Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 23 Iun 2011, 09:43

Pai sunt multe locuri nene, mai pe toata suprafata lacului. Si aici langa debarcader, si mult mai departe...

Cand pleci cu barca de la dig, lasa-te langa padure, inainte sa dai coltul cu vreo 100 metri poti incerca. La vreo 20-25 de metri de malul cu padurea sunt stepi pe fund. Insa cel mai bine ii localizezi cu un sonar daca ai.

Mai sunt locuri si pe colt, cum faci dreapta. Insa cel mai intins si populat loc este dincolo de linia de inalta tensiune. Cum zicea si Nemernic parca, treci de liniile de tensiune si pe la 100 de metri, cand incep boschetii pe partea dreapta, tot asa, pe la 20 de metri de mal, este iar un loc bun. Acolo probabil vei gasi cele mai multe barci in actiune. Putin mai departe, pe mijloc, este si pragul de care pomenea lumea pe aici - fix pe mijlocul baltii, la vreo 150 de metri de liniila de curent.

Si daca ai baterie buna si chef, dar in primul rand sonar, pe coltul cu stana, langa statia de pompare din capat mai sunt locuri. De exemplu, cand intri in golful cu statia de pompare, este un palc de stepi exact pe coltul din stanga, pe langa stuf.

Fara sonar, mai bine stai acasa. Degeaba primesti indicatii ca poti rata extrem de usor locurile.

Daca ai noroc, dai peste unele care nu sunt batute prea des si tin mai mult peste si mai mare.

Mai asteptam detalii si de la alti pescari, desi ma indoiesc ca sunt multi cei care vor sa-si dezvaluie secretele. Nu-i nimic, ca le spun eu :lol: :lol: :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 23 Iun 2011, 12:39

@myagi- nu sunt de acord cu tine, ca vorbim despre o balta c&r cu plata si cu securitate, daca pescarii veniti prima data nu primesc indicatii bune nu mai revin, si cred ca stii ca un client nemultumit = 10 clienti pierduti :)

Asa nu se face eco turism, te-ai duce intr-un hotel unde sunt 500 de camere dar numai 20 sunt bune, restul e jaf, sa platesti in avans camera iar la receptie sa nu-ti spuna nimic, poate nu e un exemplu perfect dar iti dai seama ce vreau sa spun.

Ca de ce sa mai fac un drum de 700km ? Daca proprietarul vrea o balta pentru cunoscatori, foarte bine, dar atunci sa spuna clar :)

O sa mai revin dar numai cu sonar, si la fel o sa spun si la prieteni, ba nu va duceti fara sonar ca n-are rost.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 23 Iun 2011, 13:04

silent scrie:
O sa mai revin dar numai cu sonar, si la fel o sa spun si la prieteni, ba nu va duceti fara sonar ca n-are rost.
pai din pacate asta cam e lege pe orice balta de salau daca vrei sa ai rezultate

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Iun 2011, 22:34

silent scrie:@myagi- nu sunt de acord cu tine, ca vorbim despre o balta c&r cu plata si cu securitate, daca pescarii veniti prima data nu primesc indicatii bune nu mai revin, si cred ca stii ca un client nemultumit = 10 clienti pierduti :)

Asa nu se face eco turism, te-ai duce intr-un hotel unde sunt 500 de camere dar numai 20 sunt bune, restul e jaf, sa platesti in avans camera iar la receptie sa nu-ti spuna nimic, poate nu e un exemplu perfect dar iti dai seama ce vreau sa spun.

Ca de ce sa mai fac un drum de 700km ? Daca proprietarul vrea o balta pentru cunoscatori, foarte bine, dar atunci sa spuna clar :)

Absolut de acord cu tine insa era vorba despre impartasit anumite chestii cu paznicii. Noi discutam aici si e altceva pentru ca stim si in ce conditii sa discutam si nu ne retine nimic, in principiu sa ne ajutam.
Sper ca m-am facut mai bine inteles.
E greu cu paznicii in ziua de astazi si sper sa-mi dai dreptate.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 24 Iun 2011, 11:14

Am incercat sa sun sa fac o rezervare, programare la Milotina. Amandoua numerele de pe site erau inchise 0736-333365 / 0736-333366.
Poate sa ma ajute cineva?

MagicLakes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MagicLakes » 24 Iun 2011, 11:59

Trimite-mi mie, te rog, un mesaj privat cu toate detaliile necesare rezervarii si rezolvam :)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 24 Iun 2011, 13:25

MagicLakes scrie:Trimite-mi mie, te rog, un mesaj privat cu toate detaliile necesare rezervarii si rezolvam :)
Va rog dati-ne si un contact telefonic cu cineva de la Milotina , este mult mai usor de comunicat asa .

Mesaje private s-ar putea sa nu avem posibilitatea sa le transmitem in timp util sau sa nu le deschideti la timp si nu ar fi de dorit sa raminem fara rezervare..

Multumesc mult.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Iun 2011, 13:43

colegu am auzit ca va mananca jigu sa mergeti prin sud :roll:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 24 Iun 2011, 14:43

grecu scrie:colegu am auzit ca va mananca jigu sa mergeti prin sud :roll:
da, da...ne minca tare de tot .....

doar ca astept confirmarea de la "contaranul" tau. :wink: il stii tu care si mai stii ca-i un pic "sucit". :lol: :lol: :lol: :lol:

daca da colegul azi ok-ul , luni si marti suntem pe stepi la Milotina. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Iun 2011, 14:48

vali stratonov scrie:daca da colegul azi ok-ul , luni si marti suntem pe stepi la Milotina. :wink:
ia uitati-va, domnle, cum se trag pe kur astia din partea aia a tarii..... Deja o dati din fanta'n cola.... ba ca marti/miercuri.... ba ca luni/marti :twisted: :twisted: .... Ma...ori veniti ori veniti :lol: ... Eu deja am barca rezervata pe marti, asa ca... maestre.... Cristi, te-o pune dracu sa nu apari :!:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns