Veliere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
piesa celor de la Aerosmith ar trebui redenumita:
"Ge's got a gun"
citez:

"Ge's got a gun"
citez:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
Fario_nebunu
- veteran

Oare ce o mai face "sarmanul" Gerula? Acum ca la Gandul a cazut in dizgratia CTP-ului. Nu stiati? Mda, a avut ideea aiurita sa ii ia apararea lui Mircea Badea (cine se asemana se aduna...
) in colectiv si CTP-ul care e la cutite cu Baditza a sarit la jugulara Gerulaciului. Am aflat ca e la un pas de concediere...pe criza asta cine il mai angajeaza? Saracul om...funia si sapunul, il bat ganduri negre!
Re: Veliere
O singura apreciere, daca mi se permite:Gerula scrie:De vreun an ma tot bate gandul sa-mi iau o barcuta cu panze, ceva de genul 12-14 metri lungime, un motoras de 40-50 de cai, 3-4 cabine etc. Din ce-am vazut prin SUA, asa ceva se vinde in stare buna, la mana a doua, nu a saptea, pe la 45-60.000$, adica pana in 38.000 de euro, cat o masina mai rasarita. Fara a fi oligarh, imi permit.
Problema e ca, fiind bucurestean get beget, fara alte legaturi cu domeniul marinariei decat o barca zdravana de 3m cu motor, habar n-am ce formalitati presupune un asemenea import. Banuiesc ca, la fel cu orice alt bun extra-comunitar, discutam de taxe vamale, accize, eventual taxe de poluare etc. E cineva de pe forum in tema?
modestie si coloana.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran