olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 14 Iun 2005, 17:23

am gresit si am apasat in dreapta jos si a aparut mesajul tau . eu vroiam sa-ti multumesc ptr informatie si sa format ceea ce mi-ai trimis tu.i-ti multumesc ptr intelegere asa este cind esti nou :) merci inca o data

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 07:09

n-ai pt. ce sa-mi multumesti, nu uita insa sa vii sa scrii cum a fost, dupa ce te intorci
astfel schimbam informatia mai eficient

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

ptr danr

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 15 Iun 2005, 21:17

fii sigur ca te voi contacta si-ti voi apune totul ce am facut si ce am prins oricum fir intins si tie daca te duci :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 20 Iun 2005, 22:20

alex te poti duce la ipotesti intre corturi, chiar in capul insulei mari, dar cand nadesti fii atent la curent, bate spre mal, mai bine treci pe insula cu barca si nadesti de acolo. just a suggestion

numai bine!

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 21 Iun 2005, 07:39

Ceva informatii de ultima ora are cineva?M-ar interesa daca e pescuibil Oltul in zona Avrig.

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 21 Iun 2005, 10:12

todi i-ti multumesc ptr sugestie am sa ma duc luni 27 s-au 28 iunie si sper sa am ce sa va comunic acum sunt in pregatiri ptr o partida de 5 zile pe olt si cum zicem toti abia astept sa ma relaxez cu un dolofan de coto inca o data merci si sa ne auzim cu bine :lol:

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 06 Aug 2005, 05:50

todi am fost la o partida de pescuit pe olt acum 2 saptamini rezultat ...0.. nu stiu ce sa zicnimeni nu prindea am vazut ceva localnici cum bagau plase cu barca am ramas uimit cit de rapizi erau cu miscari scurte si rapide intindeau ,iar cind au venit si au scos rezultate slabe asa ca daca ei dar la mine? oricum nu a stricat un aer curat si o esire la pescuit pe un lac ce altadata era vestit . Dupa salau nu am dateu am dat dupa crap si somn dar ti-am zis acum ramine pe alta data o noua esire i-ti multumesc si mai astept comentarii si in special ceva sfaturi despre olt

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Aug 2005, 11:03

Alex, unde anume ai fost la Olt?

Numai bine!

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 11 Aug 2005, 01:36

am fost acum 2 saptamani dupa rusanesti sub baraj. am mers pe dig, cam la 1 km in aval de baraj o peninsula. se prindea caras si biban ( f. rar). am mers pe dig inca vreo 2 km si pe o insula erau pescari gramada. aveau cativa ciortani prinsi de dimineata si pe la 9 cand am ajuns eu se prindea numai caras si platica... rar, cam un peste la 30min. am scaldat shaduri mici degeaba cateva ore si am luat un ciortan si cativa carasi la stationar ( la pufarina galbena).

socrii mei stau in zona, din pacate cumnatamiu e afon total si m-a dus numai in locuri nevizitate de pesti. o singura data a fost satisfacator, am prins multi bibani de 200g (parca erau masurati) in baraj.

acum un an exact sub baraj se prindeau carasi si ciortani mari (400-600g) la varga, dar erau multi pescari, am fost doar spectatori. acum apa e crescuta, peninsulele pe care erau pescarii sunt inundate.
din cate am inteles in zona de sub baraj sunt multi salai, in dreptul unei tevi care iese din apa... deasemeni la 3km aval de baraj ei spun ca e un loc plin de somn.
are cineva detalii mai multe? o sa mai ajung pe-acolo in 2 saptamani, o sa ma duc la peste cu 2 bastinasi care stiu si locurile (sper)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2005, 09:05

pe unde zici tu ca e teava aia sub barajul de la rusanesti ?
ca imediat sub baraj nu este.....

Scrie răspuns