Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
Azi nu am gasit pestele. Insa altii l-au gasit. Si, la plecare, la cabana, am vazut pozele facute de niste baieti care erau prima data pe balta, cu doua stiuci prinse azi, una de 10 kg si alta de 9 kg. Una la guma, alta la lingura.
-
- veteran
A, si inca ceva. Au populat joi cu 6 tone de caras. Si mai urmeaza o transa. Din pacate, e semn rau, dupa parerea mea. Sa atragi carasarii este unul dintre cele mai neplacute lucruri pentru mine. Toata vara o sa fie unditarii fericiti sa prinda o sacosa de caras.
cosmine,stiucile mari sunt vorbite.si anul trecut s-a prins(pe 30nov)una de 10kg.tot in zona cabanei
de 9 si de 10 s-au prins la inceputul toamnei(septembrie)
de salu ce mai stii?rezultate?
am vrut sa ajung si eu pe 1 dar n-am reusit
populare cu caras?
pentru noi pescarii de rapitor este aiurea
pentru sacosari...mana cereasca
de 9 si de 10 s-au prins la inceputul toamnei(septembrie)
de salu ce mai stii?rezultate?
am vrut sa ajung si eu pe 1 dar n-am reusit
populare cu caras?
pentru noi pescarii de rapitor este aiurea
pentru sacosari...mana cereasca
-
- veteran
Salau nu am auzit sa se fi prins. Treaba cu carasul, am zis, e neplacuta pentru noi. Intai, ca se umple balta, pe urma rapitorii au ce alerga si nu mai ataca nalucile atat de agresiv. Dar cum e criza, se pare ca se face orice ca sa fie atrasi cat mai multi pescari pe balta. Si daca cei mai multi vor caras, le-au dat caras, asta este.
-
- veteran
Craciun fericit tuturor celor implicate in balta Chiroiu 4 (proprietar, paznici, pescari)! Si sa aduca Mosul mai multi pesti capitali in anul care vine.
Cand faceti pescuitul de control, in primavera, poate ar fi o idee sa postati aici poze cu ce pica in plase. Ca stiucile sarite de 10 si salaul de 9 kg din primavera aceasta merita sa fie vazute.
Cand faceti pescuitul de control, in primavera, poate ar fi o idee sa postati aici poze cu ce pica in plase. Ca stiucile sarite de 10 si salaul de 9 kg din primavera aceasta merita sa fie vazute.
Am inteles! Asa o sa facspiridusul scrie: Cand faceti pescuitul de control, in primavera, poate ar fi o idee sa postati aici poze cu ce pica in lanseta. Ca stiucile sarite de 10 si salaul de 9 kg din primavera aceasta merita sa fie vazute.

Merry Christmas la toata lumea !
fly,vrabia malai viseaza
un 2014 mai bun,cu sanatate maxima

un 2014 mai bun,cu sanatate maxima
La multi ani, rapitori.ro!
Ref. C4, eu am sperante si mai mari. Cum spuneam, deci, sper ca cei mai sefi ai baltii sa descopere gena carasului rapitor, si in felul acesta o sa fim cu totii multumiti si mai ales fericiti. Carasul asta rapitor, un fel de "pirandia" al taramurilor romanesti, va putea fi prins atat la rama, viermusi, cat si la naluci soft. Numai bine.
Ref. C4, eu am sperante si mai mari. Cum spuneam, deci, sper ca cei mai sefi ai baltii sa descopere gena carasului rapitor, si in felul acesta o sa fim cu totii multumiti si mai ales fericiti. Carasul asta rapitor, un fel de "pirandia" al taramurilor romanesti, va putea fi prins atat la rama, viermusi, cat si la naluci soft. Numai bine.
populari cu pesti pasnici s-au mai facut si se vor mai face pe C4
asta se cere in primul rand,asta se ofera
problema este ca se vor inmulti sacosarii si vor emite pretentii.adica vor dori sa pescuiasca si pe malul opus cabanei cam prin toate ochiurile de stuf,zona care ne este adresa noua pescarilor de rapitori
anul asta au fost discutii aprinse cu pescarii de crap care plantau in malul opus
ganditi-va ce va fi cand nr pescarilor de peste pasnic se va dubla sau mai rau tripla...
asta se cere in primul rand,asta se ofera
problema este ca se vor inmulti sacosarii si vor emite pretentii.adica vor dori sa pescuiasca si pe malul opus cabanei cam prin toate ochiurile de stuf,zona care ne este adresa noua pescarilor de rapitori
anul asta au fost discutii aprinse cu pescarii de crap care plantau in malul opus
ganditi-va ce va fi cand nr pescarilor de peste pasnic se va dubla sau mai rau tripla...

-
- veteran
Am iesit ieri pe balta. Dezghetata toata, apa are 4 grade, frig si vant. Atacuri au fost in apropierea plaurilor, semn ca stiucile si salaii sunt bagati acolo. Din pacate nu am avut vreo captura. Dar o iesire foarte frumoasa, aer curat, liniste. Un alt pescar a prins un strapazan undeva pe la 800-kil.