Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Iun 2014, 06:11

Adi G scrie:da ce mah tu esti BARBAT????
tu esti doar pulica..... :lol1:

Bibanu'??
Nu se stie..e 'barbat' acilea unde crede ca nu-i stie nimeni identitatea..Ca daca i s-ar sti..Unul care dupa cum declara,are ..
are mama curva si tata poponar ..
,inchei citatul,nu poate fi ...'barbat'...Un 'papagal' ...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Iun 2014, 12:12

biban solzos scrie:
Adelin scrie:
Halucinant, nu pot sa cred...e ireal!
:lol: :lol: :lol:
Vorbesti prostii, Adelin....Nu stiu ce-ti pare tie real sau nu , dar eu te intrebam cu totul altceva :evil: ...O intrebare de la un barbat ( care nu foloseste si nu face reclama la galetuse cu proteine ) , la un barbat care incearca sa propovaduiasca 'patratelele " ...Daca am gresit "adresantul " , spune-mi clar : DISPARI !!
Daca nu, da dovada ca nu esti un barbat ( creat in eprubeta, prin modificari si spiralari genetice) , dar nici macar din cei crescuti in culturi hidroponice ca gigel, adigeu si gepetzeu ...Daca potzi fi barbat, fii pana la capat ...In fatza unui barbat, nici o femeie, indiferent care ar fi ea, nu poate fi batjocorita ! DOAR IN FATA TA , CA UN DEMN MODERATOR AL FORUMULUI ....Trebuie sa-i dau dreptate lui @ n***... atunci cand zicea de shaormalaii din Arad ...Daca te deranjeaza sau nu-ti place, raporteaza-ma si tu admin-ului ....Ce rezollvi ? Ma "tai " pe mine si raman niste gunoaie care batjocoresc femeile in lipsa ...Tu nu vezi ca n-ai adepti la teoria asta decat din partea unor neica nimeni ??? ... Pacat de facebuucul cu care te pui pe net ...Nu te reflecta deloc ...

Si spune-le celor ce-ti canta isonul, ca cei care vroiau sa se convinga de cei care erau in lista Laviniei , au putut fi vazuti ....Sunteti de TOATA JENA ....CERSITI , APARETI IN LISTA , APOI FUGITI CA POTZOCII .....

O femeie, asa cum e ea, are mai mult bun simt, decenta, etc, decat voi...inclusiv decat tine ! Si n-ai decat sa ma banezi...

Va e ciuda, ca o femeie, e mai pe "solutie " decat voi !! ...DA!!! E mai pe solutie :!: :!: ...Face bani, ca asa-i lumea de azi ... Dar voi? ...F.ute-ti vremea pe forumuri si traiti din ajutoare ...JENIBIL :!: :!:

Multe vorbe putin substrat...mai bine incheie cu balivernele si discuta civilizat.
Dupa cum scri si la ce nerv ai, tre' sa fi la varta cand fugi de acasa ca sa fi pe pu*a ta si sa dovedesti cine esti...nah, ai dovedit, acuma dute acasa la mami si fi baiat bun. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Iun 2014, 12:18

La care ''mami'' sa se duca??N-ai vazut ce parere are despre propria-i mama..si mai vine pe aici sa dea lectii de cavalerism..bleahhh :oops:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Iun 2014, 12:28

Cred ca pe orice forum din lume bibanu ar fi fost banat pe motivu ca aduce pagube la imaginea forumului , zau daca am mai intalnit un asa personaj .
Nici macar pe topicu culinar nu poate sa nu pomeneasca de Gigi si restu , cat poti sa suferi in interior pe o chestie de net incat sa-i aduci in orice tema!In timp ce-i pupi de zor pe altii in dos ca sa nu ramai singur , desi....

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Iun 2014, 12:30

:lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Iun 2014, 13:07

de fapt... daca rasfoiesc un pic prin postarile lui... se vad clar cele 3 stadii ale unui rachier notoriu...

1- leu
2- magar
3- porc

:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Iun 2014, 17:56

SF scrie:Cred ca pe orice forum din lume bibanu ar fi fost banat pe motivu ca aduce pagube la imaginea forumului , zau daca am mai intalnit un asa personaj .
Nici macar pe topicu culinar nu poate sa nu pomeneasca de Gigi si restu , cat poti sa suferi in interior pe o chestie de net incat sa-i aduci in orice tema!In timp ce-i pupi de zor pe altii in dos ca sa nu ramai singur , desi....

....Serios???Si acolo ma pomeneste?? :lol: :lol: Cine dracu' il baga in sama??

Solzoase, du-te mah la pescuit ,vezi ca o iei razna.. :lol: :lol: Ia un dop da' sampanie cum ai vazut la idolu-ti :lol: :lol: :lol: :lol: si sigur o sa prinzi stiuci de 8-10 kile,chiar si pe ape de munte.. :lol: :lol: :lol:Sau daca nu vrei rapitor,pune-te dracului si cauta prin scaietzi viermi din aia magici si scoti scobar dupa scobar....nu conteaza ca n-ai feeder ori bolo,merge cu orice telescopica ruseasca.....viermele face totul.. :lol:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 20 Iun 2014, 19:46

Adelin scrie:

Multe vorbe putin substrat...mai bine incheie cu balivernele si discuta civilizat.
Dupa cum scri si la ce nerv ai, tre' sa fi la varta cand fugi de acasa ca sa fi pe pu*a ta si sa dovedesti cine esti...nah, ai dovedit, acuma dute acasa la mami si fi baiat bun. :wink:

Daca-i sa vorbim de "civilizat" , vezi atitudinea ta, de moderator, fata de batjocorirea unei femei (Lavinia, Gioconda, Mona Lisa, Ildiko, Marghioala , Marusia, etc ) ...Eu n-am "nerv" si nu "scri" fugind de-acasa ...Pt ca eu, Adelin moderator , stau acasa, pt ca aici e MAMA MEA , acea femeie care m-a facut, m-a ingrijit , m-a mangaiat , spalat, hranit, etc, etc....Asta-i diferenta intre mine, care respect orice femeie, pt ceea ce a facut, face sau va face , si intre tine si vreo cativa smecheri ...Nu-ti da de gandit ca sunteti cam prea putini smecherasi care radeti de Lavinia ( adica de o femeie !) :?: :?: ...Voi va numiti barbati ? ...Glugi de coceni e alintare pt voi ...In mintea voastra, bibanul e nebun, cretin... Nu conteaza! Viata o sa va dea ce meritati, indiferent de figuri si patratele ...
"Varta " mea difera de la @JB care-mi zicea "matale " , la adijeujepeu care-mi zic "pulica " ( cu acceptul tau -sau la indicatia ta? ) ...Nu conteaza "varta " ...Nici eu nu-s curios de absolut nimeni de pe forum , asa ca nu-s deranjat de "laude" ....
Acum nu ma "dute " acasa...sunt acasa ....si "fi" cuminte ( eu sau tu, ca nu reusesc sa deslusesc degringolada-n tastatura ta ....Sau intri-n fibrilatii ca adijeu, jejel si jepeteu ?

Ca sa nu fii nevoit mai tarziu sa iei " morcovi " la rozeta de la altii mai slobozi la gura decat mine , roaga-l pe admin sa te scape de mine, cu cont cu tot ...Daca tu moderezi pe forum, atunci hai sa punem muraturi ...cu saramura :wink: :wink:

ps: @ johnnybravo, chiar daca a fost luat peste picior si bascalit, are diplomatie si ceva tact ...DA! Merita sa fie moderator ...Tu profita de sezon ...

-si vezi ca eu nu fug de-acasa ca sa "fi" pe pu*a mea....Eu traiesc intre oameni...oameni care-au facut scoala , fara "fi , varta, scri, dute " ...jenant, pt un moderator cu diplome pe facebuc .... Singur te ceri, prietene ...nimeni n-avea treaba cu figurile tale, dar, daca tot vrei sa faci ordine si sa iesi in evidenta, da exemplu ...nu fii ridicol ...

si, ca fapt divers, sa termin cu ciudati smecheri ca tine , indivizi "zdrobitori " in smecherii fata de femei care nu se pot apara , te anunt ca eu n-am fost facut nici cu shpaclul, nici in eprubeta ...Am fost facut ca majoritatea celor de pe forum ( cei care recunosc asta ) , am fost hranit, ingrijit , oblojit, pleznit, cand a fost cazul, de O FEMEIE ....MAMA ...Nu voi permite, cat pot, nici unui individ zamislit cu seringa , la microscop, crescut in culturi hidroponice, fara mangaierea unui parinte , sa se destrabaleze cu o femeie, indiferent cat e de frumoasa, urata, grasa sau slaba, desteapta sau "naiva" , etc ... asa cum o fac unii...cu tine la brat...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Iun 2014, 19:54

auzi la pulica.... iel a fost crescut de o mama.... :lol1: :lol1: :lol1:

Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Iun 2014, 19:57

biban solzos scrie: ps: @ johnnybravo, chiar daca a fost luat peste picior si bascalit, are diplomatie si ceva tact ...DA! Merita sa fie moderator ...Tu profita de sezon ...
Imagine

:lol1: :lol1: :lol1:

Scrie răspuns