Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
deltaic scrie:Apropo "Striper",cum postezi pozele direct in mesaj ?
Imaginile pot fi afisate in mesajele dumneavoastra. Cu toate acestea, nu exista nici o posibilitate in acest forum pentru incarcarea imaginilor direct in forum. De aceea, trebuie sa scrieti o legatura catre o imagine stocata pe un server accesibil publicului, cum ar fi http://un.server.oarecare.ro/imaginea-mea.gif. Nu puteti sa faceti legatura cu imagini de pe calculatorul dumneavoastra (doar daca este un server), nici cu imagini stocate in spatele unui mecanism de autentificare, cum ar fi casutele de mail, site-uri protejate cu parola, etc. Pentru a afisa imaginea, folositi fie baliza codului BB [img] sau cod HTML (daca este permis).
Am ajuns si eu azi la Milotina, prima impresie ca paznicul habar n-are, citez pai eu nu le am cu astea
, pentru 100ron/persoana ma asteptam macar sa primesc niste indicatii cat de cat,
Deci neavand sonar dadeam ca orbul, apa tulbure, de fapt balta e mai mult pentru crap decat rapitor, mult namol pe fund, fara agatatur/structuri sau nu am gasit noi.
Am prins un singur salau la nimereala cu un zipper, si cam atat, balta are peste, ca sarea crapul in prostie
Concluzie merita primavara sau toamna tarzie cand se mai limpezeste apa, eu nu ma mai duc si nici prieteni mei, e prea departe, si prima impresie a fost negativa.
Spor

Deci neavand sonar dadeam ca orbul, apa tulbure, de fapt balta e mai mult pentru crap decat rapitor, mult namol pe fund, fara agatatur/structuri sau nu am gasit noi.
Am prins un singur salau la nimereala cu un zipper, si cam atat, balta are peste, ca sarea crapul in prostie

Concluzie merita primavara sau toamna tarzie cand se mai limpezeste apa, eu nu ma mai duc si nici prieteni mei, e prea departe, si prima impresie a fost negativa.
Spor
-
- junior
Silent daca trimiteai un privat la oricare din noi fi sigur k ti se spuneau macar 3-4 locuri in care sa incerci sa prinzi salai .
Si daca o luai babeste si tot nimereai salai , adik sa te ancorezi la 25-30 de m de mal si dadeai in primul prag .
Nu am inteles dc merita doar primavara si toamna , si doar dupa ce se limpezeste apa ?
Daca te uiti pe paginile dinante vei vedea ce rezultate au fost de exemplu sambata .
Si daca o luai babeste si tot nimereai salai , adik sa te ancorezi la 25-30 de m de mal si dadeai in primul prag .
Nu am inteles dc merita doar primavara si toamna , si doar dupa ce se limpezeste apa ?
Daca te uiti pe paginile dinante vei vedea ce rezultate au fost de exemplu sambata .
- danielcocea
- veteran
beeiiii....ma faci sa mi curga balele , si sa mi calc pe principii....Nemernic scrie:Bai.... doar din pozele postate de baieti, iti dadeai seama de locuri... cum de altfel fooaaaaarte multi asta au facut la prima iesire....
Ne vedem la toamna.... pana atunci: Traiasca Babusca !