loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 23:27

Eu am vrut sa raspund dar era sa mor de ras de tot ce se scrie pe aici.
Gata sunt serios din nou :
Adria...scuze Alex_ .

Nu gasesc ca semeni cu tipul ala care tine salaul in maini. Adevarat are si ala fata putin ascunsa cu salaul si tu cu ziarul.
Ce remarc langa tine este un PC. E altul decat ala din Germania ? Stiu, se poate. Noi suntem 6 acasa si avem 9 PC-uri, in caz de pana.

Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 23:32

tudor scrie: Ce remarc langa tine este un PC. E altul decat ala din Germania ? Stiu, se poate. Noi suntem 6 acasa si avem 9 PC-uri, in caz de pana.
Poate n-ai aflat, dar e cam greu sa cari PC-ul pe avion :lol:. Tu pe alea 9 le iei la bagaje de mana banuiesc.

tudor scrie: Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?
Am zis clar pe celalalt topic: la rezolutia thumbnailului de pe google mi s-a parut ca-i poza facuta de mine. Cand a gasit Tavi site-ul cu prietenii rapitorilor, eroarea a fost evidenta, dar mi-a fost clar ca psihopatii vor face atmosfera si ca n-o sa ma creada nimeni cand voi furniza aceasta explicatie. Am zis de atunci ca am gresit, spre deosebire de vizionarul psihopat eugenie, care nici macar n-a putut recunoaste ca a facut doua afirrmatii care se bateau cap in cap :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2007, 23:33

danr iti poate confirma fara probleme ca in ultimii ani ne-am vizat permisele impreuna pt giurgiu. mai putin anul asta cand al lui a fost vizat printr-un alt circuit, eu apeland la un prieten pe care il cunoaste si vijelie.

nu sunt in situatia ta chiar deloc, eu exist si merg la pescuit cu baietii. sunt cel putin 50 de insi de pe forum cu care am fost la pescuit.

poza cu pg-urile mele era facuta pentru tine, la vremea cand credeam ca nu esti gerula. acuma fiind profund convins ca esti gerula, nu vad de ce-as pune poze chiar deloc. mai intai ar trebui sa ma convingi tu ca nu esti gerula.

pe bune, nu cu jumatati de masura. cam aia e.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 15 Noi 2007, 23:39

tudor scrie: Oricum revin la avatar. Care esti tu de fapt : cel din barca sau cel cu ziarul ?

sti care-i farmecul nu-i nici ala din barca (ar vrea el) si nici al cu ziarul,
el este simplu GERULLAAAA si pardon cateodata doar Olaf, haha haha auzi incredibil `m-am confundat` hihihihhihih aurolacul bata-l vina....
be smart be silent be deadly.....

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 23:39

eugen scrie:danr iti poate confirma fara probleme ca in ultimii ani ne-am vizat permisele impreuna pt giurgiu. mai putin anul asta cand al lui a fost vizat printr-un alt circuit, eu apeland la un prieten pe care il cunoaste si vijelie.
Hopaaa :lol:. adica in anul in care i-ai povestit lui vijelie ca si-au batut aia joc de tine si te-au plimbat de 4 ori mersesei cu Dan? Ia sa vedem, se confirma? :lol:

eugen scrie: nu sunt in situatia ta chiar deloc, eu exist si merg la pescuit cu baietii. sunt cel putin 50 de insi de pe forum cu care am fost la pescuit.
Iar eu nu exist, sunt o plasmuire a mintii tale, ba nu, a mintii lui gerula, ba nu, a lui copilu minune :lol: Ce-o sa faci cand o sa-mi pun poze cu pesti la galerie, pe unde mai scoti camasa mai psycho? :lol:

eugen scrie: poza cu pg-urile mele era facuta pentru tine, la vremea cand credeam ca nu esti gerula. acuma fiind profund convins ca esti gerula, nu vad de ce-as pune poze chiar deloc. mai intai ar trebui sa ma convingi tu ca nu esti gerula.

pe bune, nu cu jumatati de masura. cam aia e.
Abia acum ar trebui sa-mi pui poze, pentru ca in felul asta m-ai sili sa pun si eu poza cu permisul de pescuit deschis la fotografie, caz in care gerula ar cam lua-o in freza, nu? :lol:

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 15 Noi 2007, 23:42

Imagine

La cererea publicului... :roll:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 23:43

M'da. Hai ca am ras bine si ma duc sa ma culc.
Personal tot mai mult cred ca nu esti Gerula. Dar sunt multe puncte care fac sa am unele suspiciuni.
Mai vedem si maine ca iarna abia incepe. :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 23:43

Nu aia, cea din barca, cu salaul, cu care am facut eu confuzia. Si la rezolutia de pe google te rog :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2007, 23:44

de la stanga la dreapta, adrian copilu minune, presupusul alex si olaf.

deci, tudore, tu care esti peste mari si tari si impartial, care cu cine seamana prin pozele alea. :)

sincer asa.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2007, 23:45

Cred ca fiecare a tras o concluzie! Eu am tras-o inca de la primele posturi care au aparut, am recunoscut imediat "tiparul".Nu cred ca trebuia sa se faca circaraiul asta....dar a fost pana la urma distractiv. :lol:
De aici incolo discutia cade in ridicol!Eu o sa imi vad de pestii mei!
Poate s-a cerut, sa mai revigoreze putzin traficul. :?

Scrie răspuns