Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Iun 2011, 14:55

Maestre Cristi sau maestre Stratonov?... ca in functie de aia vin... :)) Glumesc. Is pe ultima suta...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 24 Iun 2011, 15:04

Chief scrie:Maestre Cristi sau maestre Stratonov?... ca in functie de aia vin... :)) Glumesc. Is pe ultima suta...
Zi maestre Cristi ca-i OK si le luam pestii de la nas bucurestenilor inca de luni de la prima ora ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe cind ajung ei marti pe balta noi vom fi satui de pescuit si cu aparatele foto pline cu capturi... :lol: :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

MagicLakes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MagicLakes » 24 Iun 2011, 15:08

vali stratonov scrie:
MagicLakes scrie:Trimite-mi mie, te rog, un mesaj privat cu toate detaliile necesare rezervarii si rezolvam :)
Va rog dati-ne si un contact telefonic cu cineva de la Milotina , este mult mai usor de comunicat asa .

Mesaje private s-ar putea sa nu avem posibilitatea sa le transmitem in timp util sau sa nu le deschideti la timp si nu ar fi de dorit sa raminem fara rezervare..

Multumesc mult.
In mod normal telefoanele 0736-333365 / 0736-333366 ar trebui sa mearga tot timpul, nu stiu acum de ce s-a intamplat sa nu fie disponibile. Alternativa, in afara de mesajele private, ar fi adresa de email: rezervari@magiclakes.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Iun 2011, 15:16

vali stratonov scrie:
Chief scrie:Maestre Cristi sau maestre Stratonov?... ca in functie de aia vin... :)) Glumesc. Is pe ultima suta...
Zi maestre Cristi ca-i OK si le luam pestii de la nas bucurestenilor inca de luni de la prima ora ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe cind ajung ei marti pe balta noi vom fi satui de pescuit si cu aparatele foto pline cu capturi... :lol: :lol: :wink:
luni... sunt osteniti domnii salai... dupa un wk luuuuuung... Asa ca marti... or sa va salute salaii..... dar din barca vecina, cea a bucurestenilor :cooler:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Iun 2011, 15:19

da da am auzit ca il cam doare la amigdala :lol:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 24 Iun 2011, 17:48

Nemernic scrie:
vali stratonov scrie:

luni... sunt osteniti domnii salai... dupa un wk luuuuuung... Asa ca marti... or sa va salute salaii..... dar din barca vecina, cea a bucurestenilor :cooler:
Domnule coleg , cu tristete anunt ca va trebui sa pescuiti de capul vostru la Milotina de data asta . :oops: :oops: :oops: :oops: colegul de barca a trebuit sa decline participarea la aceasta actiune.

Sper sa nu intepati toti salaii din balta ca sa am si eu citiva de prins pe cind ma voi intoarce din Suedia ...

Va doresc fire incinse si astept cu nerabdare ceva poze cu capturile voastre.

P.S Macar ceva crapi sa prindeti ,daca locurile de salau nu le stiti prea bine .. :wink: :lol: :lol: :lol:

Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Iun 2011, 18:28

Da, eu am "amanat" din motive obiective, promit ca ne vedem acolo, curand, cer scuze colegilor dar vin cu plocon cand vin ;) ca sa platesc daunele reparatorii de rigoare. ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Iun 2011, 19:13

in lichide... altfel, stai si te uiti de pe mal

p.s.: daca vrei, poti sa si pescuiesti............... tot de pe mal, bineinteles :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 26 Iun 2011, 15:12

Mi-ar placea sa aflu cine a fost azi pe balta de rapitor si ce a facut. Batea vantul cu putere si era dificil de stabilizat barca. Am trecut cu un amic pe la 9.30 sa-i arat locatia si paznicul mi-a spus ca sunt 2 barci iesite, din care una la vasle. Nu am mai trecut de o luna si azi constat continua preocupare a celor de pe Milotina de a imbunatati conditiile.

aspius
junior
junior

merge cineva pe balta

Mesaj de aspius » 26 Iun 2011, 15:38

Daca merge, cineva pe balta, marti/miercuri/joi pe balta, la Milotina, ma angajez si eu... Din Bucuresti, cu 50 ron.

Mi-am dorit sa jung pe Milotina, si inca nu am reusit.

deltaic scrie:Mi-ar placea sa aflu cine a fost azi pe balta de rapitor si ce a facut. Batea vantul cu putere si era dificil de stabilizat barca. Am trecut cu un amic pe la 9.30 sa-i arat locatia si paznicul mi-a spus ca sunt 2 barci iesite, din care una la vasle. Nu am mai trecut de o luna si azi constat continua preocupare a celor de pe Milotina de a imbunatati conditiile.

Scrie răspuns