Arde-i pe "tarani"!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pssss ...ULK scrie:... Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ... ....
Indiene , hai ,, acasa " . Nu-i de noi aici . Lasa-i in ,, banii lor " cu Gerula lor cu tot . E alt fel de lume , alt pescuit , alt umor , alt bun simt , alta lista a prioritatilor . Asta e , e evident , imi pare rau pentru deranj , ma scuzati .ULK scrie:Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva......
Parca vad ca deschide alt thread pe tema asta...De la: Rutten
La: ULK
Trimis: Mar 09 21, 2010 4:28 pm
Subiect: rapitoriii.info
Salut, Gerula sunt !
Nu vrei sa vii si la mine pe forum? Un user de calitate, care judeca numai cu capul lui, este intotdeauna bine-venit.
Haita de clone de aici merita o lectie, si cred ca asta i-ar ustura rau. Iar in actualul climat, ma indoiesc ca i-ar da cuiva mana sa se ia de tine pe-aici Wink.