MihaiV scrie:si ce propui? sa nu-l mai repare? sa-l lase asa?
Dupa ce il repara sa faca si populare cu pastrav.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cui sa spuna? Tie? Mie? De ce?pastravarul 77 scrie:Ba da si sa-l repare de 100 de ori din partea mea ce ma deranjeaza e ca nu spun, reparatiile astea nu se fac asa peste noapte, ei stiau ca trebuie sa il goleasca de mult dar nu informeaza tac din gura. Si afla doar unii aia cu plase lungi.. Si ce acuma ca e aproape plin a populat cu
PASTRAV...???? Sau macar se preconizeaza o populare sau iarasi se lasa in plata domnului........
MihaiV scrie:Cui sa spuna? Tie? Mie? De ce?pastravarul 77 scrie:Ba da si sa-l repare de 100 de ori din partea mea ce ma deranjeaza e ca nu spun, reparatiile astea nu se fac asa peste noapte, ei stiau ca trebuie sa il goleasca de mult dar nu informeaza tac din gura. Si afla doar unii aia cu plase lungi.. Si ce acuma ca e aproape plin a populat cu
PASTRAV...???? Sau macar se preconizeaza o populare sau iarasi se lasa in plata domnului........
Au spus administratorului, asa cum ii obliga legea.
Cum sa populeze? Nu au voie, dpdv legal!
Prin Romsilva, eventual. Sau prin asociatiile de pescari implicate. OK, metoda cea mai civilizata si mai transparenta ar fi ca pe situl ANPA sa fie trecute obligatoriu golirile de baraje, devierile de cursuri de apa, accidentele ecologice, interzicerea pescuitului in unele ape etc. Tot ce poate interesa pescarii sportivi.MihaiV scrie:Si cum ar putea face aceste anunturi?
Romsilva? Ce treaba are cu apele?Fario_nebunu scrie:Prin Romsilva, eventual. Sau prin asociatiile de pescari implicate. OK, metoda cea mai civilizata si mai transparenta ar fi ca pe situl ANPA sa fie trecute obligatoriu golirile de baraje, devierile de cursuri de apa, accidentele ecologice, interzicerea pescuitului in unele ape etc. Tot ce poate interesa pescarii sportivi.MihaiV scrie:Si cum ar putea face aceste anunturi?
OK, am sa dau un email pe adresa ANPA, sper sa il ia in considerare macar.MihaiV scrie:Romsilva? Ce treaba are cu apele?Fario_nebunu scrie:Prin Romsilva, eventual. Sau prin asociatiile de pescari implicate. OK, metoda cea mai civilizata si mai transparenta ar fi ca pe situl ANPA sa fie trecute obligatoriu golirile de baraje, devierile de cursuri de apa, accidentele ecologice, interzicerea pescuitului in unele ape etc. Tot ce poate interesa pescarii sportivi.MihaiV scrie:Si cum ar putea face aceste anunturi?
Pe situl ANPA ar fi o solutie. Trimite-le aceasta propunere te rog. Chiar are sanse sa fie adoptata! Nici nu va inchipuiti cate se pot rezolva cu o cerere scrisa!
Acu sa nu va asteptati sa aflati orice modificare de nivel a apei lacurilor!
In amintirea unora de ce nu mai este pastrav !Fario_nebunu scrie:Ma gandesc ca ceva pastrav mare tot a supravietuit ca doar nu se gloeste omplet, nu? Sunt curios daca in iunie and merg la ocolul silvic sa iau permis pe lac vor avea onestitatea sa imi zica "mai nene, nu te du ca abia a fost golit si nu prinzi nimic!"dicojo_dan scrie:http://www.aventurilapescuit.ro/out/alb ... 53bc30.jpg