Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 20:22

La modul cum ma inganai la telefon, eu fiind suparat si dezamagit de ce mi-ai trimis, era normal sa te injur si te injur si acum ca nu imi este rusine de un papitoi tepar ca tine. Puteai sa precizezi de defecte sau macar sa le remediezi, dar ai preferat sa o trimiti asa. Cat despre acceptul returului, este mai mult de ochii forumului, nu ai avut niciodata intentia sa il accepti, din acest motiv te-am si mascarit la telefon, dandu-mi seama dupa cum te fastaceai si apoi ma inganai ca ai fost constient de aceste defecte. Ia sa te vad acum, ca tot afirmi ca e in stare perfecta mulineta, o primesti ca sa te speli de pacate si sa demonstrezi celorlalti ca e in regula?
Eu am curaj sa ma duc la oricine de pe acest forum, din Bucuresti, care se pricepe la mulinete, ca sa-ti dovedesc ca esti doar un mincinos ordinar care se ascunde sub o masca de asa zis profesor de arte (imi vine sa boresc cand te aud).
Deci, ma repet: cine e din Bucuresti, sunt de acord sa supun unui test (contra cost bineinteles) aceasta mulineta vanduta de acest individ, ca sa vedem cine a gresit si e mincinos dintre noi doi!

geppetto, ca sa te convingi ca nu mint si ca acest tip a meritat mascareala la telefon, ma pot intalni cu tine sa examinezi mulineta.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Oct 2011, 20:46

Daca nu va intelegeti si ramai cu mulineta vezi poate te ajuta cu ea Edi.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 20:58

Da, stiu, mersi, dar omu nu e din Bucuresti.. :(
Stii ce e mai grav? Ca aveam planificate zilele urmatoare niste partide de stiuca si doream sa o pun la lucru, dar papitoiu' mi-a stricat placerea. O sa ma duc tot cu prodigy de 1500...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Oct 2011, 21:01

Bibane,
cum sa nu fie Edi din bucuresti?
Vezi ca e acolo... :)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Oct 2011, 21:01

1. Da, sunt profesor. Nu mint, chiar sunt. Tu ce esti? Tamplar sau lucrezi ca agent de vanzari, si vinzi inghetata? Daca-ti vine sa borasti, ia niste Metoclopramid, sigur te ajuta.
2. Da, ti-as fi trimis banii inapoi, daca ma confundai la telefon cu un om, nu cu un caine. Nu mint, ti-as fi trimis banii inapoi.
3. Acum ca ti-ai dat arama pe fatza, nu mai am ce discuta cu tine. Nu iti trimit banii inapoi, pentru nesimtirea cu care m-ai tratat. Nu am nevoie sa-mi "spal pacate", pentru ca din perspectiva mea am procedat corect inca de la inceput, si ti-am trimis o mulineta foarte buna care merge foarte bine. Abia acum inteleg ca tu vroiai una nou-nouta. Pai in acest caz mergi in magazin, nu cauti pe forum, desteptule. Uite aici mulineta trimisa de mine: http://www.totalfishing.ro/mulineta-ryo ... p-335.html
480 lei, si sigur va merge mai bine ca cea de la mine. Insa pentru 250 Ron nu poti sa ai un Zauber nou. Cat despre defectele despre care-mi zici tu, eu nu stiu, sincer...mulineta merge excelent, dar daca tu aspiri la senzatii Stella, atunci mai pune vreo 20 de milioane, si-ti iei o mulineta care sigur nu te va dezamagi.
4. Eu nu te injur, dar tu continui s-o faci...o fi de vina lipsa ta de educatie? Ai spus ca ai vreo 40 si ceva de ani...si totusi nu-mi dovedesti decat ca dispui de un caracter copilaresc. Urli la mine cum ca "mulineta e obosita"...eh...parerea mea este ca TU esti cam obosit. Daca mulineta avea/are vreun defect, este atat de minor incat (foarte sincer) eu n-am sesizat, iar orice tragere de tzeapa este pur intamplatoare. Am fost corect cu tine pana in momentul telefonului tau cu texte pline de iubire si respect profund. Din acel moment, cand ai fost prea tampit ca sa vorbesti cumsecade si sa rezolvam problema ca intre oameni, am decis sa fiu exact gunoiul care ai fost tu cu mine, si astfel totul a devenit iremediabil.
5. Cred totusi ca nici la 40 de ani nu e tarziu sa inveti sa vorbesti frumos si sa te comporti ca atare...am sperante in tine. Succes.
6. Poti sa duci mulineta la cine vrei, e fix problema ta. Exagerezi si tu cand spui ca-i de cacao, si nici eu n-ar fi trebuit sa spun ca-i in stare perfecta, caci o mulineta folosita n-are cum sa ramana in starea noua.. asta e, aici am gresit, insa ma repet, eu nu am sesizat nici un defect. Daca tu ai sesizat, e simplu: ce-ar fi s-o repari?

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 21:13

Auzi mai rahatule de profesor, am preferat de 100 de ori sa te injur ca ai fost un tepar mincinos decat sa ma milogesc de tine sa o primesti inapoi. M-am simtit mult mai bine asa si apoi sa te fac de ras sa stie lumea de pe forum ce fel de om esti. NICIODATA nu ai avut nici macar intentia sa o primesti inapoi, asa ca nu te mai c.a.c.a pe tine. Despre faptul ca ma iei ca nu e noua, ca trebuia sa-mi cumpar o stella, deja incepi sa recunosti ca stiai de bube.
Normal ca te-am injurat, ca nu fur banii, muncesc pt ei si nu conteaza ce profesez (intelectualul p.i.z.d.i.i ce te crezi).
Asa ca hai stictir in PLM de jeg poponar, probabil o sa-ti folosesti clona ca sa mai vinzi ceva pe aici!!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 21:15

..

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 21:17

shimano scrie: Exagerezi si tu cand spui ca-i de cacao, si nici eu n-ar fi trebuit sa spun ca-i in stare perfecta, caci o mulineta folosita n-are cum sa ramana in starea noua.. asta e, aici am gresit, insa ma repet, eu nu am sesizat nici un defect. Daca tu ai sesizat, e simplu: ce-ar fi s-o repari?
Deci ti-ai dat arama pe fata si ai recunoscut!
Stii ce noroc ai? Ca ne despart destui km, altfel iti spargeam dintii, tu-ti mortii matii!

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 18 Oct 2011, 21:21

Nici o fapta nu merita injuraturi de genul asta. :( Parerea mea...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2011, 21:23

Noblesse oblige.
Si s-ar aplica la amndoi .... :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns