Cumpar lanseta clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta clean
Buna seara! Am inceput si eu sa pescuiesc cu artificiale de asta toamna, prinzand cativa cleni cu 2 voblere salmo.
Intre timp am mai cumparat cateva voblere, citind sfaturile de pe acest forum -cozma si dorado.
Vreau sa cumpar si o lanseta pentru clean asa ca apelez la dumneavoastra. Va multumesc!
Intre timp am mai cumparat cateva voblere, citind sfaturile de pe acest forum -cozma si dorado.
Vreau sa cumpar si o lanseta pentru clean asa ca apelez la dumneavoastra. Va multumesc!
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Cumpar lanseta clean
daca doresti noua, iti recomand cu caldura:
-http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5718.html
-http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9385.html
Depinde de buget, depinde de pretentii, depinde de gusturi;)
-http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5718.html
-http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9385.html
Depinde de buget, depinde de pretentii, depinde de gusturi;)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Multumesc, domnule Marius, nu am fost eu foarte exact in exprimare.
Nu vreau noua, poate are cineva de vanzare, la un pret mai mic decat in magazin.
Nu vreau noua, poate are cineva de vanzare, la un pret mai mic decat in magazin.
-
- senior
Recomand lanseta baracuda shadow 2,19 1-6 grame. Noua e pe la pretul de 90 de lei. Am vazut-o in magazin si mi-a placut foarte mult.
Am pescuit pana acum cu o baracuda insa, dupa ce am tinut in mana o alta lanseta, cred ca baracuda nu prea inseamna calitate.
Nu doresc o lanseta UL
Nu doresc o lanseta UL
valy88 scrie: Vreau sa cumpar si o lanseta pentru clean
pai tu cu ce vrei sa pescuiesti la clean?valy88 scrie:Nu doresc o lanseta UL
- MARIUS POPA
- veteran
exact, ce doresti pina la urma, sau nu ai experienta inca
?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
experienta mea este cam 95% formata in urma lecturii acestui forum....
caut o lanseta pentru voblere de 3-7grame, nu imi plac microvoblerele si sa aiba si o rezerva mai mare de putere...sper ca nu ma incurc in termeni

caut o lanseta pentru voblere de 3-7grame, nu imi plac microvoblerele si sa aiba si o rezerva mai mare de putere...sper ca nu ma incurc in termeni
din ce am citit, o lanseta ul se indoaie din maner cu un peste mai greut, iar daca mai este si un pic de curent devine mai dificila treaba
as vrea ceva cu putere 5-12g, 5-15 chiar 5-20
as vrea ceva cu putere 5-12g, 5-15 chiar 5-20
-
- senior
Pentru clean eu zic sa nu-ţi iei ceva scump din prima ca nu se merita. Si la clean dupa parerea mea, si la orice peste in general investesti mai mult atunci cand esti pasionat. Si ca sa fii pasionat trebuie să guşti puţin, să vezi dacă-ţi place.
Baracuda Shadow 2,19m 1-6 grame (o mai vazui azi o dată) îţi garantez că duce mai mult - 10 grame. Eu personal am o Baracuda Expert Spin - care nu prea e frumoasă (asta Shadow e super în comparaţie cu ce am eu) care a fost vreo 55 de lei acu 3-4 ani. Si nu m-a dezamagit niciodată.... Baracuda Shadow a avut un cunoscut şi a uitat-o la pescuit. A doua zi si-a luat alta.
Nu vreau să fac publicitate, dar mai bine mergi în magazin, te uiţi, compari, vezi ce-ţi place. Plus că mai trebuie şi mulinete şi voblere... care şi alea trebuie luate în calcul.
Baracuda Shadow 2,19m 1-6 grame (o mai vazui azi o dată) îţi garantez că duce mai mult - 10 grame. Eu personal am o Baracuda Expert Spin - care nu prea e frumoasă (asta Shadow e super în comparaţie cu ce am eu) care a fost vreo 55 de lei acu 3-4 ani. Si nu m-a dezamagit niciodată.... Baracuda Shadow a avut un cunoscut şi a uitat-o la pescuit. A doua zi si-a luat alta.
Nu vreau să fac publicitate, dar mai bine mergi în magazin, te uiţi, compari, vezi ce-ţi place. Plus că mai trebuie şi mulinete şi voblere... care şi alea trebuie luate în calcul.