TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 13:10

:o :o :o :shock: :shock: :x :x :( :o :o :shock:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Ian 2011, 13:26

fan V A X U P O O O L E E E I scrie:Vrei sa vorbesc cu Vox unde inca nu e?
Dar bag seama ca poza lui Gerula de la piramide v-a dilit rau. Utilizatorul Georgica numai ce-a scris cu alte cuvinte, o inghitzit jigu pana-n matze!
Ce-ati facut cu fermoarul ala? L-ati stricat de cat ati tot tras de el?
pfuaaaiiiii, ce fraier sunt.... m-am dat de gol auzi...
da mah trebe sa recunosc... io is "semlecangheorghe", "adelin", "fario nebunu", fratele lu adminu... gata, iesti jmecher ce sa mai.... deci am lamurit treaba nu?
sau daca mai ai intrebari, nelamuriri ceva, intreaba-ma pe mine, iti zic io tot ce vrei sa stii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Ian 2011, 14:28

fan G E R U L A scrie::o :o :o :shock: :shock: :x :x :( :o :o :shock:

Clona esti tu ,catastroficule... :lol: :lol: Las ca incep ele competiiile si.daca esti membru L.R.S.,o sa avem ocazia de a ne intilni...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 15:42

:o :o :o

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Ian 2011, 16:42

Mai Izaura..."a zis Gerula, a ragait Gerula" ...te mai vorbesti mult, pe la spate?...
Ca mi se pare ca nu mai e mult si te barfesti tu singur pe la colturi.. :lol: :lol: :lol:

Si de acum traditionalul: Lasa ca vine Adelin indata...fa screen pana mai poti....defapt stiu ca l-ai facut deja :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

V0x ii da mu1e lui Ad3lin

Mesaj de V0x ii da mu1e lui Ad3lin » 14 Ian 2011, 17:32

:twisted: Bai, intru si io azi sa vad daca a mai curs sange :twisted: si ce sa vezi, cica-i contu inactiv. Mailu de cand facusem contu era dus de mult, zic ca uitai parola. Canci, ii dau s-o trimeata din nou si zice ca e contu inactiv.
Muistu asta de Adelin m-a banat pana la urma, desi i-au zis destui sa-si vada de ale lui. :twisted:
Dau sa intru la Gerula, si acolo tot inactiv. Citesc, cica si-au facut 8 conturi. Trei suntem noi astia care am zis ca ii aratam lu Adelin ca s-a imbracat cam repede cu haina cu muschii lu Florescu, da restu cine-or fi? :twisted:
Gerulosu bineinteles c-a zis ca nu mai activeaza nica pana nu afla cine-i cine.
Bai, io-s pajnic pana ma enervez :twisted: si acuma m-am enervat. Bai Adeline, te f00t in gura. Daca e adevarat ca-ti place, zi si ma gandesc io la altceva :twisted: .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Ian 2011, 17:34

Nu ma intere ce scrie din Egipt sau daca scrie...Nu intru sa vad, ca nu ma intere ..intelegi matale?
Nu mai murdari cu fantasmagoriile tale si in topicul cu Liga...ca numele meu nu are nici o legatura ca Liga sau cu fenomenul ala...Ai observat , ca am zis eu vreodata ceva despre ?

Adelin poate sa imi verifice IP-ul, zile, saptamani si luni non stop...sa vada ca nu am nici o treaba cu Tristian...de asta nu imi editeaza ce scriu eu..Ca asta te framanta pe tine pe acolo, vadca.
Tie, nu prea cred ca o sa iti dezvalui eu vreodata identitatea mea...ca nu am dece...La altcineva, oricui de pe acest forum...cu placere.

Hai gura mare si ingalbenirea ... ca la dentist.

Izaura mica ce esti ;)

Hopa...a venit canalia inapoi :). Saracutu..a ramas pe afara si aici si acolo, naspaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
UlKustom Rods

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 17:40

Tristiane,
:o :o :o :o :o :o

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Ian 2011, 17:44

Fanu'..nu are cum sa aiba IP=ultau ceva...dar cu ideile tale fixe...care se potrivesc prin minune ca o manusa pe starea grava al lui stapanu-to...nu mia are nici un dubiu in legatura cu persoana ta..cum nu mai am nici eu... AAaa..ca fapt divers, vorbesti cu ULK nu cu Tristian....asa ca intre noi , iti zic....nu ca ma deranjeaza...:)
UlKustom Rods

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Ian 2011, 17:45

Iar a :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock:

Închis