Fudo Isema

De-a lungul timpului am testat si pescuit cu zeci de modele de carlige de la diversi producatori, carlige de marimi si forme diferite. In functie de balta, de perioada anului, de momeala sau de dimensiunea ei, alegeam un model sau altul. Avand in vedere faptul ca majoritatea partidelor mele de pescuit se desfasoara in regim de concurs, am acordat o atentie sporita acestui detaliu, are de cele mai multe ori face diferenta. Datorita acestui aspect, carligul trebuie sa fie ager, varful foarte bine ascutit si rezistent in acelasi timp, spinul foarte bine calibrat pentru a securiza inteparea. Forma carligului si zona de contact in care acesta face preinteparea sunt de asemenea detalii importante.

De aproximativ doua sezoane, folosesc impreuna cu colegii mei din CS Green Lake, carligele producatorului nipon FUDO.Este vorba de modelul ISER-TF, un carlig cu forma clasica de tip Wide Gape, cu deschidere mare si tija scurta. Dupa sute de crapi capturati in multe competitii pe durata celor doua sezoane folosind acest model de carlige, pot spune fara nici o retinere ca a bifat pozitiv la toate capitolele. Caracteristica generala a acestor carlige sunt ultimele tehnologii aplicate procesului de fabricare cat si calitatea exceptionala a materialelor folosite.

FUDO ISEAMA este fabricat in doua variante de finisaj:
-ISER-TF(Teflon Coated), aspect mat si aduce un avantaj atunci cand vine vorba de camuflajul monturii
-ISER-BN(Black Nickel), aspect negru lucios

Desi acest model este fabricat in mai multe marimi si cantitati diferite in functie de marime, marimile pe care le folosesc la carp in functie de perioada anului sau tipul de momeala sunt: Nr 2, Nr 1, Nr 1/0 si Nr. 2/0.

Materialele de calitate si tehnologia folosita, le ofera carligelor Fudo o rezistenta excelenta la coroziune, un varf ager care rezista mult timp si putere la tractiune datorita elasticitatii acestuia.

Cu o forma optima, spin bine calibrat si un varf adus spre interior, acest carlig este foarte greu de eliminat de peste in timpul drilului. Fudo ISER TF este un partener de incredere la un pret imbatabil!