Romsilva administra lacul dar vad ca nu are nimic de zis! Ciudat! Doar incasa taxe de la pescari...APSHD scrie:Astazi am informat ANPA-Bucuresti despre situatia de le Gura Apei , iar saptamina viitoare va veni un Inspector la mine pentru a merge le fata locului si a evalua situatia creata de catre cei de la Hidroelectrica Hateg.
Va voi tine la curent cu evolutia evenimentelor.
AJVPS-ul oare ce face ?
Ei nu iau nici o masura ?
S-au poate ca pe ei nici nu ii intereseaza.
lacuri M-tii RETEZAT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- dicojo_dan
- utilizator nou
In timpul unui control efectuat impreuna ca jandarmeria la Lacul de la Gura Apei care a fost golit am constatat ca adincimea apei este de 90 de m . la dig , barajul fiind umplut in urma cu 2-3 saptamini .
Din discutiile pe care le-am avut cu Directorii de la Hidroelectrica mi-au relatat ca Barajul va fi golit din nou la toamna pentru reparatii.
Din discutiile pe care le-am avut cu Directorii de la Hidroelectrica mi-au relatat ca Barajul va fi golit din nou la toamna pentru reparatii.
- dicojo_dan
- utilizator nou
-
- veteran
APSHD scrie:In timpul unui control efectuat impreuna ca jandarmeria la Lacul de la Gura Apei care a fost golit am constatat ca adincimea apei este de 90 de m . la dig , barajul fiind umplut in urma cu 2-3 saptamini .
Eu nu cred ca este atat de mare apa acolo la dig, sa imi spi si mie cu ce ai masurat adancimea apei?

- pastravarul 77
- utilizator constant
Adancimea apei o fi de 90 m atunci cand lacul e plin, asta e posibil dar cum a fost din ce am vazut noi in poze acolo apa nu a avut 5-6 m adancime . Daca era m-ai mare nu era asa tulbure. Eu zic ca ceva pastrav mare o sa se prinda pe Raul Mare. In rest nici o sansa , pe celelalte 3 rauri amonte de baraj este pastrav dar mic . Cine stie pentru cat timp mai e si ala ca poate le vine vre-o idee si arunca ceva si prin raurile alea . Tara de C.........T
- pastravarul 77
- utilizator constant