Intalnire la Conac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intalnire la Conac
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Putineiu - poligon de tragere cu obuze.

-
- veteran
Am cateva mai mari...D_alli le stie
Vi le arat pe balta sambata...daca da ceva in ele apai o sa fie sigur cu poze si strigaturi 

Domnilor,va urez un week-end cat mai placut! Eu imi voi urma destinul,comun cu Homer vreo 2 zile si vom haladui pe alte meleaguri. Mare grija la cum preparati crapii si mai ales cu ce sos in asociati. Pe gastronomie voi descrie reteta de mujdei dobrogean,special pentru voi. Daca se incumeta cineva sa-l faca este minunat.
Fire intinse !
Fire intinse !
Domnilor,
Recent m-a cuprins asa o febra sa ma initiez in spinning, asadar facut buget, studiat barci, tot tacamul, insa to'ma' partea cu ghioaga si naluca nu intrevedeam cum s-o abordez. Cand... am dat de cronica excursiei voastre pe Tineretului. Multumesc tuturor pentru amuzament si inspiratie!
Mentionez ca intreaga mea experienta (antica) in domeniu se rezuma la 3-4 "plimbari" prin Dridu ale unei oscilante ca auru', mai mare decat palma mea la acea vreme, intr-o toamna tarzie cu vant rece, la un stationar cu al' batran.
De va incumetati sa va supuneti cautaturilor mele de furat meserie si se gaseste un locsor pe niste roti si pentru mine, ma inscriu cu drag ca observator (sper doar momentan) si consumator de orice licoruri si gustari!
Catalin
Recent m-a cuprins asa o febra sa ma initiez in spinning, asadar facut buget, studiat barci, tot tacamul, insa to'ma' partea cu ghioaga si naluca nu intrevedeam cum s-o abordez. Cand... am dat de cronica excursiei voastre pe Tineretului. Multumesc tuturor pentru amuzament si inspiratie!
Mentionez ca intreaga mea experienta (antica) in domeniu se rezuma la 3-4 "plimbari" prin Dridu ale unei oscilante ca auru', mai mare decat palma mea la acea vreme, intr-o toamna tarzie cu vant rece, la un stationar cu al' batran.
De va incumetati sa va supuneti cautaturilor mele de furat meserie si se gaseste un locsor pe niste roti si pentru mine, ma inscriu cu drag ca observator (sper doar momentan) si consumator de orice licoruri si gustari!
Catalin
ceva telefoane ca sa ne gasim mai usor ?
Al meu e 0726.103.100
La care benzinarie va referiti ? La OMV-ul ala de pe stanga la intrarea pe Giurgiului, langa City Mall ??
Al meu e 0726.103.100
La care benzinarie va referiti ? La OMV-ul ala de pe stanga la intrarea pe Giurgiului, langa City Mall ??
-
- veteran
eu il am trecut in semnaturaTheFly scrie:ceva telefoane ca sa ne gasim mai usor ?
Al meu e 0726.103.100
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- veteran
La Petromul de la iesirea din Bucuresti ma refer. Imediat ce intri pe soseaua inspre Giurgiu este pe dreapta o benzinarie Petrom.
-
- veteran
Catakake, sper sa aiba cineva loc in masina si sa ne insotesti.
gata, am gasit-o pe norc.ro.
Cine doreste pana la urma sa mearga cu masina pana pe balta ? Sunt macar 3 doritori sau ne trezim ca mergem cate 1-2 in masina de costa mai mult drumul decat toata pescuiala
?
Cine doreste pana la urma sa mearga cu masina pana pe balta ? Sunt macar 3 doritori sau ne trezim ca mergem cate 1-2 in masina de costa mai mult drumul decat toata pescuiala