Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ktalinn
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ktalinn » 11 Iul 2011, 11:08

Bravo Striper cam ai capturi record pe Magic Lakes. Din cate am vazut pe facebook si la salau esti record si acum mai vii si cu somnul acesta.

Felicitari !

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 11 Iul 2011, 11:12

Bravo Striper .
In sfarsit a scos cineva si un somnik din baltoaca aia . :)))

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 11 Iul 2011, 11:13

PS - puteai si tu sa pui poza aia nitel mai mare , chiat cred ca merita sa se vada mai bine

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 11 Iul 2011, 11:28

Scuzati carpa. Dar am preferat-o gripului, ca pe exterior as fi produs ceva pagube mustaciosului daca foloseam unealta de metal...

Imagine

Imagine

p_radu
junior
junior

Mesaj de p_radu » 11 Iul 2011, 12:39

Stripper sunt perfect de acord cu tine cand vine vorba de taxa, si mie imi place din acelasi motiv, deoarece ma pot duce pe o balta unde am loc, prind peste, conditiile sunt extraordinare, dar daca eu o apreciez pentru ceea ce este ea, ea de ce nu ma poate aprecia pentru ceea ce sunt?

Si anume o persoana care nu are timp decat dimineata, si de ce ar trebui sa platesc taxa pentru toata ziua daca nu pot face fata caldurilor de la pranz si as vrea sa plec acasa?

Nu am zis nimic de taxa barcii cu care sunt perfect de acord sa se achite in intregime, deoarece sunt slabe sansele ca cineva sa vina sa o reinchirieze ulterior plecarii mele, dar daca eu stau DOAR jumatate de zi, as vrea sa platesc DOAR jumatate de taxa.

In general vin singur pe balta, din lipsa partenerilro care nu se arunca la 100Ron fara retinere, dar prefer sa ma lipsesc de ei si sa pescuiesc in conditiile de pe Milotina, si de aceea ma plictisesc in timpul pranzului cand activitatea scade ca intensitate, si prefer ca acele ore sa le petrec in Bucuresti la o terasa sau sa fac altceva in "si asa limitatul timpt pe care mi-l ofera aceasta "minunata" metropola...", astfel impacand si pasinea mea pentru pescuit si timpul atribuit persoanelor dragi.

P.S Felicitari pentru capturi!

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 11 Iul 2011, 14:38

Striper, cat cantarea somnul?

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 11 Iul 2011, 14:41

Nu stiu, nu l-am cantarit sa nu-l ranesc. Banuiesc peste 15, sub 20, pe acolo. Avea burta plina, cum se vede si in poze, cred ca tocmai halise niste carasi.

aspius
junior
junior

Sugestie...

Mesaj de aspius » 11 Iul 2011, 19:49

Intre a avea o singura barca pe lac (rapitori) si a cobori pretul, e o chestie de cost/beneficiu...

Pescarul atent/potent, ar alege varianta cu acelasi pret.

In conditiile in care nu omori pestele, ci doar il 'surprinzi', poate ca o solutie, ca si promotie, ar fi ca in zilele saptamanii pretul sa fie mai mic.

Sau... Pt cei ca mine, fara permis/masina, sa oferiti in pretul baltii ( in limita unui numar minim de pescari) si transportul, la comun in microbuz, din Bucuresti. Cu siguranta, sunt mai multi doritori de o excursie cu pescuit inclus...

Cost/beneficiu... vs. ... distanta... vs. ... hobby...?!

Fiecare cu raspunsul propriu.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 11 Iul 2011, 20:37

Striper scrie:Eu sunt impotriva celor 2 subiecte controversate: micsorarea taxei si retinerea unei cantitati de peste pe Magic 2.

Sunt zeci de alte balti unde poti retine peste. Du-te acolo daca a duce un peste acasa insemna mai mult pentru tine, ca pescar sportiv, decat sa te simti bine.

Pretul de 100 de lei e un prag psihologic peste care nu trec multi. Si li se pare mult. Dar o balta de 60 sau 80 de lei li se pare ok. Daca se micsoreaza taxa, balta devine populata, nu o sa mai ajunga barcile si nici locurile de pescuit.

Daca se ajunge la aceste masuri, nu va trece mult si Milotina, ca alte zeci de exemple, va deveni un vis frumos din trecut.

Vineri am fost singura barca de pe lac si nu ma plang. Daca cu Magic 1 se fac compromisuri, sper ca la 2 sa ramana asa, chiar daca initial si eu credeam taxa cam mare. Acum mi se pare infima pentru nivelul la care este.
Ma simt bine pescuind,dar imi place sa si consum peste,asa ca daca pot duce un peste de max 2 kg acasa este un motiv in plus de a vizita balta.Nu-mi sariti in cap ca maninc peste,nu mi se pare mai corect sa cumpar din market salau si stiuca subdimensionati,sursa de provenienta ,,captura",in felul asta incurajind braconajul cu acte.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 11 Iul 2011, 21:52

ktalinn scrie:Bravo Striper cam ai capturi record pe Magic Lakes. Din cate am vazut pe facebook si la salau esti record si acum mai vii si cu somnul acesta.

Felicitari !
Nu trebuie sa te surprinda astfel de capturi. Am pescuit pe Milotina si pot spune cu experienta a peste 17 ani de spinning ca in curand vei vedea foarte multi pescari postand stiuci, salai si somni uriasi, capturati acolo. Poate chiar aceleasi exemplare, care in timp vor ajunge sa capete nume dupa modelul celor din UK...Este doar o chestiune de timp si mai ales este inevitabil atunci cand ai ceva partide la activ si cunosti cat de cat macar 2 locuri care tin peste.
Recomand cu caldura Milotina tuturor pescarilor incepatori la spinning si acelora care vor sa experimenteze tehnici si naluci noi. Chiar eu am sa mai fac o partida de pescuit acolo, insa echipamentul va fi cu siguranta unul de flyfishing.

Scrie răspuns