orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

fan G E R U L A scrie:Ai putina rabdare, nu mai dureaza mult. Sa-i iasa lui Fane avizul MTS si pe urma iesim la pescuit fara probleme.
Fario, acum am vazut ca si zoso spune:
Comentariul tau e in aseptare.
01/14/2011 la 10:39 am
O sa tropaie zoso asta de fericire cand o sa vada ca ai luat numele lui ca sa-l incaieri cu Gerula.
Gerula, ce minte scurta ai si memorie zero!
Pai nu ziceai tu pe blogul ala infect al tau ca "S-a dovedit deja, fără putinţă de tăgadă, că Zoso are obiceiul de a fura identitatea unor persoane pentru a le încăiera cu altele sau pentru a le pune într-o lumină proastă (vezi situaÅ£ia în care posta aici comentarii semnate “Horea Bădăuâ€
-
semlecangheorghe
- veteran

[quote="fan G E R U L A"]

quote]
Altceva mai cusut cu ata alba fluo ,n-ai gasit???Nu cred ca Gerula nu intra aici si la el pe blog....Nu cred ca cineva la functia lui bine platita la Associated Press,nu-si permite conexiune internet,cu cit mai mult natura serviciului sau ii inlesneste aceasta...MINTE DE INGHEATA APELE..Si toate astea sint regizate ca sa para ca ,virgula,sint mai multe voci...Si prevad ca Vaxpapulii,o sa inceapa sa posteze pe pirt.info.....Atit de previzibil ca incep sa ma plictisesc...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Fario_nebunu
- veteran

fan G E R U L A scrie:

.
Niculae, esti o pramatie maaaaaaare de tot si un pachiderm sinistru! Cum indraznesti sa scrii ca Gerula nu are cum intra pe forum? Nu zace nici un comentariu ostil pe nici un blog de-al lui, le sterge in 10 minute pe toate! Derci mamelucule care esti, cu laptopul la piramide stai si stergi, nu? Stii ce iti doresc eu tie, dulce Gerulo? Sa te scuipe intre ochi o cobra din aia neagra, de desert, Naja nigricolis, si sa vii ciacar sau stramb inapoi! Asta daca mai vii vreodata....

Apropo, zi cand revii la aeroport sa te astept impreuna cu Adelin si Zoso. Sper ca nu ne refuzi oferta....
-
oby 1
- veteran

bai da voi sunteti masochisti rau
nu numai ca intrati pe "forumul fara utilizatori" dar mai stiti ca "unicul" are si blog si intrati si acolo
de asta merge tara asa cum merge ca lumea are mult timp liber
ps.ati vazut japonezi sau nemti pe acolo?
-
Adi G
- veteran

fan G E R U L A scrie:Pana la urma pentru ce a fost banat Vox Populi? Ca si-au mai bagat si altii care topaie in continuare pe forum.
vaaaaaiii!!! saracutzu nea vaxuuu....

-
semlecangheorghe
- veteran

Martalogule,nu schimba subiectul......minciunica ce esti...Crezi tu ca cineva ii asa de naiv sa creada ca Gerula intra rar si pasager pe net????
Si Vaxpapuluii a fost banat asa cum si tu ar trebuii sa fii banat ..mai ales pentru miciuna ,infofalse,linkuri neautorizate...
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Ne completam reciproc...

.Ca sa ai tu fras la mate...(regionalism,nu mai cauta pe wikipeia)
.