olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

todi
veteran
veteran

boroaca

Mesaj de todi » 13 Iul 2004, 19:29

nu este scobar, in nici un caz. am vorbit cu razvan despre asta, care pescuieste destul de des in zona, si n'a dat pana acum de scobar. am cautat si cu miraculosul google, singurul loc unde este mentionat acest cuvant este chiar articolul respectiv, deci... mai lipseste sa ma uit in DEX, am fost si eu destul de curios, dar nici chiar asa. poate fi o gluma, eventual :).

toate cele bune

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 12 Iun 2005, 06:12

salut pe toti pescarii in primul rind sunt poate cel mai nou si as dori sa obtin cit mai multe informatii despre olt in special zona frunzaru si farcasele va rog cei care puteti da informatii despre pescuit in zonele enumerate sa o faca si multumesc anticipat .Eu pescuiesc la crap si mi-ar fi de mare folos o informatie despre aceste locuri. In luna martie m-am deplasat la caracal si am rezolvat si problema cu permisul de la filiala asa ca lipsesc doar informatiile va multumesc si fir intins

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Iun 2005, 13:01

nu mai e peste in zona. orienteaza'te spre alte locuri.

Numai bine!

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

REVIN TOT LA OLT

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 13 Iun 2005, 07:00

TODI I-TI MULTUMESC PTR RASPUNS. SUNT DEZAMAGIT :( DE VESTI CA PE OLT NU MAI ESTE PESTE SI CHIAR ACUM FACEAM DEMERSURI PTR O PARTIDA PE OLT CU UN PRIETEN DAR PARCA M-AM DESCURAJAT NU STIU POATE ESTE MAI BINE PE BALTI CU PLATA DACA CINEVA POATE SA-MI DEE INFORMATII CU BALTI. LACURI CU PESTE MARE SA O FACA SI CHIAR SA NE VEDEM LA O PARTIDA DE PESCUIT VA MULTUMESC SI ASTEPT

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Iun 2005, 08:09

ce te sfatuiesc eu, din ce am prins eu anul trecut si din ce am vazut la altii:

- daca stai cateva zile, cauta un loc bun sau vorbeste cu localnicii si vezi intai ce se prinde si cam pe unde
- stai cateva zile si nadeste constant pentru pasnic
- seara baga obligatoriu lansete cu bucatica pentru salau si lipitori ( sau rame negre, coropisnite, etc ) pentru somotei

eu cred ca daca dai de un loc bun il snopesti pe caras si platica, noaptea mai ciugulesti ceva somotei sau salau, si daca ai bafa iti intra si crap pe masa
crapul e putin si intinderea de apa e mare, numai dumnezu stie pe unde umbla crapul pe acolo.....

anul trecut au fost doi pescari buni italieni, dintre care unul mare campion, la crap pe frunzaru
au stat cateva zile, avand la dispozitie barca cu motor si sonar, au cautat crapul tot barajul si n-au reusit sa-l gaseasca, au dat la ghici cateva zile cu super masa de bile, etc, si nu i-au vazut coada
pe de alta parte, il izbesc pe acolo din cand in cand localnicii, care stiu ce si cum.....

ti-am dat sfaturile de mai sus pt. ca am vazut ca nu esti pescar de spinning, daca vrei sa dai la spin si ai barca iti recomand sa dai langa baraje, sus sau jos, dupa salau, avat, vaduvita, in mod special de seara pana dimineata
este lumina permanent de la baraj, si pestele este foarte activ noaptea

in orice caz, mai asteapta, pe Olt este viitura, volumul de apa este imens si apa este smoala....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Iun 2005, 08:15

inca o chestie, daca te duci ia-o intai pe dig in jos de la frunzaru pana la izbiceni, pe partea de est a oltului

vei gasi din loc in loc pescari care stau acolo cu lunile dupa crap, pe locuri bune, nadite constant
sunt echipe care fac cu schimbul, stau cate 2 saptamani unii apoi mai trec pe acasa si vin altii, etc......

du-te cu ceva rece ( bere, vin ) si stai de vorba cu ei, asa afli imediat ce si pe unde se mai prinde, ce-au mai prins ei, si daca e crap in zona
daca e crap in zona pune-te si tu pe acolo, daca dai masa klumea tre sa vina si la tine, si in afara de asta nu stati singuri pe baraj, e problema cu ciordeala noaptea pe acolo

blinker
junior
junior

Mesaj de blinker » 13 Iun 2005, 08:21

alexmatei_1@yahoo.com, ce te sfatuiesc eu:

daca ai tastatura in pozitie normala, in stanga trebe sa ai un buton, scrie pe el "Caps Lock"... apasa-l, te rog.

Scuza-ma da nu m-am putut aptine, e una din regulile nescrise ale internetului (ba chiar scrise, dar nu mai gasesc link-ul). Daca scri cu "caps" insemana ca tipi la interlocutorii tai virtuali.

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 13 Iun 2005, 21:06

danr scrie:inca o chestie, daca te duci ia-o intai pe dig in jos de la frunzaru pana la izbiceni, pe partea de est a oltului

vei gasi din loc in loc pescari care stau acolo cu lunile dupa crap, pe locuri bune, nadite constant
sunt echipe care fac cu schimbul, stau cate 2 saptamani unii apoi mai trec pe acasa si vin altii, etc......

du-te cu ceva rece ( bere, vin ) si stai de vorba cu ei, asa afli imediat ce si pe unde se mai prinde, ce-au mai prins ei, si daca e crap in zona
daca e crap in zona pune-te si tu pe acolo, daca dai masa klumea tre sa vina si la tine, si in afara de asta nu stati singuri pe baraj, e problema cu ciordeala noaptea pe acolo

alexmatei_1@yahoo.com
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexmatei_1@yahoo.com » 13 Iun 2005, 21:19

te rog sa ma scuzi nu am facut ceva cu intentie rauvoitoare i-ti multumesc ptr remarca facuta si sper sa nu mai gresesc

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Iun 2005, 08:38

alex, ce-i cu topicul ala in care m-ai citat ? ce vroiai sa spui ?

Scrie răspuns