Barci din aluminiu

Incepand din anii ’50, pescarii din Statelor Unite au avut privilegiul de a cumpara un model nou si neobisnuit de barci- barci din aluminiu. Companiile producatoare mari (Lund, Lowe, Princecraft, Skeeter, Tracker, Fisher), care pana atunci produceau barci din fibra de sticla sau otel au realizat avantajele aluminiului H36 si astfel visul s-a nascut.

Trecand peste aceasta scurta istorie a barcilor din aluminiu, sa ne intoarcem in anii 2000, perioada in care industria americana de profil a realizat ca pentru piata Europei este mult mai avantajos sa produci in Europa, decat sa transporti din State.

In Cehia, la initiativa a 2 frati pescari, a luat nastere compania MARINE, axata in principal pe producerea barcilor din aluminiu.

Obisnuiti cu barcile, au observat si au structurat noile barci MARINE in scopul de a fi 100% utile pescarilor, atat ca mijloc de transport cat si ca locatie din care sa pescuiasca.

Folosirea aluminiul H36 uzitat in industria aviatica aduce barcilor, pontoanelor sau caiacelor urmatoarele avantaje;
– aluminiul H36 este mult mai usor si mult mai durabil decat alte materiale si cu 25% mai rezistent decat alte profile de aluminiu folosite in industria de profil)
– ofera un raport greutate rezistenta la socuri mecanice mult peste perfomantele fibrei de sticla
– este mai economic, si nu necesita operatiuni mari de intretinere
– barcile din aluminiu au capacitate de transport marita, in comparatie cu greutatea barcii
– o barca din aluminiu H36 intra in glisaj mult mai rapid decat o barca fabricata din alte materiale, iar impreuna cu izolatia de spuma poliuretanica, barca este insumersibila.
– structurille din rezistenta din H36 sunt mult mai durabile decat cele clasice, executate din lemn
– aluminiul H36 poate fi vopsit cu aceleasi vopseluri folosite in industria automobilelor, ceea ce ofera un comfort si o suplete aparte.
– barcile din aluminiu au performante ridicate, chiar si cu motorizari relative mici (exemplu barca Marine 15S intra in glisaj, cu 2 persoane la bord, cu un motor cu putere de 5CP)

In ceea ce priveste modul de fabricare al barcilor din aluminiu, MARINE foloseste o tehnica laser de taiere a materialului, avand ca rezultat produse finite de o foarte buna calitate.

Pornind de la cea mai mica barca de acest gen, 10M, una dintre cele mai usoare existente pe piata europeana

continuand cu 17H si 20H, ambarcatiuni folosite pe mare pentru scufundari, pescuit maritim sau paza de coasta,

sau cunoscutele Jon-uri, indispensabile in lume pescarilor,

MARINE ofera o gama variata de ambarcatiuni, atat prin varietatea si diversitatea lor cat si prin unicitatea caracteristicilor tehnice, de la greutate, numar maxim de persoane pana la motorizare maxima admisa, astfel ca oricine poate opta pentru una din aceste barci.


Detalii_tehnice_Marine.pdf

Ambarcatiunile MARINE au garantie 5 ani pentru exterior si 2 ani pentru vopsea si accesorii.

Incepand cu luna martie a acestui an, barcile vor fi comercializate in Romania de catre NMMARINE BOAT TRADING.

Pentru relatii suplimentare:
Tel: 021/266.20.50
Fax: 021/266.20.51
Mobil: 0722.669.999