loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am vrut sa raspund dar era sa mor de ras de tot ce se scrie pe aici.
Gata sunt serios din nou :
Adria...scuze Alex_ .
Nu gasesc ca semeni cu tipul ala care tine salaul in maini. Adevarat are si ala fata putin ascunsa cu salaul si tu cu ziarul.
Ce remarc langa tine este un PC. E altul decat ala din Germania ? Stiu, se poate. Noi suntem 6 acasa si avem 9 PC-uri, in caz de pana.
Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?
Gata sunt serios din nou :
Adria...scuze Alex_ .
Nu gasesc ca semeni cu tipul ala care tine salaul in maini. Adevarat are si ala fata putin ascunsa cu salaul si tu cu ziarul.
Ce remarc langa tine este un PC. E altul decat ala din Germania ? Stiu, se poate. Noi suntem 6 acasa si avem 9 PC-uri, in caz de pana.
Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?
Poate n-ai aflat, dar e cam greu sa cari PC-ul pe aviontudor scrie: Ce remarc langa tine este un PC. E altul decat ala din Germania ? Stiu, se poate. Noi suntem 6 acasa si avem 9 PC-uri, in caz de pana.

Am zis clar pe celalalt topic: la rezolutia thumbnailului de pe google mi s-a parut ca-i poza facuta de mine. Cand a gasit Tavi site-ul cu prietenii rapitorilor, eroarea a fost evidenta, dar mi-a fost clar ca psihopatii vor face atmosfera si ca n-o sa ma creada nimeni cand voi furniza aceasta explicatie. Am zis de atunci ca am gresit, spre deosebire de vizionarul psihopat eugenie, care nici macar n-a putut recunoaste ca a facut doua afirrmatii care se bateau cap in captudor scrie: Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?

danr iti poate confirma fara probleme ca in ultimii ani ne-am vizat permisele impreuna pt giurgiu. mai putin anul asta cand al lui a fost vizat printr-un alt circuit, eu apeland la un prieten pe care il cunoaste si vijelie.
nu sunt in situatia ta chiar deloc, eu exist si merg la pescuit cu baietii. sunt cel putin 50 de insi de pe forum cu care am fost la pescuit.
poza cu pg-urile mele era facuta pentru tine, la vremea cand credeam ca nu esti gerula. acuma fiind profund convins ca esti gerula, nu vad de ce-as pune poze chiar deloc. mai intai ar trebui sa ma convingi tu ca nu esti gerula.
pe bune, nu cu jumatati de masura. cam aia e.
nu sunt in situatia ta chiar deloc, eu exist si merg la pescuit cu baietii. sunt cel putin 50 de insi de pe forum cu care am fost la pescuit.
poza cu pg-urile mele era facuta pentru tine, la vremea cand credeam ca nu esti gerula. acuma fiind profund convins ca esti gerula, nu vad de ce-as pune poze chiar deloc. mai intai ar trebui sa ma convingi tu ca nu esti gerula.
-
- veteran
tudor scrie: Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?
sti care-i farmecul nu-i nici ala din barca (ar vrea el) si nici al cu ziarul,
el este simplu GERULLAAAA si pardon cateodata doar Olaf, haha haha auzi incredibil `m-am confundat` hihihihhihih aurolacul bata-l vina....
be smart be silent be deadly.....
Hopaaaeugen scrie:danr iti poate confirma fara probleme ca in ultimii ani ne-am vizat permisele impreuna pt giurgiu. mai putin anul asta cand al lui a fost vizat printr-un alt circuit, eu apeland la un prieten pe care il cunoaste si vijelie.

Iar eu nu exist, sunt o plasmuire a mintii tale, ba nu, a mintii lui gerula, ba nu, a lui copilu minuneeugen scrie: nu sunt in situatia ta chiar deloc, eu exist si merg la pescuit cu baietii. sunt cel putin 50 de insi de pe forum cu care am fost la pescuit.

Abia acum ar trebui sa-mi pui poze, pentru ca in felul asta m-ai sili sa pun si eu poza cu permisul de pescuit deschis la fotografie, caz in care gerula ar cam lua-o in freza, nu?eugen scrie: poza cu pg-urile mele era facuta pentru tine, la vremea cand credeam ca nu esti gerula. acuma fiind profund convins ca esti gerula, nu vad de ce-as pune poze chiar deloc. mai intai ar trebui sa ma convingi tu ca nu esti gerula.

Cred ca fiecare a tras o concluzie! Eu am tras-o inca de la primele posturi care au aparut, am recunoscut imediat "tiparul".Nu cred ca trebuia sa se faca circaraiul asta....dar a fost pana la urma distractiv.
De aici incolo discutia cade in ridicol!Eu o sa imi vad de pestii mei!
Poate s-a cerut, sa mai revigoreze putzin traficul.

De aici incolo discutia cade in ridicol!Eu o sa imi vad de pestii mei!
Poate s-a cerut, sa mai revigoreze putzin traficul.