lacuri M-tii RETEZAT

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marin_27
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_27 » 22 Apr 2009, 10:14

MihaiV scrie:si ce propui? sa nu-l mai repare? sa-l lase asa?

Dupa ce il repara sa faca si populare cu pastrav. :roll:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 22 Apr 2009, 10:51

Ba da si sa-l repare de 100 de ori din partea mea ce ma deranjeaza e ca nu spun, reparatiile astea nu se fac asa peste noapte, ei stiau ca trebuie sa il goleasca de mult dar nu informeaza tac din gura. Si afla doar unii aia cu plase lungi. :evil: . Si ce acuma ca e aproape plin a populat cu
PASTRAV...???? Sau macar se preconizeaza o populare sau iarasi se lasa in plata domnului........

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Apr 2009, 11:34

pastravarul 77 scrie:Ba da si sa-l repare de 100 de ori din partea mea ce ma deranjeaza e ca nu spun, reparatiile astea nu se fac asa peste noapte, ei stiau ca trebuie sa il goleasca de mult dar nu informeaza tac din gura. Si afla doar unii aia cu plase lungi. :evil: . Si ce acuma ca e aproape plin a populat cu
PASTRAV...???? Sau macar se preconizeaza o populare sau iarasi se lasa in plata domnului........
Cui sa spuna? Tie? Mie? De ce?
Au spus administratorului, asa cum ii obliga legea.
Cum sa populeze? Nu au voie, dpdv legal!

marin_27
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_27 » 22 Apr 2009, 16:20

MihaiV scrie:
pastravarul 77 scrie:Ba da si sa-l repare de 100 de ori din partea mea ce ma deranjeaza e ca nu spun, reparatiile astea nu se fac asa peste noapte, ei stiau ca trebuie sa il goleasca de mult dar nu informeaza tac din gura. Si afla doar unii aia cu plase lungi. :evil: . Si ce acuma ca e aproape plin a populat cu
Cui sa spuna? Tie? Mie? De ce?
Au spus administratorului, asa cum ii obliga legea.
Cum sa populeze? Nu au voie, dpdv legal!

Eu cred ca trebuie anuntati si pescari ca sa nu mearga la acel lac si sa dea ca in vana ca nu are nici un farmec :evil: mie nu mi-ar conveni sa merg pana acolo si sa imi spuna sti lacul o fost golit in primavara dar puteti merge pe rauri la pescuit, :wallbash: si eu sa ma echipez cu ce imi trebe sa stau la pescuit pe lac.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Apr 2009, 16:39

Si cum ar putea face aceste anunturi?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Apr 2009, 22:05

MihaiV scrie:Si cum ar putea face aceste anunturi?
Prin Romsilva, eventual. Sau prin asociatiile de pescari implicate. OK, metoda cea mai civilizata si mai transparenta ar fi ca pe situl ANPA sa fie trecute obligatoriu golirile de baraje, devierile de cursuri de apa, accidentele ecologice, interzicerea pescuitului in unele ape etc. Tot ce poate interesa pescarii sportivi.

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 23 Apr 2009, 06:42

Fario - punct ochit punct lovit BRAVO bine spus.
Daca era de luat bani sau alt ceva sa vezi cum te anuntau si auzea toata lumea. Dar ce sa mai vorbim n-ai vazut ca se populeaza ape cu ''pastrav de calitate'' si nu ne anunta nici macar forumisti (fomisti) nostrii :lol: :lol: :lol: . :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Apr 2009, 07:08

Fario_nebunu scrie:
Prin Romsilva, eventual. Sau prin asociatiile de pescari implicate. OK, metoda cea mai civilizata si mai transparenta ar fi ca pe situl ANPA sa fie trecute obligatoriu golirile de baraje, devierile de cursuri de apa, accidentele ecologice, interzicerea pescuitului in unele ape etc. Tot ce poate interesa pescarii sportivi.
Romsilva? Ce treaba are cu apele?
Pe situl ANPA ar fi o solutie. Trimite-le aceasta propunere te rog. Chiar are sanse sa fie adoptata! Nici nu va inchipuiti cate se pot rezolva cu o cerere scrisa!
Acu sa nu va asteptati sa aflati orice modificare de nivel a apei lacurilor! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Apr 2009, 13:21

MihaiV scrie:
Fario_nebunu scrie:
Romsilva? Ce treaba are cu apele?
Pe situl ANPA ar fi o solutie. Trimite-le aceasta propunere te rog. Chiar are sanse sa fie adoptata! Nici nu va inchipuiti cate se pot rezolva cu o cerere scrisa!
Acu sa nu va asteptati sa aflati orice modificare de nivel a apei lacurilor! :lol:
OK, am sa dau un email pe adresa ANPA, sper sa il ia in considerare macar.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 11 Sep 2009, 08:17

Fario_nebunu scrie:
Ma gandesc ca ceva pastrav mare tot a supravietuit ca doar nu se gloeste omplet, nu? Sunt curios daca in iunie and merg la ocolul silvic sa iau permis pe lac vor avea onestitatea sa imi zica "mai nene, nu te du ca abia a fost golit si nu prinzi nimic!" :lol:
In amintirea unora de ce nu mai este pastrav ! :wink:

Scrie răspuns