orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
oneman
- utilizator nou

kzoli scrie:O "haita de sacali" au invadat rapitoriiiiiiii !

Astia moderatorii de pe forumul ala sint daia care fara forum ar inebuni. Daca cineva lear lua jucaria iam vedea pe toti la stirile de la ora 5. Lumea lor reala a devenit asta in format electronic, ei fiind locuitorii olimpului. Vrea cineva o tocana de pipote? Este moca si miroase aaaaa dunare
LE Tot nu am uitat sa scriu corect

-
ULK
- veteran

Tristian ...is that you? (Sa fie balamucul si mai mare )

-
oneman
- utilizator nou

ULK scrie:Tristian ...is that you? (Sa fie balamucul si mai mare )

Miar placea sati raspund: " is not me!" dar nu o pot face

Chiar nu are importanta cine sint. Important este ca initiatorul acestui topic sia facut deja cont acolo. Asta-i bine ca in felul asta se va convinge cu ce hahalere (am vorbit ca un stelist adevarat de nus

) are dea face. Dacai palce sa pescuiasca la dunare si sa prinda si sa pastreze somocari de 30cm atunci se va simti acasa. Nu mint cu somoicarii. Forumul lor este plin de poze cu asemenea trofeie ca trebuie sa manince si gurita lor cite ceva.
Ce Gerula? Sai cunoasteti pe moderatorii astia mai bine dindule apa la moara si sa vezi distractie.
Asta a fost ultima oara cand am scris sub numele asta si daca este cineva care a vrut sa inteleaga ceva din ce am scris, inseamna cai de bine.
LE Tot nu am uitat sa scriu corect

-
pikeman
- veteran

-
-
ULK
- veteran

Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva..

....
-
grey-wolf
- veteran

haideti fratilor combateti nu va lasati

ce vo venit sa vreti sa iesiti de pe topicul asta tocmai acum cind devenea mai interesant prin noile prezente de pe forum

datil in colo de trafic de la alti dati care in cine poate ca e fain de citit
ps

eu nu stiu sa scriu corect

-
rine
- veteran

ULK scrie:Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva..

....

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
DORI...ntza mea ar fii fost sa aflu totusi cine e Oneman. Oricum lucrurile au fost reciproce... cu trecerea lor pe aici a crescut traficul si aici! Numa la faza aia cu V.Tarus cat s-a scris

-
ULK
- veteran

-
SVF
- veteran

Intr-adevar,tot mai multi latrai ce nu au nici o legatura cu pescuitul. Daca dai cautare la mesajele lor,vezi ca 90% din postari sunt la arena.Iar cei care au cunostiinte reale legate de fenomen, prefera sa nu mai intre.
Acum ceva timp cineva spunea ca acest forum a devenit o cloaca,se pare ca a avut dreptate.

Mai bine mult si prost decat putin si de calitate,asa-i d-lor moderatori?