tu esti doar pulica.....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!
Las-o p.ulii de suflet ...Cersesti si pe forumuri ???? ... E suficient pe strada ! ....Sau n-ai destui mb pt postari ....Cere , noi te acceptam, cu barba si zabele .....Adi G scrie:rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!nu stiu ce vrei sa zici... da dupa ce am citit ieri pe feisbuc... creca s-ar potrivi de minune cu franaru nostru cel drag
![]()
la capitolu "prostie" zici ca-s de-o mama
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...
Adi G scrie:
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...
Eu dau palinca necesara....da' cu el ajungi pe "vesnicele plaiuri de vanatoare ale lui Winnetou " ....E greu cu el, n-are "baza " genetica a priceperii....Iarta-l si nu-l condamna ! ... Compatimeste-l , astfel fratele agabi va pune o vorba buna in momentul finalrine scrie:nici nu stiu de unde sa te incep
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rine scrie:Adi G scrie:
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...m-am apucat sa ma uit in postarile tale...si despre pescuit...
![]()
ai o gramada de 'anti"![]()
nici nu stiu de unde sa te incep
![]()
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()