Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Puiu.BZ
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de Puiu.BZ » 20 Sep 2013, 15:42

[quote="spiridusul"]Domnule Russu, va multumesc.

Eu o sa vin pe balta la dumneavoastra cu mult mai multa bucurie de acum inainte. Si nu o sa ma plimb cu masina pe balta, de la loc la loc, ci doar o sa ma deplasez cu ea in cazul in care vreau sa dau in zone din ambele capete ale baltii. Si, cred eu, decizia aceasta va va aduce mai multi pescari de rapitor.

Ne vedem pe balta.

Numai bine.[/quote]

NU SUNT SUB NICIO FORMA DE ACORD CU ACCESUL AUTO PE BALTA cu exceptia parcarii de la cabana. Tentatia de a opri din loc in loc pt. cateva 'maini' este de nestavilit. Sa fim seriosi. Treaba cu deplasarea tip 'rocada' nu tine. Spiridusule, nu te ofensa, e o aiureala ce zici.
Daca domnia sa administratorul zice DA, atunci eu vreau si cate o parcare asfaltata pe cele doua capete, cu serviciu de spalatorie eco. :mrgreen:
Ah, domu Russu, nu uitati de o mica saormarie la rulota de la 'nuci'.

Mii de multumiri! :respekt:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 20 Sep 2013, 16:30

Cam tarziu te-ai sesizat, PuiuBZ. Nu de alta, dar duminica asa am procedat, m-am dus cu masina pana pe coada dupa care m-am intors si am lasat-o la cabana. Te-ai intalnit si cu colegul meu de pescuit :) Tentatia altora nu stiu care este, dar stiu cum pescuiesc eu. Iar pentru mine faptul ca este permis accesul pe balta, cu masina, este un avantaj din foarte multe motive. De aceea si maine voi fi pe aceasta balta. Daca nu e ok pentru tine, fara ofensa, dar poti sa mergi pe jos, nu este o obligatie, ci o facilitate de care fiecare vrea sau nu sa profite.

Numai bine.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Sep 2013, 19:18

D-le Rusu, va rog, tot ca sugestie, treceti in regulament si dimensiunile minime care pot fi retinute la salau si stiuca. Am fost ieri si azi la dumneavoastra pe balta, m-a durut sufletul sa vad ieri cum erau indesate in rucsac sau puse pe sir marlite de 30 de cm si strapazani de 500 de grame maxim. Si n e prima data...dimensiunile minime sa fie respectate, ba chiar un plus pentru salau, ca sa poata sa se regenereze populatia de salau.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 22 Sep 2013, 20:05

pai telefon la paza in primul rand cand vezi din astea si vine si il salta :)

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Sep 2013, 20:10

Din pacate nu vine nimeni sa il salute. Nu exista prevedere legata de dimensiunea pestilor care pot fi retinuti. Am vazut faze de-astea cu paznicii acolo, de fata, aduse pe sir marlite si erau luate ca sa nu se supere pescarii si sa revina. Ieri a luat Laurentiu un strap, l-a eliberat, un pescar de langa el s-a dat de ceasul mortii, ca de ce nu I l-a dat lui, ca e tare pacat ca lui ii place salaul maxim, ce daca e mic, de-astia sunt si la Obor la 16 lei kg...te sperii :(

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 22 Sep 2013, 20:31

Pai ar merge o prevedere in regulament cu trimitere la legislatia generala si gata. Nici psihopaul ala de la p---cu nu are regulament, dar te trimite acasa daca te vede cu din astia :).

Nu e suficienta prevederea cu eliberarea peste 4 kile, ca asa raman doar tractoarele alea pe care oricum nu poti sa le scoti, dar baza care e populatia de la 1,5 la 3 kile dispare rapid in modul asta.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Sep 2013, 20:36

Pai asta ziceam si eu, sa existe prevedere clara, si cine e prins cu pesti sub limita sa suporte anumite consecinte. Chiar este pacat sa plece strapazanii si marlitele din balta.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 23 Sep 2013, 07:47

cosmine,s-a discutat si aici dar si pe balta despre dimensiunea minima a pestilor ce pot fi retinuti pe C4
eu am eliberat si marlite de 1,5kg si eram privit cu uimire de alri pescari de spin

o alta problema este ca multi dintre cei care pescuiesc la pasnic(lansete sau chiar undite) au 1-2scule cu pestisor
cum poti sa-i verifici?
cand treci pe langa ei ii pui sa scoata lansetele sa vezi cu ce pescuiesc?
si asa dispar marlite,strapi.... :(

rospinning
junior
junior

Mesaj de rospinning » 27 Sep 2013, 15:01

salutare,

(eu nu am tinut pana acum niciun peste de pe chiroiu si nici nu am de gand)
nu mai bine strict c&r? eu zic ca pescarii pasionati de rapitor tot or sa vina, deci nu prea sunt riscuri din pct asta de vedere.
din pacate or sa fie cateva victime "colaterale" care sunt si pescari cu etica dar le place si partea gastronomica.

in orice caz, e o balta foarte frumoasa si merita grija tuturor celor pasionati de pescuit si natura.

fire intinse!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 30 Sep 2013, 19:20

Guys, nu a fost nimeni pe C4 weekendul asta? Asteptam noutaturi...

Scrie răspuns