tu esti doar pulica.....

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

ti-ar PLACE s-o mangai asa un pic pe lavinia..... pe..... par?
  ti-ar PLACE s-o mangai asa un pic pe lavinia..... pe..... par?   

de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la

rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!
 nu stiu ce vrei sa zici... da dupa ce am citit ieri pe feisbuc... creca s-ar potrivi de minune cu franaru nostru cel drag
 nu stiu ce vrei sa zici... da dupa ce am citit ieri pe feisbuc... creca s-ar potrivi de minune cu franaru nostru cel drag   

Las-o p.ulii de suflet ...Cersesti si pe forumuri ???? ... E suficient pe strada ! ....Sau n-ai destui mb pt postari ....Cere , noi te acceptam, cu barba si zabele .....Adi G scrie:rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!nu stiu ce vrei sa zici... da dupa ce am citit ieri pe feisbuc... creca s-ar potrivi de minune cu franaru nostru cel drag

la capitolu "prostie" zici ca-s de-o mama
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...
Adi G scrie:
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...
 m-am apucat sa ma uit in postarile tale...si despre pescuit...
 m-am apucat sa ma uit in postarile tale...si despre pescuit...  

nici nu stiu de unde sa te incep

Eu dau palinca necesara....da' cu el ajungi pe "vesnicele plaiuri de vanatoare ale lui Winnetou " ....E greu cu el, n-are "baza " genetica a priceperii....Iarta-l si nu-l condamna ! ... Compatimeste-l , astfel fratele agabi va pune o vorba buna in momentul finalrine scrie:nici nu stiu de unde sa te incep
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop

... Fii cel care te stie forumul ....
 ... Fii cel care te stie forumul ....rine scrie:Adi G scrie:
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...m-am apucat sa ma uit in postarile tale...si despre pescuit...

ai o gramada de 'anti"

cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop

mah... asta sa fie singuru lucru pe care nu-l stii...
 mah... asta sa fie singuru lucru pe care nu-l stii...