orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

hai ma la peste... s-a dezghetat garla

sau macar la un suc/bere daca la pescuit nu vrei sa vi

-
Fario_nebunu
- veteran

Tristian scrie:Pai cred ca e simplu sa-i lasam un mesaj la oricare postare de-a lui pe zoso.ro da sa-i si explice cineva care ii stie si restul de pseudonime... nu pot sa fiu sigur dar cred ca omul nici nu se va complica prea tare cu el, cred ca nu-l baga in seama numa il mai arde din cand in cand, ca noi de altfel. Gigi vad ca i-o dedicat mult prea mult scris, pana acum scria shogunu sau isi facea si el blog...
-
Fario_nebunu
- veteran

fan G E R U L A scrie:Fario, am intrat si eu adineauri pe blog la Gerula si se pare ca doar tu poti vedea comentariile alea.
Cred ca asta se intampla pentru ca, dupa cum ai scris aici
oanastoicamujea spune:
Comentariul tau e in asteptare
01/14/2011 la 10:30 am
Tocmai i-am pus si eu un comentariu lui Gerula pe blog la articolul cu templul lui Ramses si la fel scrie comentariul tau e in asteptare. Nu cred ca altcineva il poate vedea, pana il aproba Gerula.
Fario, te simti oanastoicamujea?
Gerula, zi drept, de ce ai sters commentul Oanei? Nu a fost indeajuns de flatant? Rusinica......cenzorul Gerula, ceausist patstic!
-
semlecangheorghe
- veteran

Brae,iar ai aparut?Zici ca simbata vine Gerulikkka,si pina atunci si-a trimis clona nainte precum zmeul buzduganul...Ma da ce poza tare a pus pe pirt.info..El si o.........femeie....cu fata acoperita ,si pozata de la distanta...Sugerind ,cica,ca o protejeaza astfel de niste brute violente ca si noi...Si se face ca uita propriul comportament violent,pistol,ciomag,ring,.....Ca si cum ar exista riscul sa se razbune cineva pe el,facind rau doamnei respective....gerulikkka esti de risul curcilor...tu nu faci decit sa proiectezi propriile frustrari asupra noastra,atribuindu-ne noua intentiile tale...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Chief
- veteran

-
Fario, acuma sunt 2 variante:
Ori esti tu Gerula
Ori Fan Gerula e Gerula
Ar mai fi si varianta ca eu sunt ULK dar e imposibil in lumea reala cat si virtuala, imi pare rau.

)
Ama', a treia varianta nu are nici o legatura da teoretic era posibila.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA
Data viitoare da-i tasta "print screen" si descarca "paste" in paint.

-
Fario_nebunu
- veteran

semlecangheorghe scrie:Brae,iar ai aparut?Zici ca simbata vine Gerulikkka,si pina atunci si-a trimis clona nainte precum zmeul buzduganul...Ma da ce poza tare a pus pe pirt.info..El si o.........femeie....cu fata acoperita ,si pozata de la distanta...Sugerind ,cica,ca o protejeaza astfel de niste brute violente ca si noi...Si se face ca uita propriul comportament violent,pistol,ciomag,ring,.....Ca si cum ar exista riscul sa se razbune cineva pe el,facind rau doamnei respective....gerulikkka esti de risul curcilor...tu nu faci decit sa proiectezi propriile frustrari asupra noastra,atribuindu-ne noua intentiile tale...

Daca de fapt "femeia" aia era un travestit? Ca de ala nu se emotioneaza Gerulu atat de tare.....greu de pierdut virginitatea, nu i asa Niculae? Offf, Ultimul roman virgin se semneaza Adrian N.

Gata, scris lui Zozo.
-
Nemernic
- veteran

Tristian scrie: ....
Data viitoare da-i tasta "print screen" ...
Shift + Print Screen
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Ionut the carp
- veteran

fan G E R U L A scrie:Ai putina rabdare, nu mai dureaza mult. Sa-i iasa lui Fane avizul MTS si pe urma iesim la pescuit fara probleme.
s-ar putea sa dureze

-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Fario, si comentariul meu e inca neaprobat.
Cred ca toti putem intra pe blogul lui Gerula sa verificam ca numai cel care posteaza comentariul il poate vedea, cata vreme nu a fost aprobat. Si din moment ce Gerula nu are cum sa intre pe forum si pe blog
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t859.html probabil comentariile neaprobate o sa zaca toate acolo mult si bine.
Intrucat ai copiat inceputul de la comentarii, in care se vede ca-ti zicea
comentariul tau treaba ii clara.
-
semlecangheorghe
- veteran

Fario_nebunu scrie:semlecangheorghe scrie:Brae,iar ai aparut?Zici ca simbata vine Gerulikkka,si pina atunci si-a trimis clona nainte precum zmeul buzduganul...Ma da ce poza tare a pus pe pirt.info..El si o.........femeie....cu fata acoperita ,si pozata de la distanta...Sugerind ,cica,ca o protejeaza astfel de niste brute violente ca si noi...Si se face ca uita propriul comportament violent,pistol,ciomag,ring,.....Ca si cum ar exista riscul sa se razbune cineva pe el,facind rau doamnei respective....gerulikkka esti de risul curcilor...tu nu faci decit sa proiectezi propriile frustrari asupra noastra,atribuindu-ne noua intentiile tale...

Daca de fapt "femeia" aia era un travestit? Ca de ala nu se emotioneaza Gerulu atat de tare.....greu de pierdut virginitatea, nu i asa Niculae? Offf, Ultimul roman virgin se semneaza Adrian N.

Gata, scris lui Zozo.
Si io m-am gindit la varianta asta....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.