tu esti doar pulica.....
Rambo Varianta feminina
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
da ce mah tu esti BARBAT????
tu esti doar pulica.....
tu esti doar pulica.....
ia zi... pardon, scrie
ti-ar PLACE s-o mangai asa un pic pe lavinia..... pe..... par?
ti-as da io mai multe idei, da la varsta ta frageda.... nu stiu daca ai voie sa te gandesti la asa ceva....
dupaia nu te mai lasa aia sa intri in biserica....
ti-as da io mai multe idei, da la varsta ta frageda.... nu stiu daca ai voie sa te gandesti la asa ceva....
dupaia nu te mai lasa aia sa intri in biserica....
p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu.... 
pana una alta, spor la

in continuare

pana una alta, spor la

in continuare
de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!
rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
sa-ti caut postarea in care ziceai la lavinia se converseza nota bene cu bibanu'?
ha?!
la capitolu "prostie" zici ca-s de-o mama
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...
-
biban solzos
- veteran

Las-o p.ulii de suflet ...Cersesti si pe forumuri ???? ... E suficient pe strada ! ....Sau n-ai destui mb pt postari ....Cere , noi te acceptam, cu barba si zabele .....Adi G scrie:rine scrie:de ce te lingi barbosule ca pisica, cand ridica picioru'?Adi G scrie:p.s.: io inca sunt prieten cu lavinia.... pe feisbuc.... tu.... inca nu....
pana una alta, spor la
ha?!nu stiu ce vrei sa zici... da dupa ce am citit ieri pe feisbuc... creca s-ar potrivi de minune cu franaru nostru cel drag
![]()
la capitolu "prostie" zici ca-s de-o mama
ps: da' nu mai raportezi ????
Adi G scrie:
ai o gramada de 'anti"
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop
-
biban solzos
- veteran

Eu dau palinca necesara....da' cu el ajungi pe "vesnicele plaiuri de vanatoare ale lui Winnetou " ....E greu cu el, n-are "baza " genetica a priceperii....Iarta-l si nu-l condamna ! ... Compatimeste-l , astfel fratele agabi va pune o vorba buna in momentul finalrine scrie:nici nu stiu de unde sa te incep
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps: eu cerusem niste aliati in gandire de-ai lui, sa se "esprime " ....pauza...nici macar ....e unul caruia-i apreciasem gandirea si exprimarea si mi-a tras chhhh chhhhuri ....Asa patesti, rine, apreciezi gandiri si exprimari si ai parte de borhot ....Ca sa nu fie dubii, era un topic cu unu' gerula ...razboaiele unora n-aveau nimic de-a face cu aprecierea mea fata de gandirea altora ...Dar, pare-se ca am gresit, si-s pe acelasi calapod ...Cizmari cu sula-n coaste ....Daca se simt, pot sa taca , sau sa refuleze ...o sa faca exact ceea ce solicitau altora ....Nu mai tre s-o faca, le-o ofer ....
rine scrie:Adi G scrie:
ia cauta postarea aia ca m-ai facut curios...m-am apucat sa ma uit in postarile tale...si despre pescuit...
![]()
ai o gramada de 'anti"![]()
nici nu stiu de unde sa te incep
![]()
cred ca pot sa-mi gasec de lucru cu tine non-stop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH