cat e manopera pt un bat custom de spinning?

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: cat e manopera pt un bat custom de spinning?

Mesaj de spiridusul » 16 Apr 2014, 06:14

Desi nu face rod building decat pentru el si pentru putini colegi de pescuit, lansetele facute de Boje m-au impresionat. Fara sclipiciuri si brizbrizuri, dar foarte bine facute. Si, un mare plus, iti face lanseta cum vrei tu, nu cum vrea el sau cum crede el ca e mai bine.

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 16 Apr 2014, 09:25

Recomand pe Narik din Craiova ,omul este corect in ceea ce face si pune suflet !!
Pretul este in jur de 200 roni care poate varia nu foarte mult in + sau in - !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 16 Apr 2014, 09:45

Multumesc Julien, Multumesc Cozmin, insa cele cateva situatii in care am ajutat prieteni si putinele bete facute pentru mine nu ma transforma in rodbuilder. Este doar pasiune( a se citi manie). :crazy1:
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 16 Apr 2014, 10:25

Boje, de cele mai multe ori lucrul facut din pasiune este mult mai bun decat cel facut ca afacere. Si nu e marketing, pentru ca nu face bete decat pentru prieteni, cum a spus si el.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 16 Apr 2014, 10:40

mini_mic scrie:Custom Nariman din categoria " Mandrina invizibila " !
Imagine
Imagine
Imagine

alta:
Imagine
Imagine
Imagine

Avid "picior de caprioara" but cap din piele:
Imagine
Imagine
Imagine

Un CTS ultra light:
Imagine

un matisaj:
Imagine
Custom nu ? :)
Obiectiv: 8,1 kg !

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 16 Apr 2014, 10:50

mini_mic scrie: alta:
Imagine
Imagine
Imagine
Asta e superba, ma intereseaza si pe mine o mandrina de genul asta + buttcap, te rog sa imi dai si mie datele de contact ale lui Nariman pe privat.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 16 Apr 2014, 11:08

Ar mai trebui discutat un aspect legat de betele custom -faptul ca de multe ori blankul care-l cumpara(aduce)rodbuilderu este stramb binenteles cu variatiile de rigoare mai mult sau mai putin stramb, eu am vazut ceve bete custom de St Croix care erau strambe iar cele de fabrica de la aceleasi producator de regula nu prea au problema asta.Poate ca e o pare subiectiva dar eu cu impresia asta am ramas.
E posibil oare ca mari producatori care vand blankuri sa le vanda pe cele de calitatea a doua iar cele de calitatea 1 sa mearga pe lansetele de serie?
Binenteles ca nici un rod builder nu o sa discute deschis subiectul asta,e exact ca si cu salaii de pe Dunare nici un localnic de pe acolo nu stie ca pestii sunt infestati cu viermi pt ca toti traiesc din vanzarea de peste.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 16 Apr 2014, 12:21

Ryobi, inclin sa cred ca problema ridicata de tine nu este o politica de vanzare preferata de multi producatori de blancuri si uzitata in mod constant, un obicei adica, ci mai degraba o chestie punctuala, accidentala, intr-o oarecare masura intamplatoare, cand la mijloc sunt volume mari de marfa. Cand cumperi un lot de 30-40 de blancuri, e posibil ca doua dintre ele sa nu fie perfecte, sa aiba mici imperfectiuni, blancurile fiind utilizabile totusi ...
Daca insa chestia asta se intampla cu regularitate si in mod repetat aceluiasi producator sau rodbuilder, atunci situatia capata alte sensuri si poate fi descrisa cu totul altfel ...

PS: ""piciorul ala de caprioara" este foarte foarte tareeeee !!!! Custom de custom !! :respekt:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 16 Apr 2014, 16:30

RYOBI scrie:Ar mai trebui discutat un aspect legat de betele custom -faptul ca de multe ori blankul care-l cumpara(aduce)rodbuilderu este stramb binenteles cu variatiile de rigoare mai mult sau mai putin stramb, eu am vazut ceve bete custom de St Croix care erau strambe iar cele de fabrica de la aceleasi producator de regula nu prea au problema asta.Poate ca e o pare subiectiva dar eu cu impresia asta am ramas.
E posibil oare ca mari producatori care vand blankuri sa le vanda pe cele de calitatea a doua iar cele de calitatea 1 sa mearga pe lansetele de serie?
Binenteles ca nici un rod builder nu o sa discute deschis subiectul asta,e exact ca si cu salaii de pe Dunare nici un localnic de pe acolo nu stie ca pestii sunt infestati cu viermi pt ca toti traiesc din vanzarea de peste.
Ai dreptate in ce spui, prea multe strambaturi pe piata din Romania. E evident ca multe blank uri cu defecte mai mari sau mai mici ( probabil respinse la controlul calitatii) apar la preturi prietenoase pe la diversi insi :). Pe la unii chiar la preturile reale, acum depinde de sansa :D .
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns