Pai si Gogol nu a prins nimic iar ?spiridusul scrie:Am iesit ieri pe Chiroiu. O zi superba de pescuit, poate ultima zi insorita a anului acesta. Un salau de 1,5 kg si inca unul ratat eu, o stiuca la 1,2 kg Spiny si doi salai in jur de kg Andrei Riga. Una peste alta, o iesire tare frumoasa intr-un cadru la fel de frumos.
Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4
-
spiridusul
- veteran

Gogol inca viseaza la marea captura...dar si cand te prinde 
- crapmaniacul
- veteran

Atunci sa vezi distractie mare, n-o sa mai practic C&R cu el, ci doar C&portbagaj...spiridusul scrie:Gogol inca viseaza la marea captura...dar si cand te prinde
Si Spinny nu a fost iar campion?
Bai doc, cu un singur "n"...da!? Dar a spus Cosmin cum a fost... Tu sa faci bine si sa-i gasesti pe competitorii aia de la Mihailesti, ca toata lumea vuieste. He he....abia astept!
Daaa, deja imi sare toata lumea-n cap......si eu sper sa-i gasesc!spiny scrie:Bai doc, cu un singur "n"...da!? Dar a spus Cosmin cum a fost... Tu sa faci bine si sa-i gasesti pe competitorii aia de la Mihailesti, ca toata lumea vuieste. He he....abia astept!
CE e mai cu competitorii? I-am gasit eu
.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 
Pai si nimeni nu are sange in furtun sa le spuna numele.!
pescar particular
Da-mi un nume pe privat......terrybill scrie:CE e mai cu competitorii? I-am gasit eu![]()
![]()
.
-
spiridusul
- veteran

Pestele deja e mai putin activ si are comportament de iarna. S-a retras deja in cocioace. Am avut o intalnire cu un submarin care a luat 20-30 metri de fir dupa care a scuipat naluca. Twisterul era taiat pe toata lungimea, de la coada pana la un centimetru de cap. O dunga adanca in corp, iar pe coada sectionat total.
Pentru cei care vor sa se duca in continuare, cautati pestele in locurile tipice de iarna, cu apa adanca si cocioace in apropiere, sub care sa se ascunda pestele. Toate prezentarile le-am avut pescuind in apropierea cocioacelor, cracilor, de pe mal.
Pentru cei care vor sa se duca in continuare, cautati pestele in locurile tipice de iarna, cu apa adanca si cocioace in apropiere, sub care sa se ascunda pestele. Toate prezentarile le-am avut pescuind in apropierea cocioacelor, cracilor, de pe mal.