TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Sep 2010, 22:24

Oricum nu esti primul care povesteste cum e atras de Gerula-Gay cu mesaje pe privat.A mai procedat asa si cu alti useri, cand si-a deschis forumul, useri pe care i-a si banat ulterior pe tot felul de motive printre care cel mai tare e:"postare de info false" :lol: :lol: :lol: cand nu mai are ce sa iti zica o baga cu "info false" si te-a facut de comedie. :lol: :lol: :lol: adevarul ca cei ce l-au urmat pe de-o parte si-au meritat vaccinul.

Oricum faptul ca vede in fiecare user care ii zice cate ceva de la obraz cate o clona de-a mea ma face sa ma simt flatat...asta are cosmaruri cu mine.Cica uneori iese noaptea din casa si urla in gradina la stele...printre urlete si injuraturi totzi cei ce l-au auzit povestesc ingroziti ca "Lunatecul-Androgin are treaba cu acelas personaj imaginar de fiecare data".Lupta e de fapt o tavaleala in praful din gradina si sfarseste intotdeana prin pishu in chilot....da, e rusinos si de compatimit in acelash timp....cei de la salvare abia reusesc sa ii desclesteze mainile si dintzii de pe mopul de spalat podeaua, din care musca si il stranguleaza cu putere...
...grotesc scenariu, dar calmantele l-au linistit de fiecare data. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2010, 05:16

Gerulica ,ce mai faci? Nu dai o raita pe la tirg??De exemplu la standul Cabela"s te poti intretine cu prietenul tau "iuda Mihuta"si Stefan Tudose poate sa-ti dea un autograf...Ce zici ai curajul?Si poate iti arata si galetile alea speciale ,care rastoarna clasamente.Au fundul dublu,si pot adaposti citiva pesti decisivi pentru locul in clasament..Ce zici ai curajul??Hai ca acuma poti avea un interviu live cu ala de invirte campionatul pe degete...curaj ..itit dai seama ce interviu ai putea sa ii iei.???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Sep 2010, 07:26

:lol: :lol: :lol:
mai gigi, da mai bine VINO TU, tocma din arad, ca vrea lumea sa te cunoasca! :lol: adu-ti poza in viu! :lol: hai ca ai ce vedea! NUMAI PIESE! :D
hai sa va dau c m tare link, si...nu mai facesti presupuneri! de data asta e REAL! :lol: :lol: :lol:

http://www.dailymotion.com/swf/x658f

:lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2010, 07:43

Acuma ce sa zic ,multam fain de invitatie.Acu vreo luna era sa bat palma pentru ceva de lucru prin Capitala,dar n-a iesit bine cu banii,deci n-am ajuns si prin partile alea.Intelegi ca nefiind eu nepotul lui Rockfeller,si nici mamica nu ma intretine(nici n-are cum, ca-i categorie de aia defavorizata,pensionara...),asa, ca pe altii,trebuie sa-mi cistig singur existenta.Si ,facind parte din blamata categorie a alora de lucreaza, nu-mi permit sa pierd bani si timp,cu o deplasare la Bucuresti.O fi Gerula si prietenii lui din categoria V.I.P.,dar nu am eu timp si bani ca se le demonstrez o realitate.Si normal ar fi sa demonstreze ei ca sint clona.Ca cine acuza ala trebuie sa aduca si dovezi ,nu?
Si acuma in alta ordine de idei,eu timplarul ignorant nu stiam ce inseamna V.I.P.,asa ca ca am cautat intelegere pe forumul marelui carturar Niculae,unde am gasit definitia acelei presurtari.Asadar V.I.P. -inseamna Verry Insignifiant Person.....dupa ilustrul carturar.Cine sint eu sa-l contrazic,nu-i asa?? :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Sep 2010, 10:31

Desi am zis ca nu o sa dezvalui toate secretele Ptzigoiului Adrogin se pare ca postarile lui mincinoase de pe forumul OTV.info ma obliga sa mai dau una pe goarna:
''...cica se facea ca lenevea muntele de slana pe dormeza de la el din camera si deodata simte asa ca il taie o sucitura la burdihan :shock: ....sa se duca pana la buda din curte :roll: ...e prea departe, si afara era urat si ploua...sa se duca la un vecin care avea WC in casa :roll: ...e prea mare deranjul :oops: ...si la lenea care-l apasa si-a dat drumul in nadragi :shock:
Ai lui saracii nu mai stiau ce sa se faca cu atata lenjerie caramelizata, si au gasit soluta ce-i drept nu prea ortodoxa dar mai comoda pt biata familie.
L-au invatzat pe mucos sa isi manance ciocolata singur....incet, nu cu graba ca si asa nu facea nimic toata ziulica....si asa saracu fatalau a devenit coprofil, ii placea rahatul mai ceva ca prajitura pe care altadata o cumpara cu atata placere de la cofetaria din coltul strazii.....acum nu-l mai interesa!....descoperise placerea absoluta!Asa ca a inceput sa manance si ciocolata prietenilor, iar mai tarziu si ciocolata dusmanilor, ca deh gustul nu difera prea mult si culoarea e aceeasi." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2D_sbRpVaBE

Aceasta poveste este (din pacate) un caz real.
NU INCERCATI ASA CEVA ACASA! :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2010, 10:56

Gerulica ti-am pregatit un instantaneu,o mica surpriza... :lol:

.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Sep 2010, 20:30

semlecangheorghe scrie:Gerulica ti-am pregatit un instantaneu,o mica surpriza... :lol:
ai divortat? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2010, 20:33

Nee, mi-am luat pishtol.. :lol: :lol:

.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Sep 2010, 21:06

semlecangheorghe scrie:Nee, mi-am luat pishtol.. :lol: :lol:
cu apa? si ce'o sa faci? o sa ne stropesti pe toti clona ce esti :lol: eu deja am facut in pantaloni, ca sa nu te mai obosesti; asa ca poti sa ma tai de pe lista :twisted:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Sep 2010, 22:32

Intră unu' la farmacie: - Bună ziua... ştiţi... eu sunt homosexual...

- Da? Mă rog, treaba dv. Noi nu facem discriminări...

- Nu, nu, nu, staţi... Ştiţi, nevasta... nevastul meu a murit...

- Da? Condoleanţele noastre, dar cu ce vă putem ajuta noi?

- Păi, vedeţi dv., alaltăieri l-am incinerat la crematoriu...

- Da? Foarte bine... Adică, foarte trist... Dar noi cum...

- Ei, şi am aici urna cu cenuşa lui. Nu mi-aţi putea prepara din ea nişte supozitoare?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Închis