Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de Adelin » 19 Iun 2014, 00:34

Pana la urma tot raul spre bine, a mai invatat si fata ca nu e crap pitic ci somn pitic si noi am aflat ca daca folosesti nada federala aduni crapii pitici mancatori de icre... :-)))
Asa ceva trebuie retinut, pt ca e bine de stiut !:-)))))
E mare lucru sa poti invata pe cineva ceea ce tu nu sti, cred ca asta i-a iesit Laviniei foarte bine. ;-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Iun 2014, 05:27

Biban solzos,ce zici ,deacuma sa te numesti...''crapu'pitic''...ca pitic ai fost taman cand Lavinia avea nevoie de lancea ta.. :lol: :lol: :lol:

Asa pe surse,am aflat de la cineva cre il cunoaste ca ,seara cand se uita la stiri crapu'pitic rontaie chips-uri....'aniuatar' :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Iun 2014, 08:15

The link you followed may be broken, or the page may have been removed.
Gata, s-a ispravit.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Iun 2014, 08:27

Pfuuuai,taman cand crapu' pitic isi ascutise lancea...sa vezi ce ti-i strapungea pe toti.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 19 Iun 2014, 09:14

Oricum,prin postarea asta(care evident a fost removed), s-a reusit cea mai tare antireclama a unui unui produs pe care eu am vazut-o in ultima vreme...Felicitari si succes maxim echipei de la marketing in vederea promovarii pe viitor a produsului minune... :mrgreen:
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Iun 2014, 09:15

cred ca filmuletul furat a pus capac pana la urma.... :lol: ori i-o fi zis careva ca nu-i cool deloc asa ceva, ori si-o fi dat ea singura seama??? :roll:

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 19 Iun 2014, 09:23

Adi G scrie:cred ca filmuletul furat a pus capac pana la urma.... :lol: ori i-o fi zis careva ca nu-i cool deloc asa ceva, ori si-o fi dat ea singura seama??? :roll:
As miza pe prima varianta...Cu miros de chelfaneala,chiar...altminteri,distinsa ar fi mers pana in panzele albe...Recomand sa aculte trupa Niste Baietasi,poate ii trece frustrarea...:)
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Iun 2014, 13:40

:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Iun 2014, 18:44

Adelin scrie:
Halucinant, nu pot sa cred...e ireal!
:lol: :lol: :lol:
Vorbesti prostii, Adelin....Nu stiu ce-ti pare tie real sau nu , dar eu te intrebam cu totul altceva :evil: ...O intrebare de la un barbat ( care nu foloseste si nu face reclama la galetuse cu proteine ) , la un barbat care incearca sa propovaduiasca 'patratelele " ...Daca am gresit "adresantul " , spune-mi clar : DISPARI !!
Daca nu, da dovada ca nu esti un barbat ( creat in eprubeta, prin modificari si spiralari genetice) , dar nici macar din cei crescuti in culturi hidroponice ca gigel, adigeu si gepetzeu ...Daca potzi fi barbat, fii pana la capat ...In fatza unui barbat, nici o femeie, indiferent care ar fi ea, nu poate fi batjocorita ! DOAR IN FATA TA , CA UN DEMN MODERATOR AL FORUMULUI ....Trebuie sa-i dau dreptate lui @ n***... atunci cand zicea de shaormalaii din Arad ...Daca te deranjeaza sau nu-ti place, raporteaza-ma si tu admin-ului ....Ce rezollvi ? Ma "tai " pe mine si raman niste gunoaie care batjocoresc femeile in lipsa ...Tu nu vezi ca n-ai adepti la teoria asta decat din partea unor neica nimeni ??? ... Pacat de facebuucul cu care te pui pe net ...Nu te reflecta deloc ...

Si spune-le celor ce-ti canta isonul, ca cei care vroiau sa se convinga de cei care erau in lista Laviniei , au putut fi vazuti ....Sunteti de TOATA JENA ....CERSITI , APARETI IN LISTA , APOI FUGITI CA POTZOCII .....

O femeie, asa cum e ea, are mai mult bun simt, decenta, etc, decat voi...inclusiv decat tine ! Si n-ai decat sa ma banezi...

Va e ciuda, ca o femeie, e mai pe "solutie " decat voi !! ...DA!!! E mai pe solutie :!: :!: ...Face bani, ca asa-i lumea de azi ... Dar voi? ...F.ute-ti vremea pe forumuri si traiti din ajutoare ...JENIBIL :!: :!:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Iun 2014, 19:23

biban solzos scrie:....Sunteti de TOATA JENA ....CERSITI , APARETI IN LISTA , APOI FUGITI CA POTZOCII .....

Ca sa nu mai am interventii ( nu le accept decat de la @ rine si, daca-mi da reteta de "cornata ", de la muskoi :twisted: :evil: ) precizez :

POTZOC = shobolan = brrrr.....

Scrie răspuns