orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
DEM
- veteran

Subcomisie de pescuit marin?????????

avem cumva pesti de aceasta talie si inca nu sa aflat

???????acesata fiind spuse e o mare ciochiuta...

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
-
rechinu
- utilizator nou

DEM scrie:Subcomisie de pescuit marin?????????

avem cumva pesti de aceasta talie si inca nu sa aflat

???????acesata fiind spuse e o mare ciochiuta...

Nu cred ca sant pesti de aceasta talie in Marea Neagra, a fost prea braconata si poluata. Dar probabil se refera la pescuitul....vapoarelor.

-
cristi.albu
- senior

Eu zic sa ne mai racorim un pic si sa ne uitam in seara asta la prima emisiune LIVE de spinning

In seara aceasta, de la ora 19.00, televiziunea on line PVTV isi incepe maratonul de emisiuni LIVE dedicate pescuitului la rapitori si la crap. Astazi Spinningul merge mai departe, avandu-i ca invitati pe fratii German, Eugen si Petre, campionul en titre al Romaniei la spinning si respectiv vice-campionul acestui Campionat National. Este povestea locurilor unu si doi ale spinningului de competitie din Romania, o poveste care va dezvalui sutele de ore de antrenament, munca titanica depusa pe durata celor cinci etape de Master, renuntarile, clipele dificile si mai ales insistenta cu care au crezut in nalucile lor. Si pentru ca a venit vorba despre naluci, in seara aceasta Eugen si Petre vor ridica cortina si vor arata publicului cate ceva dintre secretele lor cu care au reusit sa fie cei mai buni.
Va asteptam -
LIVE.PVTV.RO
-
stradic
- veteran

cristi.albu scrie:Eu zic sa ne mai racorim un pic si sa ne uitam in seara asta la prima emisiune LIVE de spinning

In seara aceasta, de la ora 19.00, televiziunea on line PVTV isi incepe maratonul de emisiuni LIVE dedicate pescuitului la rapitori si la crap. Astazi Spinningul merge mai departe, avandu-i ca invitati pe fratii German, Eugen si Petre, campionul en titre al Romaniei la spinning si respectiv vice-campionul acestui Campionat National. Este povestea locurilor unu si doi ale spinningului de competitie din Romania, o poveste care va dezvalui sutele de ore de antrenament, munca titanica depusa pe durata celor cinci etape de Master, renuntarile, clipele dificile si mai ales insistenta cu care au crezut in nalucile lor. Si pentru ca a venit vorba despre naluci, in seara aceasta Eugen si Petre vor ridica cortina si vor arata publicului cate ceva dintre secretele lor cu care au reusit sa fie cei mai buni.
Va asteptam -
LIVE.PVTV.RO

rapala the best vobler in the world
-
Goldelian
- senior

De pe pagina de fb a Laviniei..."Noapte buna tuturor, nu uitati, primavara se apropie cu pasi repezi si ne pregatim cu totii de... pescuiiit. Ati scos betele si mulinetele de la vaselina?"
Wath the fuck you ia yo???!!!!
...cat despre serial sau ce este...nu cred ca am vazut o productie mai slaba ca asta. Ma uit la emisiunile ei , doar pt a ma amuza ' dar deja ma enerveaza stilul ''din topor'' al serialului.
Ar trebuie la inceputul emisiunii sa puna.."Genul programului..PAMFLET"
-
Adi G
- veteran

ie un fel de doo feluri emisiunea, adica ar vrea sa fie o emisiune care uneste cumva bushcraft cu fishing.... nu stiu daca sa-i zic fishcraft sau bushing....

-
adyopo
- utilizator constant

-
Duduia ar vrea ea s
Adi G scrie:ie un fel de doo feluri emisiunea, adica ar vrea sa fie o emisiune care uneste cumva bushcraft cu fishing.... nu stiu daca sa-i zic fishcraft sau bushing....

Duduia poate inca sa viseze la asa ceva, "Speranta moare ultima", dar la ultima emisiune i s-a soptit in casca de "aventura care-o asteapta mai sus", dupa ce au scos trotinetele din namoalele de pe versantul muntelui.
Hint: face-ti-o mai credibila, acum eu inteleg ca e un anume script de urmarit si ca toate aventurile sunt trecute in desfasuratorul emisiunii, dar spoilerele date de prekini puteau fi lasate in camera de montaj, nu credeti?
Si ce aventura cand tu plangi - exact ca o muiere - ca ti-a luat cravata troliului pielea de pe degetel? Am vazut om cu doli gigant pe post de cercei care facea mai putina tevatura.
Hug me, I'm mentally unstable!

-
grey-wolf
- veteran

dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !