Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Revenim cu cateva noutati: azi se face o repopulare cu crap de 2,5 - 4,5 kg in Magic 1 pentru a sustine noua promotie pe care o avem, si anume "3 la 200". Mai exact, pentru 3 partide de pescuit pe Magic 1 (la crap) pentru 12 ore, platiti 200 de lei. Astfel, pretul pentru o partida este de 66 de lei.
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
- crystianoo
- veteran
Interesant era daca se reducea taxa si la rapitori ca sa nu ne simtim noi astia cu un bat in mana lezati sau mai bine zis discriminati,dau un exemplu banal,daca ai doi copii trebuie sa le dai la amandoi acceiasi mancare nu?ca nu poti sa ii dai lu unu un fel si celuilalt alt fel ca se supara intre ei....REFLECTATI,REFLECTATI...MagicLakes scrie:Revenim cu cateva noutati: azi se face o repopulare cu crap de 2,5 - 4,5 kg in Magic 1 pentru a sustine noua promotie pe care o avem, si anume "3 la 200". Mai exact, pentru 3 partide de pescuit pe Magic 1 (la crap) pentru 12 ore, platiti 200 de lei. Astfel, pretul pentru o partida este de 66 de lei.
Ce parere aveti?
-
- veteran
Am parerea ca incepeti sa va mai reveniti.Am fost acolo pentru crap,asa ca nu sariti ca nu stiu ce vorbesc.Mai aveti un prag de sarit,de bun simt,anume sa permiteti retinerea unei bucati de stiuca sau salau,care sa nu depaseasca 2 kg.MagicLakes scrie:Revenim cu cateva noutati: azi se face o repopulare cu crap de 2,5 - 4,5 kg in Magic 1 pentru a sustine noua promotie pe care o avem, si anume "3 la 200". Mai exact, pentru 3 partide de pescuit pe Magic 1 (la crap) pentru 12 ore, platiti 200 de lei. Astfel, pretul pentru o partida este de 66 de lei.
Ce parere aveti?
Eu sunt impotriva celor 2 subiecte controversate: micsorarea taxei si retinerea unei cantitati de peste pe Magic 2.
Sunt zeci de alte balti unde poti retine peste. Du-te acolo daca a duce un peste acasa insemna mai mult pentru tine, ca pescar sportiv, decat sa te simti bine.
Pretul de 100 de lei e un prag psihologic peste care nu trec multi. Si li se pare mult. Dar o balta de 60 sau 80 de lei li se pare ok. Daca se micsoreaza taxa, balta devine populata, nu o sa mai ajunga barcile si nici locurile de pescuit.
Daca se ajunge la aceste masuri, nu va trece mult si Milotina, ca alte zeci de exemple, va deveni un vis frumos din trecut.
Vineri am fost singura barca de pe lac si nu ma plang. Daca cu Magic 1 se fac compromisuri, sper ca la 2 sa ramana asa, chiar daca initial si eu credeam taxa cam mare. Acum mi se pare infima pentru nivelul la care este.
Sunt zeci de alte balti unde poti retine peste. Du-te acolo daca a duce un peste acasa insemna mai mult pentru tine, ca pescar sportiv, decat sa te simti bine.
Pretul de 100 de lei e un prag psihologic peste care nu trec multi. Si li se pare mult. Dar o balta de 60 sau 80 de lei li se pare ok. Daca se micsoreaza taxa, balta devine populata, nu o sa mai ajunga barcile si nici locurile de pescuit.
Daca se ajunge la aceste masuri, nu va trece mult si Milotina, ca alte zeci de exemple, va deveni un vis frumos din trecut.
Vineri am fost singura barca de pe lac si nu ma plang. Daca cu Magic 1 se fac compromisuri, sper ca la 2 sa ramana asa, chiar daca initial si eu credeam taxa cam mare. Acum mi se pare infima pentru nivelul la care este.
-
- utilizator nou
crytianoo, p_radu, vom lua in considerare si ideea unei promotii la rapitori, precum si abonamente pe mai putin de 12 ore. Voi reveni cu un raspuns atunci cand se va stabili ceva in privintele astea.
kleniacul, multumim pentru aprecieri si, de asemenea, vom lua in considerare propunerea de care zici.
Striper, in principiu, suntem de acord cu tine, nu dorim sa scadem pretul sub 100 de lei din motive pe care le-ai intuit si tu, insa, fiind totusi o activitate comerciala care trebuie sa ajunga pe break-even / profit, trebuie sa mentinem interesul cat mai mult pescari. Asta incercam sa facem prin aceste promotii. E un echilibru pe care incercam sa-l mentinem cat mai benefic pentru toate partile implicate.
In alta ordine de idei, va atasez cateva imagini de la popularea cu crapi din 8 iulie:

kleniacul, multumim pentru aprecieri si, de asemenea, vom lua in considerare propunerea de care zici.
Striper, in principiu, suntem de acord cu tine, nu dorim sa scadem pretul sub 100 de lei din motive pe care le-ai intuit si tu, insa, fiind totusi o activitate comerciala care trebuie sa ajunga pe break-even / profit, trebuie sa mentinem interesul cat mai mult pescari. Asta incercam sa facem prin aceste promotii. E un echilibru pe care incercam sa-l mentinem cat mai benefic pentru toate partile implicate.
In alta ordine de idei, va atasez cateva imagini de la popularea cu crapi din 8 iulie: