Cumpar lanseta clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar lanseta clean
valy88 scrie:nu prea inteleg, d.le radu, de ce ati atasat acel imoticon...
e blasfemie, cumva, sa nu prinzi clean la altceva decat la ultra lait...
...citeste postarile in totalitate !old_radu scrie:...
...se poate prinde si clean cu batul care l-ai ales , dar asta numai bat de clean nu este
...
...nu-i nici o blasfemie , e doar o nehotarare sau o incapatanare a ta ca sa fi "gica contra" dupa ce ai primit atatea recomandari si sfaturi
..."

acum ca m.ati lamurit in legatura cu simbolismul acelei animatii, nedumerirea mea persista in intelegerea ratiunii potrivit careia ati postat.o
explicarea motivelor care v.au determinat sa faceti acest gest este pe cat de rudimentara, pe atat de gratuita
rusinea in a cauta sa pescuiesc cu acele instrumente care imi sunt prielnice mi.o asum
din punctul meu de vedere, acesta este un topic avand ca obiect strict o activitate cu scop comercial
nu contest experienta, maiestria si cunoasterea nimanui...
le multumesc celor multi care mi.au dat sfaturi pertinente, aici sau pe mp
nu sunt interesat de polemica
in cele cateva zile de cand am initiat topicul am ajuns la concluzia ca am nevoie de lanseta care are caracteristicile enuntate mai sus
explicarea motivelor care v.au determinat sa faceti acest gest este pe cat de rudimentara, pe atat de gratuita
rusinea in a cauta sa pescuiesc cu acele instrumente care imi sunt prielnice mi.o asum
din punctul meu de vedere, acesta este un topic avand ca obiect strict o activitate cu scop comercial
nu contest experienta, maiestria si cunoasterea nimanui...
le multumesc celor multi care mi.au dat sfaturi pertinente, aici sau pe mp
nu sunt interesat de polemica
in cele cateva zile de cand am initiat topicul am ajuns la concluzia ca am nevoie de lanseta care are caracteristicile enuntate mai sus
- MARIUS POPA
- veteran
...si punct!
succes, asteptam vestile, nu vrem sa influentam doleanta ta, dorinta ta, de a avea acel bat!
pana la urma sunt banii tai, si faci ce vrei cu ei.
eu imi sustin ideea in continuare, indiferent de conditiile create de locul de pescuit.
ultimul post, bafta!
succes, asteptam vestile, nu vrem sa influentam doleanta ta, dorinta ta, de a avea acel bat!
pana la urma sunt banii tai, si faci ce vrei cu ei.
eu imi sustin ideea in continuare, indiferent de conditiile create de locul de pescuit.
ultimul post, bafta!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
nuj daca a enumerat-o careva si pe asta dar e relativ ok, adica nu e extraordinara dar face treaba si cred ca second in stare buna o gasesti in 200 lei ....valy88 scrie: am nevoie de lanseta care are caracteristicile enuntate mai sus
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
am euun avid pana in 17g daca te coafeaza 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
ps: de ce mai ceri sfaturi daca esti fixat pe o chestie?
pescuitul e mai mult decat sa remorchezi un clean cu troliu disperat sa il pui la soare, asta e un fel de masaj la picior de lemn,
bafta
pescuitul e mai mult decat sa remorchezi un clean cu troliu disperat sa il pui la soare, asta e un fel de masaj la picior de lemn,
bafta

ce e aia bafta? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
d.le grecu, vi s.a intamplat vreodata ca un clean sa va rupa, dupa vreo 3 minute de tras de el, fir de 0.25?
mie nu, dar vecinului meu de pescuit da, iar omul pescuieste cam de 2 ori cat varsta mea si stie ce e ala peste
eu sunt necunoscator dar, asa cum am scris prin pagina 2, dupa ce am tinut in mana cateva lansete spre proba, am ajuns la ideea ca am nevoie pentru acea apa de lanseta pe care am prezentat.o
ati vazut vreodata pescari care folosesc bolognesa cu vobler la clean?
nu sunt superstitios, urarea bafta la pescuit reprezinta un mod pueril de autosuficienta si ironie
multumesc!
mie nu, dar vecinului meu de pescuit da, iar omul pescuieste cam de 2 ori cat varsta mea si stie ce e ala peste
eu sunt necunoscator dar, asa cum am scris prin pagina 2, dupa ce am tinut in mana cateva lansete spre proba, am ajuns la ideea ca am nevoie pentru acea apa de lanseta pe care am prezentat.o
ati vazut vreodata pescari care folosesc bolognesa cu vobler la clean?
nu sunt superstitios, urarea bafta la pescuit reprezinta un mod pueril de autosuficienta si ironie
multumesc!
nu vreau sa imi rupa un clean un fir de 0.25 un mono probabil de 5 lei prefer sa imi rupa un 0.15
un pescar trebuie sa ofere o sansa si adversarului dupa cum am mai spus scopul nu ii sa il pui la frigider cu orice pret
pescuitul cu bologneza si vobler ii semn de disperare, pescuitul e mult mai mult
ps cat despre bafta ma referam la alegerea pe care o faci

un pescar trebuie sa ofere o sansa si adversarului dupa cum am mai spus scopul nu ii sa il pui la frigider cu orice pret

pescuitul cu bologneza si vobler ii semn de disperare, pescuitul e mult mai mult
ps cat despre bafta ma referam la alegerea pe care o faci