olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
ptr danr
fii sigur ca te voi contacta si-ti voi apune totul ce am facut si ce am prins oricum fir intins si tie daca te duci 

-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
todi am fost la o partida de pescuit pe olt acum 2 saptamini rezultat ...0.. nu stiu ce sa zicnimeni nu prindea am vazut ceva localnici cum bagau plase cu barca am ramas uimit cit de rapizi erau cu miscari scurte si rapide intindeau ,iar cind au venit si au scos rezultate slabe asa ca daca ei dar la mine? oricum nu a stricat un aer curat si o esire la pescuit pe un lac ce altadata era vestit . Dupa salau nu am dateu am dat dupa crap si somn dar ti-am zis acum ramine pe alta data o noua esire i-ti multumesc si mai astept comentarii si in special ceva sfaturi despre olt
am fost acum 2 saptamani dupa rusanesti sub baraj. am mers pe dig, cam la 1 km in aval de baraj o peninsula. se prindea caras si biban ( f. rar). am mers pe dig inca vreo 2 km si pe o insula erau pescari gramada. aveau cativa ciortani prinsi de dimineata si pe la 9 cand am ajuns eu se prindea numai caras si platica... rar, cam un peste la 30min. am scaldat shaduri mici degeaba cateva ore si am luat un ciortan si cativa carasi la stationar ( la pufarina galbena).
socrii mei stau in zona, din pacate cumnatamiu e afon total si m-a dus numai in locuri nevizitate de pesti. o singura data a fost satisfacator, am prins multi bibani de 200g (parca erau masurati) in baraj.
acum un an exact sub baraj se prindeau carasi si ciortani mari (400-600g) la varga, dar erau multi pescari, am fost doar spectatori. acum apa e crescuta, peninsulele pe care erau pescarii sunt inundate.
din cate am inteles in zona de sub baraj sunt multi salai, in dreptul unei tevi care iese din apa... deasemeni la 3km aval de baraj ei spun ca e un loc plin de somn.
are cineva detalii mai multe? o sa mai ajung pe-acolo in 2 saptamani, o sa ma duc la peste cu 2 bastinasi care stiu si locurile (sper)
socrii mei stau in zona, din pacate cumnatamiu e afon total si m-a dus numai in locuri nevizitate de pesti. o singura data a fost satisfacator, am prins multi bibani de 200g (parca erau masurati) in baraj.
acum un an exact sub baraj se prindeau carasi si ciortani mari (400-600g) la varga, dar erau multi pescari, am fost doar spectatori. acum apa e crescuta, peninsulele pe care erau pescarii sunt inundate.
din cate am inteles in zona de sub baraj sunt multi salai, in dreptul unei tevi care iese din apa... deasemeni la 3km aval de baraj ei spun ca e un loc plin de somn.
are cineva detalii mai multe? o sa mai ajung pe-acolo in 2 saptamani, o sa ma duc la peste cu 2 bastinasi care stiu si locurile (sper)