Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sa te vad ce parere o sa ai atunci cand o sa platesti 270 lei munciti de tine pe bune pe un lucru defect luat de bun...razvan cristescu scrie:Nici o fapta nu merita injuraturi de genul asta.Parerea mea...
Respir, respir...totul se plateste mai devreme sau mai tarziu.T.Adrian scrie:Bibane respira
Aaaa, nu, trebuia sa-i si multumesc ca mi-a trimis o mulineta defecta.MuskMd scrie:Noblesse oblige.
Si s-ar aplica la amndoi ....![]()
![]()
-
- veteran
Si totusi , pana sa fie el acuzat, de limbaj infect(nu e de apreciat , totusi)...ar mai fi de clarificat asta..Nu se ajungea pana aici...
Din punctul meu de vedere, daca e adevarat ce sustine biban(si pare ca da, chiar vanzatorul recunoaste)...atunci se numeste TEAPA...si nu e de tolerat pe aici.
In anunt ii zicem exceptional...si cand desfacem coletul SUPRIZE SUPRIZE..Ca la samsarii de telefoane ...Gest crestin, ce mai....si profesionist..suflet de muzician
Cumparatorul e de vina...dece e botanist la un anunt, pus de un user cu vechime..siiiigur.
Din punctul meu de vedere, daca e adevarat ce sustine biban(si pare ca da, chiar vanzatorul recunoaste)...atunci se numeste TEAPA...si nu e de tolerat pe aici.
In anunt ii zicem exceptional...si cand desfacem coletul SUPRIZE SUPRIZE..Ca la samsarii de telefoane ...Gest crestin, ce mai....si profesionist..suflet de muzician

Cine o sa mai puna botul..la astfel de anunturi, daca este ok atitudinea?4. Mulineta Spinning Ryobi Zauber 2000, cu 3 tamburi! Dintre acestia unul este de 1000 (dar se preteaza excelent pe mulineta de 2000), si doi sunt la marimea 2000. Stare exceptionala, cu foarte putine iesiri.
Cumparatorul e de vina...dece e botanist la un anunt, pus de un user cu vechime..siiiigur.
...Se pare , ca avea loc cinismul linistit.macar e bun crestin
E chiar mai finut, decat cel din anunt cu "stare exceptionala" combinat cu ..."Ce ar fi sa o repari" ....Mare om, mare caracter....
grizly.. corect....Biban ,se putea limita doar la :profu' tepist , muzician cu voce "falsa"..chestii de genu'

Si in foarte putine iesiri...asa vreo 100 de bucati...Putine de tot...Combinate cu cazaturi pe maluri abrupte..dar nu are nimica...tot exceptionala a ramas...Sau daca nu, ce ar fi sa o repari?

Biban , ai face bine sa dovedesti pe aici , cele spuse de tine...Un flimulet postat aici, care sa arate bubele ar fi mai convingator...

Biban , ai face bine sa dovedesti pe aici , cele spuse de tine...Un flimulet postat aici, care sa arate bubele ar fi mai convingator...