si vezi ca nu-i frumos s-o superi pe mamica in halu asta
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Nu esti bine informat, eu am mai zis odata acu ceva vreme, chiar pe n-amtotiboiiingrajd.info:Fario_nebunu scrie: Adelin, nu vreau sa fiu rautacios dar eu am prins din surse deschise, de maxima incrdere, ca Gerula merge pe balta cu undita, rucsac si cu...pistol pe post de minciog sau grip!Cand reuseste sa prinda si el un caras mai la kil asa in loc sa il ia din apa cu minciogu din apa trage un glonte si rezolva suferinta bietului solzos! [...]
Cu ce mai ramane daca trage cu pistolul in "captura"?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
Vox Populi
- junior

- semlecangheorghe
- veteran

Mai, GerFanVoxIulAls cui spui tu de fapt, GeorGhita??

Si chiar asa slab informat este Gerula incit nu stie amanunte din urbea egiptenilor,trebuie sa i le spuna Fario???
Cam ciudat sa nu stii cum ii zice la crocodil de exemplu cind tu te pretinzi a fi ziaristul capabil si informat,formator de opinie ,lider de grup si alte alea,alea...aprig clator printre mumii...
Si chiar asa slab informat este Gerula incit nu stie amanunte din urbea egiptenilor,trebuie sa i le spuna Fario???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Vaxu' ..na, part, te agheti si tu de ce poti...S-a exprimat asa , ca nu ma cunoaste personal...Daca tot ai adus in vorba..nu cred ca ai avut atea femei la viata ta , cat esti tu de bosorog...cate am si am avut eu...Nu ca ma laud, nu imi sta in fire deloc...dar incerci sa insinuezi ceva...si la partea asta..ai cam dat-o in boscheti..fratele meu batran si mustacios 
-
Ionut the carp
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

fan G E R U L A scrie:Vox Populi,
Nu ti-ai dat inca seama ca Georgica, semlecangheorghe si Adelin sunt aceeasi fetita?
Uita-te putin cum te-a acuzat ca ai fi Gerula intai cu Georgica, utilizatorul de sacrificiu, pe urma cu semlecangheorghe si la sfarsit cu Adelin.
Is curios cum o s-o dea la intors acum.
Si io is curios cum o s-o dea la intors Gerulikkka,cind se intoarce din "calatorie"Si o sa rid de o sa-mi sara splina ,cind,pe linga FanPilula,O sa mai vorbeasca si pe Vocea..P.....uliii
Esti atit de prost GERULA ,scuza-ma ca ti-o spun in fata,daca tu crezi ca pacalesti pe cineva cu faze de genul ,ca FanG.iti pune pe pirt.info,copii dupa discutii de aici...asta cind ar fi mult mai firesc sa vorbiti la telefon sau pe net...Nu cred ca cineva care ,merge in Egipt nu are bani de net..asta asa ipotetic,ca vad ca poza cu nevasta n-ai pus......Normal,tu cind te apropii de o muiere,itti dai drumu instant in pantaloni,si dupa aia te refulezi in fantezii cu ringuri in care zdrobesti cu pumnii adversari cu 50la suta mai "supli"ca tine.Si impotriva carora,culmea,te mai inarmezi si cu ciomag si pistol,fapt care arata doza de curaj ce-o porti in pampersi...
Cit de las trebuie sa fii ,ca ,neavind argumente,nici "coloana",sa mimezi "fuga in Egipt",crezind ca pacalesti macar o persoana..
Si acu ,hai,Vox,All,Iul,Fan,care luati cuvintul,multiplii "campioni ",ce sinteti??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran