TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 21 Sep 2010, 06:10

pur si simplu GLUMEAM< fara intentie de a jigni. sorry, dar era gluma.
oricum, tre sa recunoastem, topicul e de TOT BALONUL! :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Sep 2010, 06:54

Daca n-ar exista specia GerulacusAndroginus,subspecia Terminator,ar trebuii inventata..... :lol: ...Mai ride omul,ca sintem la "cafenea",ce naiba.Noi astia care muncim mai avem nevoie si de o oarecare doza de umor,ca altfel in cruda realitate cotidiana am lua-o razna.Multumim din inima guvernului...aaa..partidului..In schimb" minuitorii de condei" e mai ievoluati,ei n-au stres,decit stressu de a face "afaceri cu banu altuia"",...eee este si acesta un mod de viata.Hilar este cind fac aliante... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Sep 2010, 10:04

te inseli nea Gigi, nu e specia ce-ai zis-o, ci e Lambandina Pedalata in varianta cu pene de fazan pe spate si funditza roz in varfu` crestetului. :twisted:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 21 Sep 2010, 11:58

ma Vasilica Print Screen sau Screen Shot.tin sa te anunt, si o sa fi oarecum dezamagit, ca nu-s o clona, dar cum mintea ta de berbec numai clone viseaza ... n-am ce-ti face.Du-te la tine in parohie si vezi-ti de treaba acolo, ca oricum tu scrii, tu citesti.Al dreq de second senzationescu ce esti. :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2010, 12:03

Asta nu se lasa ( miezu' din Carpati ). Hai sa-l desfiintez :

.......................................................

Cum era de asteptat, modigliani a dat cu mucii in fasole, iar lumea care citise si ce am scris eu pe tema respectiva l-a luat prompt cu huo. Asta in ciuda tentativei timide facute de Adelina, cu clona srb :lol: .

De altfel, am remarcat o chestie interesanta: "indian larry" si "modigliani" posteaza mereu cu "noi", de parca ar fi fratii Petreus, doi inseparabili. Cand colo, ce sa vezi, pe forumul crapistic unde are cont cu ceva vechime, "indian larry" a povestit cu lux de amanunte ca este un pescar solitar. Si evident, acolo lipsesc orice fel de referiri la "modigliani" :lol: .

Se pare ca menajeria lui rasulescu s-a mai imbogatit cu un clonat :lol:

.........................................................

Breaking news :lol: : cineva a inregistrat un cont cu numele modigliani, de la mailul "modigliani.schizofrenicul@yahoo.com" :lol: :lol: :lol:

Daca ii apartine lui modigliani/indian larry, il astept sa si-l asume public, dupa care il voi activa. :lol: Daca nu, rog persoana respectiva sa inregistreze un cont cu un alt nume (chiar modigliani_schizofrenicul ar putea fi o idee buna :lol: ).

............................................................

Hai sa vezi cat esti de infantil :

- Am dat cu mucii-n fasole dupa care ti-am pus in farfurie .

- Exact , noi vorbim despre ,, noi " . Este acel ceva pe care nu-l vei intelege niciodata . Colegialitatea , amicitia , spiritul de solidaritate , alianta pescareasca , etc . In masura in care esti exclus de peste tot si la tine pe forum batii campii de unul singur , repet , esti departe de a putea aprofunda asemenea valori umane .

- Ceea ce numesti tu menajerie ( numai un bolnav sistem valoric poate scoate asta ) este unul dintre cele mai respectate forumuri de pescuit din Romania ) . Si da , s-a imbogatit cu a nush-cata clona de undeva din Auckland , la 10 km de Poplaca . O clona ieftina , fortat culta , narcisista pana la autoorgasme , una ce-si doreste in van sa pozeze in superioara . Bullshit , e mai mult decat puerila UNICA interventie a acesteia pe forum .

- Cat de redus poti fii incat sa crezi ca mi-as face vre-un cont la tine ? N-am ce cauta acolo ( esti absolut ultima persoana de catre care m-as lasa moderat ) , si n-am inca niciun interes sa-ti dezvalui adresa de mail . Cum spui tu , as fii putut ( ipotetic vorbind ) venii cu o alta adresa , insa nu-s masochist incat sa-mi fac vreuna care sa sune ca cea despre care vorbesti .

- Persoana care a deschis acel cont ( cu care sigur iti iei limba-n gura ) ar face bine sa te consilieze putin , lucru din care ar trebui sa fie posibil sa intelegi ca esti total infantil , transparent , obsedat de escaladarea situatiilor jenante in care te pui singur , narcisist pana la extrem ( tu-ti pui intrebari , tu-ti raspunzi ,, elevat " la ele , dupa care dai din picioruse extaziat ) .

........................................................

Pe bune , ..... tu n-ai simtul penibilului ? Mie mi-ar fi , dracului , rusine sa ma f...ta toti in halul asta . Nu te simti ,, bordurista " NET-ului ?

Ti-am raspuns in acest topic unde se pare ca esti ilustra vedeta ratata . Oricum sunt convions ca-n vanatoarea ta imbecila de penibil vei atasa postarea mea ,, maculaturii " tale de forum si-ti vei raspunde deosebit de incantat .

Dragule , ,, distractie placuta " .

oneman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oneman » 21 Sep 2010, 12:41

Sint o clona si recunosc asta :twisted:
Citesc de foarte mult timp acest forum si am ezitat sami fac o clona pina astazi. De ceva timp au aparut pesronaje hai sa nu le spun inca dubioase care altceva decat atac in haita nu produc. Este vorba de astia veniti din neant de la forumul ala pescar hoinar. Am citit si acolo insa nu am vazut atata discordie si inversunare. Astia altceva decit sa isi atraga clienti pentru forumul lor nu fac. Uitativa cum vin in gasca si fac ce fac si mai baga cite un linc de la forumul lor. Amuzant este ca toti astia sint moderatori acolo. Iam mai vazut si pe alte forumuri unde tot asa incearca sa convinga membri sai viziteze.
Va rog sai ignorati ca altceva nu merita si nu le mai dati apa la moara.
Inchei prin a scrie ca nus Gerula ala ci sunt un simplu oneman. Am tot respectul pentru acest forum si pentru cei care scriu in el da astia de la pescar hoianar nu au ce cauta aici.
LE Stiu sa scriu sunt, sa-mi, uitati-va etc dar acum nu-mi place :lol:

oneman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oneman » 21 Sep 2010, 12:50

modigliani scrie:Asta nu se lasa ( miezu' din Carpati ). Hai sa-l desfiintez :

.......................................................

Cum era de asteptat, modigliani a dat cu mucii in fasole, iar lumea care citise si ce am scris eu pe tema respectiva l-a luat prompt cu huo. Asta in ciuda tentativei timide facute de Adelina, cu clona srb :lol: .

De altfel, am remarcat o chestie interesanta: "indian larry" si "modigliani" posteaza mereu cu "noi", de parca ar fi fratii Petreus, doi inseparabili. Cand colo, ce sa vezi, pe forumul crapistic unde are cont cu ceva vechime, "indian larry" a povestit cu lux de amanunte ca este un pescar solitar. Si evident, acolo lipsesc orice fel de referiri la "modigliani" :lol: .

Se pare ca menajeria lui rasulescu s-a mai imbogatit cu un clonat :lol:

.........................................................

Breaking news :lol: : cineva a inregistrat un cont cu numele modigliani, de la mailul "modigliani.schizofrenicul@yahoo.com" :lol: :lol: :lol:

Daca ii apartine lui modigliani/indian larry, il astept sa si-l asume public, dupa care il voi activa. :lol: Daca nu, rog persoana respectiva sa inregistreze un cont cu un alt nume (chiar modigliani_schizofrenicul ar putea fi o idee buna :lol: ).

............................................................

Hai sa vezi cat esti de infantil :

- Am dat cu mucii-n fasole dupa care ti-am pus in farfurie .

- Exact , noi vorbim despre ,, noi " . Este acel ceva pe care nu-l vei intelege niciodata . Colegialitatea , amicitia , spiritul de solidaritate , alianta pescareasca , etc . In masura in care esti exclus de peste tot si la tine pe forum batii campii de unul singur , repet , esti departe de a putea aprofunda asemenea valori umane .

- Ceea ce numesti tu menajerie ( numai un bolnav sistem valoric poate scoate asta ) este unul dintre cele mai respectate forumuri de pescuit din Romania ) . Si da , s-a imbogatit cu a nush-cata clona de undeva din Auckland , la 10 km de Poplaca . O clona ieftina , fortat culta , narcisista pana la autoorgasme , una ce-si doreste in van sa pozeze in superioara . Bullshit , e mai mult decat puerila UNICA interventie a acesteia pe forum .

- Cat de redus poti fii incat sa crezi ca mi-as face vre-un cont la tine ? N-am ce cauta acolo ( esti absolut ultima persoana de catre care m-as lasa moderat ) , si n-am inca niciun interes sa-ti dezvalui adresa de mail . Cum spui tu , as fii putut ( ipotetic vorbind ) venii cu o alta adresa , insa nu-s masochist incat sa-mi fac vreuna care sa sune ca cea despre care vorbesti .

- Persoana care a deschis acel cont ( cu care sigur iti iei limba-n gura ) ar face bine sa te consilieze putin , lucru din care ar trebui sa fie posibil sa intelegi ca esti total infantil , transparent , obsedat de escaladarea situatiilor jenante in care te pui singur , narcisist pana la extrem ( tu-ti pui intrebari , tu-ti raspunzi ,, elevat " la ele , dupa care dai din picioruse extaziat ) .

Pe bune , ..... tu n-ai simtul penibilului ? Mie mi-ar fi , dracului , rusine sa ma f...ta toti in halul asta . Nu te simti ,, bordurista " NET-ului ?

Ti-am raspuns in acest topic unde se pare ca esti ilustra vedeta ratata . Oricum sunt convions ca-n vanatoarea ta imbecila de penibil vei atasa postarea mea ,, maculaturii " tale de forum si-ti vei raspunde deosebit de incantat .

Dragule , ,, distractie placuta " .
Pe cine intereseaza cine si ce a mai facut pe forumul vostru? Sinteti penibili in incercarile voastre. Puteti inceta? Credeti ca aveti de pierdut daca sunteti mai putin inervanti? Spalativa rufele in familia voastra acolo si lasatine cu ale noastre.

LE Si in postul asta as fi stiut sa scriu fara greseli gramaticale dar nu vreau :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Sep 2010, 12:51

O "haita de sacali" au invadat rapitoriiiiiiii ! :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Sep 2010, 12:53

:lol: ce misto :lol:" s-ar rade"si benny hill de topic-ul asta :lol:

oneman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oneman » 21 Sep 2010, 12:54

Am inceput sa numar minutele pina cind incepe haita (moderatorii) sa atace.

LE Inca nu am uitat sa scriu corect dar, inca nu vreau :lol:

Închis