TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Sep 2010, 19:46

@elias

Arde-i pe "tarani"! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Sep 2010, 20:25

ULK scrie:... Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ... ....
Pssss ... :wink:
Au venit ptr Andrei .... el a avut marea placere .... pe mine m-au luat din mers..... :lol: :lol:
p.s.: ne injectam cu "net" ? :arrow: .. eu am plecat
p.s iar :lol: ... se pare ca numele acestui subiect .... il va capata rapitori.ro, daca se va continua in "halul" asta
ciao
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2010, 20:29

ULK scrie:Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva.. :wink: ....
Indiene , hai ,, acasa " . Nu-i de noi aici . Lasa-i in ,, banii lor " cu Gerula lor cu tot . E alt fel de lume , alt pescuit , alt umor , alt bun simt , alta lista a prioritatilor . Asta e , e evident , imi pare rau pentru deranj , ma scuzati .

Gerula , esti un ratard patentat , mi-am consumat suficienta energie cu tine . Esti degeaba , esti in plus , esti .... nimeni . Din acest moment , referitor la mine .... vorbesti singur ( ca de obicei ) .

..............................

Va salut domnilor , toate cele bune , fir intins va doresc .

p.s Impuscati-l , dracului , odata !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Sep 2010, 20:44

Rutten ...ai cui esti ma clona clonelor? Cica Gerula himsel...duteee baa.
Stie careva dintre "batranii" forumului?

Sau ..mai stii?..Oricine erai ..poti sa afli ca nu o sa ma vezi "tradator" :) Auzi ...actualul climat...la ce te referi?

De la: Rutten
La: ULK
Trimis: Mar 09 21, 2010 4:28 pm
Subiect: rapitoriii.info

Salut, Gerula sunt !

Nu vrei sa vii si la mine pe forum? Un user de calitate, care judeca numai cu capul lui, este intotdeauna bine-venit.

Haita de clone de aici merita o lectie, si cred ca asta i-ar ustura rau. Iar in actualul climat, ma indoiesc ca i-ar da cuiva mana sa se ia de tine pe-aici Wink.
Parca vad ca deschide alt thread pe tema asta...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Sep 2010, 20:54

:lol: :lol:
Gerulina ai vazut unde ai ajuns?Daca banezi useri adevarati??Cam bate vintul pe la tine pe acolo ,ti-am zis eu...Si cind te gindesti ca te-am rugat frumos ...sa ma primesti inapoi.. :lol:
Adelin are de lucru,da se intoarce el,n-ai grija...apropo s-a uscat betonul pe intrarea de la pivnita???Cam 20 si ceva de zile lucreaza,dupa aia ,gata nu-l mai poti sparge.Da cu tine nu se stie ,posibil sa crape ca de, cedeaza cel mai inteligent :lol:

Mau SRB ,si tu esti clona ce naiba,eu chiar credeam ca discut cu cineva real...hai ca m-am suparat pe tine :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Royal
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Royal » 21 Sep 2010, 21:20

modigliai , amarule ! ai intrat in sevraj dragule ?
din pacate pentru tine , ti-ai facut iluzii cu privire la acest forum , nu peste tot lumea este dispusa sa-ti accepte ineptiile datorate complexului mesianic de care suferi ,in megalomania ta schizoida te-ai crezut si aici moderator
stim ca nu este normal ca un handicap fizic sa se constitue intr-un factor de excluziune sociala si nici bolnavului nu poate fi culpabilizat pentru manifestarile specifice afectiunii sale , de aceea este recomandat sa te retragi urgent si sa nu mai plictisesti oamenii aici , cu un tratament adecvat , poate mai ai sanse la reinsertia ta sociala... la socola

in aceste momente de grea suferita pentru tagma pescarilor datorate retragerii d-lui modigliani & co ( pescari de pescari ) la loc luminos ,la loc de verdeata , unde nu este durere si nici lacrimi nu sunt ...aducem un pios omagiu... nu mai pot scrie de emotie , mi s-a umplut c.. de lacrimi...

nu te vom uita niciodata !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2010, 21:33

Vita inculta cu ghete ! Cat de usor ai picat in plasa !!!!! :D :D :D

Cate diferenta intre prima si ce-a de-a doua ta postare ! Cat contrast ! In prima pozezi in cult superior , in a doua esti mai cretin decat puricii cainilor mei ! Sotul vacii ce esti !

Bai retard Auckland-ian . Esti mult prea ..... sa-mi pierd timpul si energia cu tine . Chiar esti mult prea ..... ( cum spuneam ) .

Chiar iti imaginezi in bolnava ta imaginatie ca am sa capitulez ? Nu dragule idiot . Nu . Ci imi vad de chestii real importante din viata . Tu esti la fel de insemnat ca un chistoc de tigare de pe drum in directia jetului urinei cainilor mei .

Orice-ai mai spune de aici incolo ( prin ce clona vrei s-o faci ) esti nul . Te-am ,, facut " fraiere ! Esti plin de jeg penibil . Intelege dracu' odata pentru totdeauna ca ar trebui sa dai examen de utilizat netu' inainte sa te bagi singur in bull shit !

Hai pa ! Am treaba si ma tii pe loc .

................................

Gerula - un schizofrenic . Primesc mesaje elocvente despre gradul de ticneala al acestuia

Dori - ..... e-n devenire . V-am spus candva ceva despre urmasi si subspecie

Nemernic - ...... nimic . Zero .

..................................

Ziceti voi ca astia sunt motivele venirii noastre aici . Fie . Ne mai vedem la urmatoarea serie de motivatii . Intre timp ..... vedeti de ei . Baieti buni , de altfel . Serios .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Sep 2010, 21:33

@semlecangheorghe

se vede clar ca esti adelin/semlecangheorghe/rutten... nu te mai chinui ca iar te umpli de penibil... iti este consacrat stilul caracteristic... clona care esti clona!

p.s. inca astept hartiile... pana atunci, ia cu pita :arrow:

p.p.s du'te la pescuit ca am auzit din surse sigure ca manca bine salau pe mures in sus pe partea dreapta la piciorul de pod

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Sep 2010, 21:58

senzatii tari si nu numai?1074 grame ceva?nimic? :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Sep 2010, 22:48

vrem ,nu vrem ,trebuie sa-i recunoatem o calitate lui gerula ,indispensabila oricarui pescar si anume tenacitatea :)

Închis