latrat sunt niste tiganii cacacioase care te reprezinta. (...).
Interesant e cum s-au intalnit ei doi: unul dornic de ieftineturi si unul dornic sa scape de o mulineta "forjata"
- semlecangheorghe
- veteran
Shimano a scris
Poi deh,sus pe culme ..”profesor”...jos in vale..”timplar”
Brae,corect se spune”templier”,si e aia cu ordinu de ”a da la timpla„
.
Carevasazica,timplarii sint la ”subsolul”nobilelor caste sociale romanesti...

Da, sunt profesor. Nu mint, chiar sunt. Tu ce esti? Tamplar sau lucrezi ca agent de vanzari, si vinzi inghetata? Daca-ti vine sa borasti, ia niste Metoclopramid, sigur te ajuta.
Poi deh,sus pe culme ..”profesor”...jos in vale..”timplar”

Brae,corect se spune”templier”,si e aia cu ordinu de ”a da la timpla„

Carevasazica,timplarii sint la ”subsolul”nobilelor caste sociale romanesti...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Shimano te-ai contrazis singur prietene.Deci mulineta nu are multe iesiri la pescuit dar cumparatorul daca a luat-o la 270 lei sa nu se astepte sa mearga ca si una noua.Asta nu tine.Eu am cumparat o mulineta Daiwa exceler de la un prieten din Oradea si mi-a lasat-o la 160 de ron,pretul unei noi este undeva la 400 de lei si mulineta functioneaza impecabil.Nu vreau sa te judec ,dar nu e corect cum gandesti.

-
- veteran
@gigi
fir-ai tu sa fii de cavaler! d-aia te evita big G, stie el ce stie. daca va intilniti, ii infigi sabia in **** piciorului si cind s-apleaca ii infigi coada de la buzdugan in orificiul dorsal. si ca sa fie tacimul complt, la final, il si umilesti facindu-i cadou o tesla

fir-ai tu sa fii de cavaler! d-aia te evita big G, stie el ce stie. daca va intilniti, ii infigi sabia in **** piciorului si cind s-apleaca ii infigi coada de la buzdugan in orificiul dorsal. si ca sa fie tacimul complt, la final, il si umilesti facindu-i cadou o tesla

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid