Prefer oricand sa vad lansete facute decat sa asist la metafizica pescareasca-rodbuildereasca. Eu am pus poze ca sa ating cumva subiectul topicului, adica si altii mai fac lansete custom.ULK scrie:Foarte naspa ca se ajung la orgolii intodeauna..pentru ce? Ne etalam cu poze in asemenea topic?...teorii sa ne umflam in muschi , ala io, ala io..
Parca nu asta era titlul si scopul sa ne laudam care cum poate.....urla invidia in multi inca
....mare pacat....
cat e manopera pt un bat custom de spinning?
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: cat e manopera pt un bat custom de spinning?
Obiectiv: 8,1 kg !
Scuze ca m-am etalat cu poze.
Eu cred ca cel mai orgolios este julien, propun la vot.
Eu cred ca cel mai orgolios este julien, propun la vot.
Nu ma referam doar la tine evident.
In plus nicio lanseta dintre cele aratate nu-s ale mele, ori facute de mine.ULK scrie:Nu ma referam doar la tine evident.
Nimic in plus..eu am fost primul care a pomenit in acest topic de Narik, nu am nimic cu nimeni, din contra...dar mi se pare ca prea se da deja din coate pe aici...nu ma mai bag.... Va salut cu respect pe toti si spor la treaba.
Lucrari de exceptie!!!mini_mic scrie:In plus nicio lanseta dintre cele aratate nu-s ale mele, ori facute de mine.ULK scrie:Nu ma referam doar la tine evident.
Dar sunt convins ca lanseta no.2 a fost facuta pentru o mulineta anume.
Daca se schimba mulineta?
nu imi plac manerele splitate si sunt extrem de conservator la manere, le prefer de departe pe cele clasice, dar asa ceva chiar imi place si imi doresc - este primul maner de acest fel pe care il vad.
pe Nariman nu il cunosc personal dar am stat de vorba la telefon pentru refacerea unui varf de Avid rupt si omul a fost mai mult decat receptiv, problema a ramas la mine din cauza unui accident stupid care m-a tras pe dreapta si nu am mai putut pescui asa ca am lasato moarta cu proiectul respectiv - acuma cu topicul asta chiar am sa reiau proiectul propus.
cat priveste costurile................din experienta propie, un bat simplu si corect facut m-a costat 50-60 euro, fara brizbizuri sau alte tampenii (rodbuilder de renume) - in momentul in care am cerut cateva insertii la matisaj, deja pretul a crescut cu peste 40%.
ce trebuie sa fie clar este faptul ca un bat custom te costa mai mult decat un bat cumparat din magazin (acelasi blank), dar categoric iese un bat mai bun - ma refer la bete de pana in 400 euro pret de magazin, de la acest pret in sus deja se discuta de altceva (Evergreen-ul a fost cel mai fain bat vazut si pipait de mine, dar..........
una peste alta, eu zic ca se merita custom, mai ales ca nu dai toti banii gramada odata
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
...esti sigur ca nu o sa faci un top subiectiv ?johnnybravo scrie:...
- care-s rod builderii cei mai buni (cu referinte/experienta pe masura) -> urmeaza sa fac topul amintit
...care sunt criteriile ce vor determina o "ierarhie" corecta ?
Simplu,schimbi batul ,cunosc persoane care asta vor si asta obtin ...acum ca batul respectiv este pt o mulineta anume ...care este problema...omul plateste daca ii place mai revine daca nu ...nu !!!kiske13 scrie:Lucrari de exceptie!!!mini_mic scrie:In plus nicio lanseta dintre cele aratate nu-s ale mele, ori facute de mine.ULK scrie:Nu ma referam doar la tine evident.
Dar sunt convins ca lanseta no.2 a fost facuta pentru o mulineta anume.
Daca se schimba mulineta?
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Nimic este o aluzie la nick ul meu ? Rog un moderator sa stearga pozele puse de mine, asta ca sa nu-l mai zgarie pe careva in ochi. In fond vad ca doar tu esti nemultumit, restul par sa aprecieze, asta ca sa amintesc de invidia mentionata de dvs.ULK scrie:Nimic in plus..eu am fost primul care a pomenit in acest topic de Narik, nu am nimic cu nimeni, din contra...dar mi se pare ca prea se da deja din coate pe aici...nu ma mai bag.... Va salut cu respect pe toti si spor la treaba.
P.S nu mi-a cerut rodbuilderul sa i pun poze aici si imi dau cuvantul ca pozele sunt facute si puse din initiativa mea fara sa am nimic de castigat.
P.S la P.S si nici nu sunt ajustate in photoshop pozele, cum se mai obisnuieste.