TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Asta seara o sa ma culc mult mai usurat.....Adroginul Confuz m-a eliberat de o clona, e vorba de srb....dar cica de fapt el nu e confuz, ca si-a dat seama ca e o clona, deci nu conteaza ca si-a dat cu mucii-n gura zicand ca eu is la pupitru....complicat, dar cert e ca nu s-a inselat nici de data asta!
Drept rasplata ii ofer ceva ce nu poate refuza si de care sigur se va bucura muuuult:
http://www.forumspile.com/You-Are-Full_ ... oilet).jpg
Drept rasplata ii ofer ceva ce nu poate refuza si de care sigur se va bucura muuuult:
http://www.forumspile.com/You-Are-Full_ ... oilet).jpg
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
bre gerulache, nu-s clona nimanui.am fost banat la un moment dat dar mi s-a activat contul la loc.te asigur de asta.imi esti simpatic, ce sa-ti zic
din profil, semeni cu Pythia.ar trebui sa-ti deschizi o firma cu preziceri din astea beheheton.taicanoe, e contu` al vechi, uita-te la data inregistrarii.2006, wtf.hai norok. 

-
- veteran
By,by...asa-i ca ti greu, fara butonul "DELETE"...la-ndemanamodigliani scrie:Indiene , hai ,, acasa " . Nu-i de noi aici . Lasa-i in ,, banii lor " cu Gerula lor cu tot . E alt fel de lume , alt pescuit , alt umor , alt bun simt , alta lista a prioritatilor . Asta e , e evident , imi pare rau pentru deranj , ma scuzati .ULK scrie:Si uite ca atunci au si reusit sa isi creasca ratingul, daca unii au si facut cont la ei....si chiar si Gerula le face reclama gratuita...le-a iesit pasa. Mie personal mi s-a parut ca au "venit" dupa Nemernic ...Sa il "pedepseasca" pentru "infidelitate"...
Oricum daca ei pe forumul lor, accepta capturi sub limita si nesportivitate...nu o sa aiba viata lunga pe aici...sau poate chiar invata ceva ...De asta nu inteleg vehementa din vorbele tale...dar sunt sigur ca imi scapa ceva......
Gerula , esti un ratard patentat , mi-am consumat suficienta energie cu tine . Esti degeaba , esti in plus , esti .... nimeni . Din acest moment , referitor la mine .... vorbesti singur ( ca de obicei ) .
..............................
Va salut domnilor , toate cele bune , fir intins va doresc .
p.s Impuscati-l , dracului , odata !

- semlecangheorghe
- veteran
O tu, mare ziarist ,cel de a carui voce toti se tem,ai dat-o in bara cu clona Srb.Recunosti ca nu este clona lui Adelin???Buuun ,inseamna ca faci progrese,daca cumva nu ti-ai luat pastilutele si ai scurte momente de luciditate.Dar ,curaj,nu renunta,inseamna ca se poate......Mai putin si vei recunoaste ca ai gresit si in privinta mea.
17465.....Stii ce reprezinta aceasta cifra?Eee,daca nu ma banai nu erai in topul celor mai necenzurate forumuri,vizualizat de 17465 de ori.Sa banezi useri reali,si sa traiesti intr-o lume imaginara in care tu (aparent) detii controlul...la virsta asta..Parca ai fi in scenariul videoclipului"Please don"t leave me" a lui Pink....trezeste-te dacule.
Si acuma in alta ordine de idei ,hai sa vorbim ceva de pescuit ca in fond este pasiunea care ne leaga nu-i asa?Aflati intr-o faza de maxima lincezeala,afundati pina la grumaz in mediocritate ce se gindesc marele inchinator al lui Zamolxis,impreuna cu Marele preot,Frunza???Stind asa cu destu-n gura ,amindoi,.....aaa ..... aaa...hai sa scriem un topic interesant....
-Ihii,da cu ce subiect??..........................pai..........................cu ceva nou ,inedit ,incitant...aaa ...pai uraaaaa ,gata am gasit....Pescuitul cu crt electric.
Vai ce originali sinteti.Ca si virtual,posibil,infractor,am retinut urmatoarele:ca se poate face bani cu scula respectiva,stiu de unde sa o caut,stiu ca nu risc decit maxim o amenda,si ca exista deja tot mai numeroase precedente.
Vai ce destepti sinteti voi sa deschideti un topic pe tema asta,vai ce rating o sa aveti,va dati seama ce subiect incendiar,original...ce mai o sa luati premiul puliter pentru asta.
Doar atit poti ziaristu lu peste?De aia te-au concediat de la foaie?Subiecte rasuflate,afli de subiecte noi la 3 zile....vai de capu tau.Da uite ,sa nu zici ca-s baiat rau ,iti ofer un loc de munca,am nevoie de un om la carat mobila si facut curat in atelier,ce zici te bagi?Daca lucrii bine iti dau si bonuri...
17465.....Stii ce reprezinta aceasta cifra?Eee,daca nu ma banai nu erai in topul celor mai necenzurate forumuri,vizualizat de 17465 de ori.Sa banezi useri reali,si sa traiesti intr-o lume imaginara in care tu (aparent) detii controlul...la virsta asta..Parca ai fi in scenariul videoclipului"Please don"t leave me" a lui Pink....trezeste-te dacule.
Si acuma in alta ordine de idei ,hai sa vorbim ceva de pescuit ca in fond este pasiunea care ne leaga nu-i asa?Aflati intr-o faza de maxima lincezeala,afundati pina la grumaz in mediocritate ce se gindesc marele inchinator al lui Zamolxis,impreuna cu Marele preot,Frunza???Stind asa cu destu-n gura ,amindoi,.....aaa ..... aaa...hai sa scriem un topic interesant....
-Ihii,da cu ce subiect??..........................pai..........................cu ceva nou ,inedit ,incitant...aaa ...pai uraaaaa ,gata am gasit....Pescuitul cu crt electric.
Vai ce originali sinteti.Ca si virtual,posibil,infractor,am retinut urmatoarele:ca se poate face bani cu scula respectiva,stiu de unde sa o caut,stiu ca nu risc decit maxim o amenda,si ca exista deja tot mai numeroase precedente.
Vai ce destepti sinteti voi sa deschideti un topic pe tema asta,vai ce rating o sa aveti,va dati seama ce subiect incendiar,original...ce mai o sa luati premiul puliter pentru asta.
Doar atit poti ziaristu lu peste?De aia te-au concediat de la foaie?Subiecte rasuflate,afli de subiecte noi la 3 zile....vai de capu tau.Da uite ,sa nu zici ca-s baiat rau ,iti ofer un loc de munca,am nevoie de un om la carat mobila si facut curat in atelier,ce zici te bagi?Daca lucrii bine iti dau si bonuri...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Vrei sa platesti dupa aiasemlecangheorghe scrie: Doar atit poti ziaristu lu peste?De aia te-au concediat de la foaie?Subiecte rasuflate,afli de subiecte noi la 3 zile....vai de capu tau.Da uite ,sa nu zici ca-s baiat rau ,iti ofer un loc de munca,am nevoie de un om la carat mobila si facut curat in atelier,ce zici te bagi?Daca lucrii bine iti dau si bonuri...

Cred ca baba aia pe care o placat-o avea anorexie si vreo 40 de kile , plus ca el venea din panta , daca era una mai sanatoasa se spargea in bucati