Arde-i pe "tarani"!
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pssss ...ULK scrie:... Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ... ....
Au venit ptr Andrei .... el a avut marea placere .... pe mine m-au luat din mers.....
p.s.: ne injectam cu "net" ?
p.s iar
ciao
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- modigliani
- veteran

Indiene , hai ,, acasa " . Nu-i de noi aici . Lasa-i in ,, banii lor " cu Gerula lor cu tot . E alt fel de lume , alt pescuit , alt umor , alt bun simt , alta lista a prioritatilor . Asta e , e evident , imi pare rau pentru deranj , ma scuzati .ULK scrie:Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva......
Gerula , esti un ratard patentat , mi-am consumat suficienta energie cu tine . Esti degeaba , esti in plus , esti .... nimeni . Din acest moment , referitor la mine .... vorbesti singur ( ca de obicei ) .
..............................
Va salut domnilor , toate cele bune , fir intins va doresc .
p.s Impuscati-l , dracului , odata !
Rutten ...ai cui esti ma clona clonelor? Cica Gerula himsel...duteee baa.
Stie careva dintre "batranii" forumului?
Sau ..mai stii?..Oricine erai ..poti sa afli ca nu o sa ma vezi "tradator"
Auzi ...actualul climat...la ce te referi?
Stie careva dintre "batranii" forumului?
Sau ..mai stii?..Oricine erai ..poti sa afli ca nu o sa ma vezi "tradator"
Parca vad ca deschide alt thread pe tema asta...De la: Rutten
La: ULK
Trimis: Mar 09 21, 2010 4:28 pm
Subiect: rapitoriii.info
Salut, Gerula sunt !
Nu vrei sa vii si la mine pe forum? Un user de calitate, care judeca numai cu capul lui, este intotdeauna bine-venit.
Haita de clone de aici merita o lectie, si cred ca asta i-ar ustura rau. Iar in actualul climat, ma indoiesc ca i-ar da cuiva mana sa se ia de tine pe-aici Wink.
- semlecangheorghe
- veteran

Gerulina ai vazut unde ai ajuns?Daca banezi useri adevarati??Cam bate vintul pe la tine pe acolo ,ti-am zis eu...Si cind te gindesti ca te-am rugat frumos ...sa ma primesti inapoi..
Adelin are de lucru,da se intoarce el,n-ai grija...apropo s-a uscat betonul pe intrarea de la pivnita???Cam 20 si ceva de zile lucreaza,dupa aia ,gata nu-l mai poti sparge.Da cu tine nu se stie ,posibil sa crape ca de, cedeaza cel mai inteligent
Mau SRB ,si tu esti clona ce naiba,eu chiar credeam ca discut cu cineva real...hai ca m-am suparat pe tine
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
modigliai , amarule ! ai intrat in sevraj dragule ?
din pacate pentru tine , ti-ai facut iluzii cu privire la acest forum , nu peste tot lumea este dispusa sa-ti accepte ineptiile datorate complexului mesianic de care suferi ,in megalomania ta schizoida te-ai crezut si aici moderator
stim ca nu este normal ca un handicap fizic sa se constitue intr-un factor de excluziune sociala si nici bolnavului nu poate fi culpabilizat pentru manifestarile specifice afectiunii sale , de aceea este recomandat sa te retragi urgent si sa nu mai plictisesti oamenii aici , cu un tratament adecvat , poate mai ai sanse la reinsertia ta sociala... la socola
in aceste momente de grea suferita pentru tagma pescarilor datorate retragerii d-lui modigliani & co ( pescari de pescari ) la loc luminos ,la loc de verdeata , unde nu este durere si nici lacrimi nu sunt ...aducem un pios omagiu... nu mai pot scrie de emotie , mi s-a umplut c.. de lacrimi...
nu te vom uita niciodata !
din pacate pentru tine , ti-ai facut iluzii cu privire la acest forum , nu peste tot lumea este dispusa sa-ti accepte ineptiile datorate complexului mesianic de care suferi ,in megalomania ta schizoida te-ai crezut si aici moderator
stim ca nu este normal ca un handicap fizic sa se constitue intr-un factor de excluziune sociala si nici bolnavului nu poate fi culpabilizat pentru manifestarile specifice afectiunii sale , de aceea este recomandat sa te retragi urgent si sa nu mai plictisesti oamenii aici , cu un tratament adecvat , poate mai ai sanse la reinsertia ta sociala... la socola
in aceste momente de grea suferita pentru tagma pescarilor datorate retragerii d-lui modigliani & co ( pescari de pescari ) la loc luminos ,la loc de verdeata , unde nu este durere si nici lacrimi nu sunt ...aducem un pios omagiu... nu mai pot scrie de emotie , mi s-a umplut c.. de lacrimi...
nu te vom uita niciodata !
- modigliani
- veteran

Vita inculta cu ghete ! Cat de usor ai picat in plasa !!!!!
Cate diferenta intre prima si ce-a de-a doua ta postare ! Cat contrast ! In prima pozezi in cult superior , in a doua esti mai cretin decat puricii cainilor mei ! Sotul vacii ce esti !
Bai retard Auckland-ian . Esti mult prea ..... sa-mi pierd timpul si energia cu tine . Chiar esti mult prea ..... ( cum spuneam ) .
Chiar iti imaginezi in bolnava ta imaginatie ca am sa capitulez ? Nu dragule idiot . Nu . Ci imi vad de chestii real importante din viata . Tu esti la fel de insemnat ca un chistoc de tigare de pe drum in directia jetului urinei cainilor mei .
Orice-ai mai spune de aici incolo ( prin ce clona vrei s-o faci ) esti nul . Te-am ,, facut " fraiere ! Esti plin de jeg penibil . Intelege dracu' odata pentru totdeauna ca ar trebui sa dai examen de utilizat netu' inainte sa te bagi singur in bull shit !
Hai pa ! Am treaba si ma tii pe loc .
................................
Gerula - un schizofrenic . Primesc mesaje elocvente despre gradul de ticneala al acestuia
Dori - ..... e-n devenire . V-am spus candva ceva despre urmasi si subspecie
Nemernic - ...... nimic . Zero .
..................................
Ziceti voi ca astia sunt motivele venirii noastre aici . Fie . Ne mai vedem la urmatoarea serie de motivatii . Intre timp ..... vedeti de ei . Baieti buni , de altfel . Serios .
Cate diferenta intre prima si ce-a de-a doua ta postare ! Cat contrast ! In prima pozezi in cult superior , in a doua esti mai cretin decat puricii cainilor mei ! Sotul vacii ce esti !
Bai retard Auckland-ian . Esti mult prea ..... sa-mi pierd timpul si energia cu tine . Chiar esti mult prea ..... ( cum spuneam ) .
Chiar iti imaginezi in bolnava ta imaginatie ca am sa capitulez ? Nu dragule idiot . Nu . Ci imi vad de chestii real importante din viata . Tu esti la fel de insemnat ca un chistoc de tigare de pe drum in directia jetului urinei cainilor mei .
Orice-ai mai spune de aici incolo ( prin ce clona vrei s-o faci ) esti nul . Te-am ,, facut " fraiere ! Esti plin de jeg penibil . Intelege dracu' odata pentru totdeauna ca ar trebui sa dai examen de utilizat netu' inainte sa te bagi singur in bull shit !
Hai pa ! Am treaba si ma tii pe loc .
................................
Gerula - un schizofrenic . Primesc mesaje elocvente despre gradul de ticneala al acestuia
Dori - ..... e-n devenire . V-am spus candva ceva despre urmasi si subspecie
Nemernic - ...... nimic . Zero .
..................................
Ziceti voi ca astia sunt motivele venirii noastre aici . Fie . Ne mai vedem la urmatoarea serie de motivatii . Intre timp ..... vedeti de ei . Baieti buni , de altfel . Serios .
-
Ionut the carp
- veteran

@semlecangheorghe
se vede clar ca esti adelin/semlecangheorghe/rutten... nu te mai chinui ca iar te umpli de penibil... iti este consacrat stilul caracteristic... clona care esti clona!
p.s. inca astept hartiile... pana atunci, ia cu pita
p.p.s du'te la pescuit ca am auzit din surse sigure ca manca bine salau pe mures in sus pe partea dreapta la piciorul de pod
se vede clar ca esti adelin/semlecangheorghe/rutten... nu te mai chinui ca iar te umpli de penibil... iti este consacrat stilul caracteristic... clona care esti clona!
p.s. inca astept hartiile... pana atunci, ia cu pita
p.p.s du'te la pescuit ca am auzit din surse sigure ca manca bine salau pe mures in sus pe partea dreapta la piciorul de pod