))
)) Asa ceva trebuie retinut, pt ca e bine de stiut !:-)))))
E mare lucru sa poti invata pe cineva ceea ce tu nu sti, cred ca asta i-a iesit Laviniei foarte bine.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
 ))
)) 

Gata, s-a ispravit.The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

ori i-o fi zis careva ca nu-i cool deloc asa ceva, ori si-o fi dat ea singura seama???
 ori i-o fi zis careva ca nu-i cool deloc asa ceva, ori si-o fi dat ea singura seama???  
As miza pe prima varianta...Cu miros de chelfaneala,chiar...altminteri,distinsa ar fi mers pana in panzele albe...Recomand sa aculte trupa Niste Baietasi,poate ii trece frustrarea...Adi G scrie:cred ca filmuletul furat a pus capac pana la urma....ori i-o fi zis careva ca nu-i cool deloc asa ceva, ori si-o fi dat ea singura seama???

Vorbesti prostii, Adelin....Nu stiu ce-ti pare tie real sau nu , dar eu te intrebam cu totul altcevaAdelin scrie:Halucinant, nu pot sa cred...e ireal!

...O intrebare de la un barbat ( care nu foloseste si nu face reclama la galetuse cu proteine ) , la un barbat care incearca sa propovaduiasca 'patratelele " ...Daca am gresit "adresantul " , spune-mi clar : DISPARI !!
 ...O intrebare de la un barbat ( care nu foloseste si nu face reclama la galetuse cu proteine ) , la un barbat care incearca sa propovaduiasca 'patratelele " ...Daca am gresit "adresantul " , spune-mi clar : DISPARI !!  
   ...Face bani, ca asa-i lumea de azi ... Dar voi? ...F.ute-ti vremea pe forumuri si traiti din ajutoare ...JENIBIL
 ...Face bani, ca asa-i lumea de azi ... Dar voi? ...F.ute-ti vremea pe forumuri si traiti din ajutoare ...JENIBIL   

biban solzos scrie:....Sunteti de TOATA JENA ....CERSITI , APARETI IN LISTA , APOI FUGITI CA POTZOCII .....

)   precizez :
 )   precizez :