olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
olt
sambata noapte ma duc la salau pe olt, din barca
tan tananan..... va tin la curent
tan tananan..... va tin la curent
olt
noroc ca sunt descurcaret dan
. dupa cum se vede, resursele SUNT limitate, pana si pe olt. acum 4 ani la draganesti iarna in lac aruncai shadul pe salau, acum din primavara (pe izvor vazut si stiut) am prins decat o moaca de 700 g.
toate cele bune

toate cele bune
olt
nimic mai adevarat. si numai din cauza pescarilor care au carat in sac strapazani la 100 - 200 g prinsi la viu. au existat si maceluri la plastic (peste 100 kg intr'o zi) dar rar si dupa depunere. asta este...
am 23 de ani si pescuiesc pe tot oltul inferior din clasa a noua
, am bunicii acolo, ce sa mai... nu vedeam om la pescuit, nici macar localnicii... interesant nu?
si tocmai acum cand oltul este destul de curat sa poata gazdui populatii importante de salau, in amonte a revenit si scobarul, cleanul, se ingramadesc toti nemernicii sa dea la viu si sa prinda strapazani in nestire.
nah ca mi'am spus pasul, cine te'a pus sa'mi raspunzi?
toate cele bune
am 23 de ani si pescuiesc pe tot oltul inferior din clasa a noua

si tocmai acum cand oltul este destul de curat sa poata gazdui populatii importante de salau, in amonte a revenit si scobarul, cleanul, se ingramadesc toti nemernicii sa dea la viu si sa prinda strapazani in nestire.
nah ca mi'am spus pasul, cine te'a pus sa'mi raspunzi?

toate cele bune
olt
am prins acum 3 saptamani un avat sa zic la 2,5 kg, si mai multi mici, pana in kg, la aglia nr.3. de salau ma abtin, ca doar am zis. de curand apa s'a limpezit foarte tare in lac, iar obletele s'a mutat in amonte spre gura oltetului. dupa mintea mea, avatul a luat si el calea migrarii, ca doar n'o sa manance scoici de pe betonul din lac.
acolo trebuie dus, cu barca, exact in confluenta. ciuciu, out of reach, cum s'ar spune.
ps. posteaza, daca ne'am apucat de discutii eu o tin asa pana maine
acolo trebuie dus, cu barca, exact in confluenta. ciuciu, out of reach, cum s'ar spune.
ps. posteaza, daca ne'am apucat de discutii eu o tin asa pana maine