Cumpar lanseta clean

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: Cumpar lanseta clean

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Mai 2012, 19:37

si eu am inceput cu 2.4, si categoric acuma dau numai cu 2.10, niciodata nu o sa gasesti cleanul in locuri intinse, el cauta o bstacole...de aici las imaginatia ta sa dezvolate ;)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

valy88
junior
junior

Mesaj de valy88 » 13 Mai 2012, 22:00

va multumesc pentru sfaturi, probabil ca abordarea locurilor de pescuit difera ( sau nepriceperea mea)
sunt cateva locuri in care trebuie sa pescuiesc de pe niste maluri inalte, cam de 2-3 m, iar acolo chiar stau pe burta cu lanseta intinsa spre apa, pentru a putea plimba voblerul pe unde trebuie

valy88
junior
junior

Mesaj de valy88 » 13 Mai 2012, 22:05

doresc sa cumpar o lanseta de cel putin 2,4, de preferinta 2,7
putere de aruncare (sper ca zic bine) in plaja 20 g, cred ca tre sa fie ML sau M

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Mai 2012, 22:08

si daca prinzi unul mai zdravan, cum ai de gand sa-l scoti?!
te-ai gandit sa porti cu tine si un minciog mai lung...?
din pacate, sunt locuri cu malul innalt, care de cele mai multe ori, nu te lasa sa expui naluca cat mai natural, sau iti ingreuneaza mult activitatea:pozitia, lanseul, traiectoria nalucii, si daca este cazul, scoatera pestelui.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 14 Mai 2012, 13:35

MARIUS POPA scrie:si daca prinzi unul mai zdravan, cum ai de gand sa-l scoti?!
Pai nu-l scoate, sau il azvarli pe mal... crede-ma e tare aiurea cu faze din astea... am patit si eu insa eu in fata am avut vegetatie de doar 1 m, dau peste ele (eram 80% sigur ca e cumatra acolo) si dupa 2 secunde ma vad cu o problema in carca.. cum dracu scot eu pestelede acolo... pana la urma l-am tras prin si peste vegetatie dupa ce l-am lasat sa vad daca scapa... aiurea...
Valy88- poti sa dai si de la 2 m inaltime fata de luciul apei insa cu vobler adecvat, ia si tu hornet sinking ... ca daca dai numai cu tiny si dorado magic normal ca voblerul se transforma in hidroglisor :)

Ai spus ca ai citit mult pe forum , pai atunci cum vrei sa dai cu hornet F cu bat de 20 gr :shock: (asa dadeam eu in primele 5 partide -batul de stiuca, ) ma rugam de vobler sa ajunga unde vroiam , si degeaba... :lol:
Daca vrei sa dai dupa clean cauta ceva cu putere mai mica, stiu ca se da si cu voblere mai mari/grele la clean si ca ar merge si cu lanseta in plaja de 20gr dar asta doar daca te intereseaza sa dai cu asemenea voblere, tu ai zis ca dai cu hornet, deci nu stiu daca or sa se inteleaga prea bine.

Spor la cumparaturi... eu ma retrag. :roll:
Ceau.

valy88
junior
junior

Mesaj de valy88 » 15 Mai 2012, 11:00

va multumesc pentru sfaturi, cred ca aveti dreptate, dar

cumpar lanseta de cel putin 2,4, de preferinta 2,7
putere de aruncare in plaja 20 g, cred ca tre sa fie ML sau M, fast sau moderat-fast

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 15 Mai 2012, 11:34

Incearca un Berkley Cherrywood. Arunca destul de bine si voblere mici, nu chiar ca si un UL dar te descurci.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Mai 2012, 13:27

se pare ca ne-am racit gura dejaba:(
succes si fire-ntinse.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Mai 2012, 17:58

valy88 scrie:va multumesc pentru sfaturi, cred ca aveti dreptate, dar

cumpar lanseta de cel putin 2,4, de preferinta 2,7
putere de aruncare in plaja 20 g, cred ca tre sa fie ML sau M, fast sau moderat-fast
...in cazul asta roaga un moderator sa modifice titlul topicului
...se poate prinde si clean cu batul care l-ai ales , dar asta numai bat de clean nu este
:oops:

valy88
junior
junior

Mesaj de valy88 » 16 Mai 2012, 11:59

nu prea inteleg, d.le radu, de ce ati atasat acel imoticon...
e blasfemie, cumva, sa nu prinzi clean la altceva decat la ultra lait, cu rotative 00 si voblere de maxim 2 grame?
fiind nou pe aici, bunul simt ma impiedica sa dau un altfel de raspuns, dar va anunt ca sunt ape unde se prinde acest peste cam numai la voblere de la 4 la 10 grame, si as vrea sa vad cam cum ar rezista un mult laudat echipament ultra la un sdr de 6 in curent
marimea clenilor care se arunca la asa ceva o las la aprecierea ultra lait-istilor

daca are cineva de vanzare o lanseta cu caracteristicile dorite, (putem sa o numim lanseta pentru somn), il rog sa trimita un mp
va multumesc!

Scrie răspuns