Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Puiu.BZ
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de Puiu.BZ » 06 Ian 2014, 15:29

[quote="adrian99"]populari cu pesti pasnici s-au mai facut si se vor mai face pe C4

asta se cere in primul rand,asta se ofera
problema este ca se vor inmulti sacosarii si vor emite pretentii.adica vor dori sa pescuiasca si pe malul opus cabanei cam prin toate ochiurile de stuf,zona care ne este adresa noua pescarilor de rapitori
anul asta au fost discutii aprinse cu pescarii de crap care plantau in malul opus
ganditi-va ce va fi cand nr pescarilor de peste pasnic se va dubla sau mai rau tripla... :roll:[/quote]

Presimt o inmultire incontrolabila a barcilor pe apa. :lol:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 02 Mar 2014, 22:44

A fost cineva anul acesta? Ma intereseaza drumul, daca se poate ajunge pe balta fara sa ai tractor sau sa chem tot satul sa impinga masina :)

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Mar 2014, 10:01

cosmine,desi n-am anul asta fost pot spune ca prin livada(pruni)ai sanse.
este cam singurul loc prin care poti intra(in situati actuala)

marian olteanu
junior
junior

Mesaj de marian olteanu » 03 Mar 2014, 18:14

salutare la toata lumea,am fost pe C4,sambata...se poate intra pe urmatoarea strada dupa biserica (pe strada cu biserica erau trei portiuni cu zapada si nu puteai trece) iar apoi prin livada...de la cabana inspre digul cu C3 nu se mai poate merge cu masina tot din cauza zapezii in schimb cu o masina mai inalta se poate ajunge la digul cu C3 pe deal...se putea urca smbata dar nu am vrut sa ma risc...apa cam scazuta si am inteles ca vor sa o mai scada in vederea repararii unor vane...am avut o singura prezentare,parea destul de imbracat,dar a scuipat jigul si l-am ratat...a fost o zi superba dar din pacate fara pic de vant...destul de mult baboi la suprafata dar nu il deranja nimeni...in stuf se rasuceau stiuci care inca sunt la bataie...cam asta a fost...

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 21 Mar 2014, 20:17

Dle. Russu,

surse de la Moscova ne informeaza ca, cu ocazia recentelor reparatii, s-ar fi facut << curat >>.

Este adevarat ?

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 21 Mar 2014, 21:03

crezi ca ti se va raspunde la intrebarea asta? :roll:

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 22 Mar 2014, 16:04

Nu stiu la ce " curatenie " va referiti , v-as ruga sa detaliati.
Niciodata nu se va scoate peste cu plase
cu acceptul meu din acest lac.
Daca va referiti la o incercare de braconaj facuta in complicitate cu unul dintre paznici,situatia a fost rezolvata si respectivul a fost demis.
V-as fi foarte recunoscator daca ati dezvolta subiectul mesajului dumneavoastra.

Cu stima,
Valer Russu

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 23 Mar 2014, 20:16

Domnule Russ, multumesc pentru raspuns. Concret, ar fi vorba despre o scoatere a pestelui din lac cu ocazia recentelor reparatii pentru care s-a scazut apa. Conform surselor citate, ar fi vorba de un transfer de crap catre o balta detinuta de un alt proprietar (ca sa nu creem tensiuni, nu voi mentiona numele baltii), respectiv comercializarea ca peste de consum al restului de peste prins cu aceasta ocazie (de unde pot trage concluzia ca ne referim la stiuca, salau si caras, ca obletii presupun ca nu au cautare pe piata).

Cu toate acestea, precizez ca e la stadiul de zvon, care totusi vine se pare din mai multe surse, ceea ce devine ingrijorator. E greu de spus ce ar fi mai grav: sa se intample fara sau cu acordul dumneavoastra, problema e ca am dori sa stim, pentru ca in 2 luni maxim, rezultatele atat la rapitor cat si la crap vor infirma sau confirma cu siguranta acest zvon.

Ca si amanunt, desi nu are neaprat legatura cu Chiroiu sau nu este o aluzie la acest subiect, weekend-ul trecut am intrat la o pescarie din zona Piata Domeni (1Mai). Printre marlite de maxim 500 gr si ceva caras, era parcat si un salau despre care vanzatoarea mi-a spus ca, cantarea 7,8 kg (femela). Nu am intrebat sursa, am presupus ca poate fi din Dunare (braconat) si oricum e putin probabil sa imi fi spus, fie ca nu stia, fie ca nu ar fi dorit/avut voie. Oficial insa, la vanzare, este cel mai mare salau pe care l-am vazut in 20 de ani (am copilarit in zona Obor si mergeam in hala cu tata week-end de week-end). Niciodata nu am vazut salau mai mare de 2 poate 2,5 kg la vanzare, si cu siguranta ca mare parte din peste era la smen, din surse necunoscute si braconat. Din cunostintele mele, daca e adus mai de pe aproape decat Dunare, nu sunt foarte multe posibile surse. Nu ar fi nici un peste usor de comercializat intreg, deci e clar ca a fost un caz cu situatie de exceptie (de altfel, pescaria respectiva nu vinde obisnuit salau autohton, ci doar salau de Nil filetat). Nu e nici sezon de navodiri (in toamna as mai fi inteles ca ar fi prins accidental un asemenea exemplar). O alta posibila sursa sunt baltile Hagiesti care de curand si-au schimbat proprietarul iar dl. Bala momentan a scazut apa in ele si recupereaza investia. Asta insa e o stire oarecum oficiala, dat fiind ca e vorba de o predare de proprietate. Totusi, din ce salau am prins la Hagiesti si din ce prindea lumea acolo (inclusiv la stationar sau la japca) ma indoiesc ca exista un asemenea exemplar in respectivele balti.

Razvan Chirita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Razvan Chirita » 24 Mar 2014, 19:26

Am fost ieri pe Chiroiu 4, de dimineata de la 7, pana seara la ora 17.30. Am pescuit din barca si am prins doua stiuci, una de 1,5 kg si alta de 2,3 kg, am mai scapat una pe la 1,5-2kg. Surprinzator, de data asta nu am prins niciun salau, dar alt coleg de pe balta a prins doi salai, unul pe la 1 kg si altul de vreo 2,5 kg.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Mar 2014, 11:02

Razvan Chirita scrie:Am fost ieri pe Chiroiu 4, de dimineata de la 7, pana seara la ora 17.30. Am pescuit din barca si am prins doua stiuci, una de 1,5 kg si alta de 2,3 kg, am mai scapat una pe la 1,5-2kg. Surprinzator, de data asta nu am prins niciun salau, dar alt coleg de pe balta a prins doi salai, unul pe la 1 kg si altul de vreo 2,5 kg.

salut Razvan,

sper ca nu a fost cu intentie postarea ta, ca altfel pica rau de tot: adica, iti faci cont pe rapitori.ro ca sa postezi ca ai prins pe o balta pe care o stie tot Bucurestiul de cativa ani, in contextul unor zvonuri (neconfirmate inca nici macar de rezultatele la pescuit) legate de o navodire in urma cu cateva saptamani ?!? E o chestie care face foarte mult rau imaginii conducerii C4 careia de fapt i s-a adresat mesajul si intrebarea mea, cu rugamintea de a fi sinceri fata de pescari daca zvonurile s-au adeverit sau nu, pentru ca nu au nimic de castigat daca tin misterul pana la toamna si eventual ne trezim ca vand balta. In cateva saptamani, cel putin pescarii de rapitori, ne dam seama daca s-a intamplat ceva "necurat" acolo sau nu, pentru ca aia nu e balta pe care primavara sa ai doua tacuri anemice toata ziua/pescar.

Cu atat mai nasol raspunsul tau cu cat un pescar recunoscut cu state vechi pe balta aia mi-a raspuns inainte de dl. Russu oarecum retoric si ironic "crezi ca ti se va raspunde la intrebarea asta?". Eu (noi) pe cine crezi ca voi (vom) pune baza: pe el care stiu ca pescuieste de 5 ani acolo si mai e si veteran pe foum, sau pe tine care faci prima postare despre C4 si la general pe forum, cu ocazia acestei discutii ? Daca doresti sa vii in sprijinul confirmarii domnului Russu ca nu s-a intamplat nimic din cele ce se zvonesc, mai bine nu zici nimic in astfel de cazuri si il lasi pe dansul sa raspunda legat de "detaliile" comunicate, daca doreste si daca considera ca e cazul.

Sper sa nu te superi si sa nu intelegi gresit problema, cred insa ca asa ar sta situatia intr-un context foarte delicat si in care, din dorinta de a ajuta, am putea face mai mult rau, si poate chiar nu e cazul de atata agitatie, pana la urma.

merci.

Scrie răspuns