Cumpar lanseta clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: Cumpar lanseta clean
Şi una mai scumpicică pe care foarte mulţi useri au laudat-o şi pe care aş lua-o dacă aş pescui mai des la clean
http://www.totalfishing.ro/maver-strali ... -3329.html
Ai MP
- MARIUS POPA
- veteran
si eu am auzit multe despre acest bat, cu a treia ocazie, poate il incerc!lucalucian scrie:Şi una mai scumpicică pe care foarte mulţi useri au laudat-o şi pe care aş lua-o dacă aş pescui mai des la clean

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
am citit si eu lucruri bune legate de maver stralis light
il are cineva de vanzare?
e interesant chiar si cel de 2,7, de pe mal ar fi mai indicat?
il are cineva de vanzare?
e interesant chiar si cel de 2,7, de pe mal ar fi mai indicat?
Maver Stralis Light Plus Spigot este un bat bun pe care te poti baza ... parerea mea e sa ramai la cel de 2,40, este suficient de pe mal ... cel de 2,70 are putere de aruncare mai mare si nu stiu daca o sa te descurci la fel de bine cu naluci mici
Un alt bat bun dar mai scump, de care eu sunt foarte multumit este ULF'ul de la Cormoran.
Spor!
Un alt bat bun dar mai scump, de care eu sunt foarte multumit este ULF'ul de la Cormoran.
Spor!
ulf e cam scump pentru puterea mea... 

astazi am fost sa testez pe apa doua lansete...shimano alivio si catana, una de 2,1, cealalta 2,4
doresc sa cumpar o lanseta de cel putin 2,4, de preferinta 2,7
putere de aruncare (sper ca zic bine) in plaja 20 g, cred ca tre sa fie ML sau M
doresc sa cumpar o lanseta de cel putin 2,4, de preferinta 2,7
putere de aruncare (sper ca zic bine) in plaja 20 g, cred ca tre sa fie ML sau M
- MARIUS POPA
- veteran
catana 2.4 , am avut varianta UL parca, in oricecaz, este un bat molcut (joarda), la inceput mi s-a parut OK, dar in timp, mi-am schimbat parerea.
pentru inceput merge, si daca te obisnuiesti cu el, intepi rapid pestele.
pentru inceput merge, si daca te obisnuiesti cu el, intepi rapid pestele.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
nu vinde nimeni o lanseta de clean?
Pai si de ce iti trebuie neaparat de >2.4m ? ... cleanul stand sub/langa mal unde sunt crengi, mai trebuie sa dai sub ele, iti e mai buna o lanseta de 2.1m , mai intri in apa, ti-e mai la indemana... pe ce apa pescuiesti ? ca daca-i rau pana-n 20-25m latime e deajuns 2.1 m .. parerea mea, daca dai pe ceva mai mare atunci da, ai nevoie de una de 2.4m.valy88 scrie:nu vinde nimeni o lanseta de clean?
Asa am facut si eu, prima data am pescuit cu 2.4 si dupaia am mers pe 2.1, mi se pare mai usor de lansat,mai usor de dat sub crengi.
Cred ca ar fi bine sa iei in considerare si Black bull-ul de la cormoran de 2.1m 1-12 gr, (real 3-8), si maver stralis-ul plus spigot de 2.1m tot de 3-8 gr, cel din urma e mai teapa-n, maner mai comod , cel putin pentru mine, ma inteleg mai bine cu asta decat cu cormoran-ul... chit ca ambele sunt bune, cu ambele arunc cam la fel, insa la voblere ceva mai maricele 4gr parca e mai bun maverul, si rezerva de putere nu-ti trebuie prea multa, cele mai rigide omoara distractia, cu astea mai ,,joarda'' e mai distractiv cu cleni normali la 30 cm... insa daca agat o creanga sau ceva e mai aiurea... scoti mai greu, dar tu dai la clean si nu stiu daca o sa ai sanse sa te intalnesti foarte des cu namile la care iti trebuie rezerva de putere.... Parerea mea.. faci cum crezi ca e mai bine, mai documenteaza-te si apoi fa o cerere de cumparare, nu ca apoi sa regreti banii dati pe ceva aiurea de la primul care iti face o oferta...
PS: eu am facut asa: m-am documentat muuult intr-un interval de timp destul de scurt,( ms baietiilor care m-au suportat cu intrebarile puse)

PS2: si vezi ca mai bine dai mai multi bani pe o mulineta buna decat pe u bat mai bun... un combo bun pe la 300 lei eu zic ca gasesti, chiar si nou. (vezi mulinetele mici de la Abu Garcia, am vazut ca sunt laudate, si mie mi-au placut .. insa nu am pescuit cu ele....).
Ceau. Edi.