TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Fratilor, azi mamelucul din Missir a postat pe blogul luyi un "mesaj de constiinta'
Iata aberatiile tipice lui:
Am aproape 10 ani de presă scrisă în spate, şi n-am mai putut suporta să văd cum se revarsă pe netul românesc o avalanşă de cretini care îşi zic bloggeri şi pun în circulaţie tot soiul de imbecilităţi. Pur şi simplu cred că ziariştii adevăraţi sunt deja obligaţi să iasă online, pentru a nu lăsa blogosfera pe mâna unor rebuturi specializate în copy-paste şi în debitarea de inepţii.
Porecla “terminatorâ€
Iata aberatiile tipice lui:
Am aproape 10 ani de presă scrisă în spate, şi n-am mai putut suporta să văd cum se revarsă pe netul românesc o avalanşă de cretini care îşi zic bloggeri şi pun în circulaţie tot soiul de imbecilităţi. Pur şi simplu cred că ziariştii adevăraţi sunt deja obligaţi să iasă online, pentru a nu lăsa blogosfera pe mâna unor rebuturi specializate în copy-paste şi în debitarea de inepţii.
Porecla “terminatorâ€
-
- veteran
zoso spune:
Comentariul tău e în așteptare.
01/14/2011 la 10:39 am
Mai Incoruptibilule, Magnificule, Superbule, Intransigentule, Exigentule, Absolutule, tu care ar trebui sa stai cu zeii in Olimp…..mars mai frustrat patetic si dureros de prost, du-te la gaura pe unde te-ai nascut pampalaule! Tu mai lipseai in cyber-space, garbage uman! Auzi tu….jurnalistul terminator! Hahahahahahaha! Marssssss, potaie!
Cititi repede ca Pachidermu e in actiune, isi curata blogul de indezirabili! Halal spirit deschis!
Comentariul tău e în așteptare.
01/14/2011 la 10:39 am
Mai Incoruptibilule, Magnificule, Superbule, Intransigentule, Exigentule, Absolutule, tu care ar trebui sa stai cu zeii in Olimp…..mars mai frustrat patetic si dureros de prost, du-te la gaura pe unde te-ai nascut pampalaule! Tu mai lipseai in cyber-space, garbage uman! Auzi tu….jurnalistul terminator! Hahahahahahaha! Marssssss, potaie!
Cititi repede ca Pachidermu e in actiune, isi curata blogul de indezirabili! Halal spirit deschis!
Si zicea ca n-are net.
VaxFanMangalitzaTralalaus ti s-a rupt fermoarul definitiv .
App , ce motive i-ai indrugat femeii aleia de te-a lasat sa te apropii de ea ? I-ai zis ca vrei sa scoti in evidenta marimea piramidei si e nevoie de 2 persoane ? Sau ea era ghidul vostru si vroiai o amintire alaturi de o persoana de sex opus?
PS: inca folosesti aparat cu film? Asa pare.
Hai Tralalaule , gandeste-te la o noua cusatura . Incearca cu ata de cismarie ca tine mai bine.

App , ce motive i-ai indrugat femeii aleia de te-a lasat sa te apropii de ea ? I-ai zis ca vrei sa scoti in evidenta marimea piramidei si e nevoie de 2 persoane ? Sau ea era ghidul vostru si vroiai o amintire alaturi de o persoana de sex opus?

PS: inca folosesti aparat cu film? Asa pare.

Hai Tralalaule , gandeste-te la o noua cusatura . Incearca cu ata de cismarie ca tine mai bine.

Fario, e mortal. Cu zoso a avut mult de furca. I-am intrat pe blog de cateva ori (la zoso) si asta a castigat tot felu de premii, cel mai bun blog si dinastea. Ama, vorba ta (care mi-a placut tare - foarte buna - se vede ca se explica o duma tare cand se incepe cu ...ama... eventual poti sa-i pui si apostrof, ama'...), zoso asta e om serios si isi vede de treaba lui deobicei, asa mi-a lasat impresia ca nu-l cunosc. Da le-am spus si Fan-ilor, degeaba se tot ia de noi toti ca el e problema.
-
- veteran
Dusmanii dusmanilor mei sunt prietenii mei! Inimicis inimicorum mei amici mei sunt! (habar nu am daca exista in latina dar am incercat...)Tristian scrie:Fario, e mortal. Cu zoso a avut mult de furca. I-am intrat pe blog de cateva ori (la zoso) si asta a castigat tot felu de premii, cel mai bun blog si dinastea. Ama, vorba ta (care mi-a placut tare - foarte buna - se vede ca se explica o duma tare cand se incepe cu ...ama... eventual poti sa-i pui si apostrof, ama'...), zoso asta e om serios si isi vede de treaba lui deobicei, asa mi-a lasat impresia ca nu-l cunosc. Da le-am spus si Fan-ilor, degeaba se tot ia de noi toti ca el e problema.
Daca tot e Zoso dusmanul de moarte la Gerulex hai sa il invitam aici pe forum in Arena sa scrie si el despre Niculae si sa facem front comun. Cine ii da o invitatie pe blogul lui? Nu stiu daca e si pescar, dar il putem converti la acest "viciu". Are o sansa il plus sa il intalneasca pe Gerula pe balta si sa se masoare in carasi si beldite! O facem deci?
Pai cred ca e simplu sa-i lasam un mesaj la oricare postare de-a lui pe zoso.ro da sa-i si explice cineva care ii stie si restul de pseudonime... nu pot sa fiu sigur dar cred ca omul nici nu se va complica prea tare cu el, cred ca nu-l baga in seama numa il mai arde din cand in cand, ca noi de altfel. Gigi vad ca i-o dedicat mult prea mult scris, pana acum scria shogunu sau isi facea si el blog...