ULK scrie:Sucze ca am contribuit cu iesirea in decor pe topicul respectiv..Nu era cazul, recunosc, dar cand mai apare unul ca asta....
Terrano..in loc sa zici ceva despre cunostintele mele in ale istoriei(de care habar nu ai...ca nu ai cum...nu ma cunosti)...zi asa , mai pe slea...sa inteleaga toata lumea...ce ai vrut sa exprimi defapt cu lista lui Schindler ...???(nu o lua expresia ca o lacuna de a mea..ca nu e cazul te asigur)
Nu te pronunta terog , depsre nimic in legatura cu persoana mea, cunostintele mele..pentru ca nu ai cum ..nu ma cunosti...Rezuma-te doar la postarile mele..cum fac si eu cu tine.
Ca au fost multe religii, natiuni implicate in comunismul din Roamania? Da....si? Lingai si oportunisti sunt in toate natiile si religiile... Nu e o noutate...ZI , ce a fost mesajul listei?...Ca pe langa lista ta pot, sa pun alta lista mult mai lunga cu alte nume...cu sonoritate, din alte natiuni, decat evreesti....Deci cum e?
--------
mai ,ULK,e o varza de nedescris in capul tau.fa-ti ordine in idei si exprima ceva concret, ca sa pot sa-ti raspund concret.
"Ca au fost multe religii, natiuni implicate in comunismul din Roamania? "
ce-i asta ,dom'le?! tu ai proprietatea cuvintelor?
E absurd sa vorbesc despre ceva ce nu exista - dunostintele tale de istorie.
Ia pune tu o lista "mult mai lunga cu alte nume...cu sonoritate, din alte natiuni, decat evreesti..".
Tu nici macar nu stii pe ce lume traiesti !