Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
e prematur sa ne pronuntam. Vom face o analiza amanuntita la finalul sezonului si vom lua o decizie.
Daca se poate sa fim anuntati cand incepe scadera apei. Multumiri anticipate!
Sustin si eu Catch&Photo&Release. Si pentru cei ce vor sa faca un gratar o taxa per kg de peste. Apropo am vazut la unele balti abonamente anuale. Aveti in plan asa ceva?TheFly scrie:e prematur sa ne pronuntam. Vom face o analiza amanuntita la finalul sezonului si vom lua o decizie.
Eu propun sa se pescuiasca fara jig. Doar asa, de nebunia pasiunii.
Se reduc astfel si pierderile in agatatura. 

C&R este o chestiune discutabila
spun asta intrucat am vazut cum "elibereaza"anumite persoane pestele
de multe ori anumiti pesti eliberati mor mai tarziu si sunt gasiti pe langa maluri
pe C4 sistemul de retinere este bun.daca se introduce strict C&R mai mult de jumatate din cei care vin acolo vor renunta
asta inseamna taxa marita....va doriti asa ceva?eu nu
revenind la c&r am vazut pe incinte cu staif stiuci cu mandibula rupt de grip,sau aeliberata cu tot cu naluca...
eu propun sa se reglementeze un 40cm minim pentru pestii retinuti(atat stiuca cat si salau)
spun asta intrucat am vazut cum "elibereaza"anumite persoane pestele
de multe ori anumiti pesti eliberati mor mai tarziu si sunt gasiti pe langa maluri
pe C4 sistemul de retinere este bun.daca se introduce strict C&R mai mult de jumatate din cei care vin acolo vor renunta
asta inseamna taxa marita....va doriti asa ceva?eu nu
revenind la c&r am vazut pe incinte cu staif stiuci cu mandibula rupt de grip,sau aeliberata cu tot cu naluca...
eu propun sa se reglementeze un 40cm minim pentru pestii retinuti(atat stiuca cat si salau)
-
- veteran
De accord cu propunerea lui Adrian. Minim 40 cm pentru orice peste rapitor retinut, exceptie bibanul (rar de tot, dar mai pica). Cu control si interzis accesul pe balta daca se incalca regulamentul.
-
- veteran
Ieri o partida frumoasa impreuna cu Laurentiu (gogol). Un salau la 2,8 kg, unul la 2,2 kg si niste marlite, plus ceva atacuri. O sa vina curand si pozele.
cosmine,un exemplar frumos.felicitari
in schimb daca aruncam un ochi in galeria lui OP s-ar putea s-o luam la fuga...
mega salai
in schimb daca aruncam un ochi in galeria lui OP s-ar putea s-o luam la fuga...

-
- veteran
Am iesit ieri pe Chiroiu. O zi superba de pescuit, poate ultima zi insorita a anului acesta. Un salau de 1,5 kg si inca unul ratat eu, o stiuca la 1,2 kg Spiny si doi salai in jur de kg Andrei Riga. Una peste alta, o iesire tare frumoasa intr-un cadru la fel de frumos.