Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Oct 2011, 21:23

Bibane respira :)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 21:50

razvan cristescu scrie:Nici o fapta nu merita injuraturi de genul asta. :( Parerea mea...
Sa te vad ce parere o sa ai atunci cand o sa platesti 270 lei munciti de tine pe bune pe un lucru defect luat de bun...
T.Adrian scrie:Bibane respira :)
Respir, respir...totul se plateste mai devreme sau mai tarziu.
MuskMd scrie:Noblesse oblige.
Si s-ar aplica la amndoi .... :lol: :lol: :lol:
Aaaa, nu, trebuia sa-i si multumesc ca mi-a trimis o mulineta defecta.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 18 Oct 2011, 22:25

Trebuia sa-ti asumi acest risc cand te-ai hotarat sa cumperi un lucru pe care nu ai pus mana.Eu cand cumpar second-uri,stiu ca ma risc.Dar uneori am si comandat chestii noi pe care nu le-am mai pipait in prealabil si mi-am dat seama ca nu-mi plac cand le-am primit.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2011, 22:38

Si totusi , pana sa fie el acuzat, de limbaj infect(nu e de apreciat , totusi)...ar mai fi de clarificat asta..Nu se ajungea pana aici...

Din punctul meu de vedere, daca e adevarat ce sustine biban(si pare ca da, chiar vanzatorul recunoaste)...atunci se numeste TEAPA...si nu e de tolerat pe aici.

In anunt ii zicem exceptional...si cand desfacem coletul SUPRIZE SUPRIZE..Ca la samsarii de telefoane ...Gest crestin, ce mai....si profesionist..suflet de muzician :wink:
4. Mulineta Spinning Ryobi Zauber 2000, cu 3 tamburi! Dintre acestia unul este de 1000 (dar se preteaza excelent pe mulineta de 2000), si doi sunt la marimea 2000. Stare exceptionala, cu foarte putine iesiri.
Cine o sa mai puna botul..la astfel de anunturi, daca este ok atitudinea?
Cumparatorul e de vina...dece e botanist la un anunt, pus de un user cu vechime..siiiigur.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Oct 2011, 22:46

ai muscat-o bine bibane..

in schimb, asta e de pus in rama:

"eu nu am sesizat nici un defect. Daca tu ai sesizat, e simplu: ce-ar fi s-o repari?"

:roll: :oops:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 18 Oct 2011, 22:51

eu prin stare exceptionala inteleg ca nu are niciun defect. pe de alta parte, nu cred ca mama lui shimano sau persoanele decedate din familia sa au avut ceva de a face cu tranzactia in cauza. in special cand discutia se poarta in public.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2011, 22:51

macar e bun crestin
...Se pare , ca avea loc cinismul linistit.

E chiar mai finut, decat cel din anunt cu "stare exceptionala" combinat cu ..."Ce ar fi sa o repari" ....Mare om, mare caracter....

grizly.. corect....Biban ,se putea limita doar la :profu' tepist , muzician cu voce "falsa"..chestii de genu' :). Cand vad ca se aduce vorba de decedatii mamei...un singur cuvat imi vine in minte...Cocalar manelist...Foarte urat suna.
UlKustom Rods

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Oct 2011, 22:58

Starea aia "exceptionala" ma mira. Cum dracu reusesti sa strici o mulineta din asta la pescuit? Am avut Red Arc, luata tot la sh in stare foarte buna, am folosit-o un an si ceva si am vandut-o tot in stare foarte buna.
Aia intr-adevar daca o strici n-ai cum sa nu-ti dai seama ca e stricata.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2011, 23:01

Si in foarte putine iesiri...asa vreo 100 de bucati...Putine de tot...Combinate cu cazaturi pe maluri abrupte..dar nu are nimica...tot exceptionala a ramas...Sau daca nu, ce ar fi sa o repari? :) :)

Biban , ai face bine sa dovedesti pe aici , cele spuse de tine...Un flimulet postat aici, care sa arate bubele ar fi mai convingator...
UlKustom Rods

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 18 Oct 2011, 23:10

Aia cu reparatu a fost dupa lectia de vocabular predata de la distanta. Initial a fost finuta manevra. Bibane daca ai dispozitie fa-i un filmulet cand ai timp sa vada si ochiu forumist.

Scrie răspuns