Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
peavey
junior
junior

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de peavey » 18 Iun 2014, 12:44

Bai,astia,baietasii tari in gura si in oo...Daca eu va spun ca o sa va fie teama sa mai calcati pe balta,nu ma credeti...Deci,citez: " Inca odata va spun, nu a zis nimeni niciodata sa CUMPARATI PRODUSUL. Exista doar niste postari de la pescuit, care nu stiu de ce ii agita asa de tare pe toti, eu de exemplu daca nu sunt curioasa de un produs sa il folosesc nu ma apuc sa comentez, mai ales daca nu il stiu, daca vreau sa il folosesc, il cumpar si dupa aceea daca vreau imi dau cu parerea. Dar sa tot vorbesti fara sa ai habar despre ce este vorba, doar sa te afli in treaba si tu, mi se pare sincer ceva destul de absurd si specific romanesc. Aici fac referire la acele comment-uri care direct catalogheaza un produs in postarile mele cu pesti prinsi. Dar acei baietasi trebuie parerea mea sa tina cont si de faptul ca poate stiu mult mai bine decat ei sa pescuiesc. Sau o fi produsul foarte bun? Cert este, ca am avut mereu cele mai performante capturi dintre toti pescarii de pe respectivele balti peste tot unde am pescuit.Asa ca..."

Naucitor,limbajul si gramatica de asemenea... :lol1: :lol1: :lol1:
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Iun 2014, 13:15

Halucinant, nu pot sa cred...e ireal!
:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Iun 2014, 19:50

Trist :oops: Pseudo-pescarita confirma si prin libmaj, atitudine si (ne)cunostinte in ihtiologie si marketing , ca nu degeaba umbla cu iataganul dupa ea.

Sa te lauzi ca produsul tau iti umple vadul de somn pitic...chiar trebuie sa te gandesti cu posteriorul(fie el si de fetiscana frageda, tot neuroni zero contine). :wallbash:

"chinezestii" au fost totali Adi .cum nu ai auzit despre ei? Iej nebun?? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Daca intradevar vorbeste despre pseudorazbora parva...eu asa tin minte ca au fost introdusi la noi sa reduca efectivele de tantari. Si nu cresc nici in tara lor de origini la 40 de kg..cum zice pseudo-pescarita.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Iun 2014, 20:15

Pseudorazbora a.k.a "chinezesti" la noi :)

Imagine

Si la el acasa :lol1: :lol1: :lol1: Lavinia stie !! NOT!

Imagine

( in poze sunt doua specii diferite binenteles).
UlKustom Rods

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Iun 2014, 20:50

Este foarte bun la salau si biban ca si momeala in carlig..

Biiiibaneeee...unde drac iesti??Tocmai tu, aprigul vacaler care apara demintatea Laviniei sa lipsesti cand e mai mare nevoia de tine??Poi se poate sa nu iexplici si tu cum sta treaba cu ''crapu' pitic'' :lol: :lol: nestitutorilor pescari romani??

Papagale, numai gura e de tine,daca aveai ce n-ai(OOO)erai pe baricade linga Lavinia..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Iun 2014, 21:00

Si mai si minteste..furand la altii filmuletele de pe net si publicandu-l ca proprie...E de inteles legatura ghedano-popesciana. Eu chiar o priveam pe fata asta cu amuzament pana acum si imi era simpatica cu incercarile ei de a parea vero...dar... se cam ingroasa, cum ne ia de fraieri.
Razvan Andrecau Hey...nu stiu despre ce nada e vorba in discutie si care ce va certati despre somnul pitic(chiar nu imi pasa) dar acest video e filmat in franta de un prieten si nu are nici o legatura cu vreo Nada sau boilesuri...pur si simplu vrea sa arate cat de destructivi sunt acesti somni pitici. Iar cel care l-a pus pe vimeo l-a furat de pe youtube.....vad ca e tot mai la moda plagiatul pe Facebook. Rusinos
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iun 2014, 21:04

ULK scrie:Si mai si minteste..furand la altii filmuletele de pe net si publicandu-l ca proprie...E de inteles legatura ghedano-popesciana. Eu chiar o priveam pe fata asta cu amuzament pana acum si imi era simpatica cu incercarile ei de a parea vero...dar... se cam ingroasa, cum ne ia de fraieri.
cam asa vad si eu lucrurile, i s-a cam urcat la cap.... :lol: :lol: :lol: dar, nici o grija, nu ne ia de fraieri, ar vrea sa ne ia de fraieri.... :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iun 2014, 21:06

semlecangheorghe scrie: Biiiibaneeee...unde drac iesti??Tocmai tu, aprigul vacaler care apara demintatea Laviniei sa lipsesti cand e mai mare nevoia de tine??Poi se poate sa nu iexplici si tu cum sta treaba cu ''crapu' pitic'' :lol: :lol: nestitutorilor pescari romani??

Papagale, numai gura e de tine,daca aveai ce n-ai(OOO)erai pe baricade linga Lavinia..
azi nu are timp... isi face lectiile la gramatica... :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Iun 2014, 21:12

Crapi pitici chinezesti si somni pseudo-africani plagiati si aia...cam nasolie cu ce vrea sa ne indoape ex-pvtv-ista asta. :)

Any water si sweetwater ..same shit ...nu e de mirare ca e la loc de cinste in federatia lu' prezi.
UlKustom Rods

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Iun 2014, 21:31

ULK scrie:Crapi pitici chinezesti si somni pseudo-africani plagiati si aia...cam nasolie cu ce vrea sa ne indoape ex-pvtv-ista asta. :)
:lol1: tare faza cu crapii pitici, mancatori de icre.... bine ca ne-o lamurit ca altfel muream prosti.... :lol1:

serios vorbind, nu-i problema cand mai face omu' cate o greseala.... problema e cand nu-i in stare sa recunoasca... si o da de toti peretii si se umple de penibil... si mai e si obraznica... :oops: :oops: :oops: auzi la ea.... baetzasii aia d'alde vijelie.... :oops: :oops: :oops:

Scrie răspuns