Adelin scrie:
Multe vorbe putin substrat...mai bine incheie cu balivernele si discuta civilizat.
Dupa cum scri si la ce nerv ai, tre' sa fi la varta cand fugi de acasa ca sa fi pe pu*a ta si sa dovedesti cine esti...nah, ai dovedit, acuma dute acasa la mami si fi baiat bun.

Daca-i sa vorbim de "civilizat" , vezi atitudinea ta, de moderator, fata de batjocorirea unei femei (Lavinia, Gioconda, Mona Lisa, Ildiko, Marghioala , Marusia, etc ) ...Eu n-am "nerv" si nu "scri" fugind de-acasa ...Pt ca eu, Adelin moderator , stau acasa, pt ca aici e MAMA MEA , acea femeie care m-a facut, m-a ingrijit , m-a mangaiat , spalat, hranit, etc, etc....Asta-i diferenta intre mine, care respect orice femeie, pt ceea ce a facut, face sau va face , si intre tine si vreo cativa smecheri ...Nu-ti da de gandit ca sunteti cam prea putini smecherasi care radeti de Lavinia ( adica de o femeie !)

...Voi va numiti barbati ? ...Glugi de coceni e alintare pt voi ...In mintea voastra, bibanul e nebun, cretin... Nu conteaza! Viata o sa va dea ce meritati, indiferent de figuri si patratele ...
"Varta " mea difera de la @JB care-mi zicea "matale " , la adijeujepeu care-mi zic "pulica " ( cu acceptul tau -sau la indicatia ta? ) ...Nu conteaza "varta " ...Nici eu nu-s curios de absolut nimeni de pe forum , asa ca nu-s deranjat de "laude" ....
Acum nu ma "dute " acasa...sunt acasa ....si "fi" cuminte ( eu sau tu, ca nu reusesc sa deslusesc degringolada-n tastatura ta ....Sau intri-n fibrilatii ca adijeu, jejel si jepeteu ?
Ca sa nu fii nevoit mai tarziu sa iei " morcovi " la rozeta de la altii mai slobozi la gura decat mine , roaga-l pe admin sa te scape de mine, cu cont cu tot ...Daca tu moderezi pe forum, atunci hai sa punem muraturi ...cu saramura
ps: @ johnnybravo, chiar daca a fost luat peste picior si bascalit, are diplomatie si ceva tact ...DA! Merita sa fie moderator ...Tu profita de sezon ...
-si vezi ca eu nu fug de-acasa ca sa "fi" pe pu*a mea....Eu traiesc intre oameni...oameni care-au facut scoala , fara "fi , varta, scri, dute " ...jenant, pt un moderator cu diplome pe facebuc .... Singur te ceri, prietene ...nimeni n-avea treaba cu figurile tale, dar, daca tot vrei sa faci ordine si sa iesi in evidenta, da exemplu ...nu fii ridicol ...
si, ca fapt divers, sa termin cu ciudati smecheri ca tine , indivizi "zdrobitori " in smecherii fata de femei care nu se pot apara , te anunt ca eu n-am fost facut nici cu shpaclul, nici in eprubeta ...Am fost facut ca majoritatea celor de pe forum ( cei care recunosc asta ) , am fost hranit, ingrijit , oblojit, pleznit, cand a fost cazul, de O FEMEIE ....MAMA ...Nu voi permite, cat pot, nici unui individ zamislit cu seringa , la microscop, crescut in culturi hidroponice, fara mangaierea unui parinte , sa se destrabaleze cu o femeie, indiferent cat e de frumoasa, urata, grasa sau slaba, desteapta sau "naiva" , etc ... asa cum o fac unii...cu tine la brat...